De Aspirine-de leugen wonder Van genezing voor de Zieke

Door Susanne Hamann, info.kopp-verlag.de

De dagelijkse inname van Aspirine® vermindert het risico op een hartaanval met 20 procent, maar het verhoogt het risico van maag bloeden met maar liefst 33 procent. De wetenschappers van de Universiteit van Oxford te vinden. Het is dus geenszins onschuldig, als de werkzame stof ACE preventief tegen hart-aanvallen. En dat is niet genoeg. Volgens Professor Karen Starkos het voorschrijven van Aspirine® is een belangrijke factor voor het hoge sterftecijfer tijdens de griep-epidemie van 1918.

Voor de jaren, Aspirine® wordt aanbevolen, zonder voorbehoud aan de dagelijkse inname van hart-en vaatziekten. De voorbereiding is bedoeld om te voorkomen dat zowel een herhaling van een beroerte (of een hartaanval), evenals voor de gezonde, maar kwetsbare mensen als een preventieve maatregel. Aspirine® is “er Altijd voor je zijn”, zoals Bayer zegt. Heel anders, de wetenschappers van de Universiteit van Oxford, in het tijdschrift The Lancet, echter, het beschrijven van het werkelijke effect van het wonder, door middel van: Zelfs bedreigend gevolgen leven gaan hand in hand volgens de gerenommeerde wetenschappers nemen.

Hun studie omvatte twee groepen: zes studies 95.000 personen werden getest, die tentoongesteld een laag tot gemiddeld risico van een hartaanval. Ze vielen dus onder de typische groep van personen die optreden als een bewarende maatregel. De andere 16 studies getest 17.000 mensen die al lijden ten minste een hartaanval of een beroerte, zodat de nazorg bediend.

Uit de resultaten bleek dat in beide groepen, hoewel het risico voor hart-verminderde-en vaatziekten met 20 procent, tegelijkertijd, echter, de kans op maag bloeden door 33 procent te verhogen. Colin Baigent, die de studie leidde, zei dat wetenschappers “(…) hebben geen goed bewijs dat het nemen van Aspirine® presteert beter dan bij gezonde mensen risico ’s door het nemen van passende”. En dat is altijd geformuleerd nog vrij mild, gelet op de details van de studie.

In feite, in de groep van de zieke patiënten kan worden gebaseerd op de 10.000 personen en een dagelijkse inname van Aspirine® – aangename ongeveer 150 gevallen van vasculaire ziekte per jaar worden vermeden. Zo ver, Zo goed. In de lage kwetsbare groep, maar slechts in vijf gevallen minder dan zonder de behandeling met de ACE van vasculaire ziekte niet optreden, maar bovendien drie gevallen, de maag geleden bloeden. Toegevoegd aan dit is een lijn die werd veroorzaakt door inwendige bloedingen.

Gezonde mensen spelen in het preventief gebruik van Aspirine® en dus russische Roulette met uw gezondheid.

Wat de bijsluiter vermeldt

“Aspirine® – geneeskunde van je leven”, een Slogan, je hebt een wonder pil, maar in het medicijnkastje, of? Immers, ASA (acetylsalicylzuur) tegen ontstekingen, koorts en, niet te vergeten, een hoofdpijn te helpen. Het WIE is de werkzame stof als het zo belangrijk dat u het product op de lijst van essentiële geneesmiddelen”.

De eerste tekenen van griep? Slechts dan, veel vallen van oudsher aan de goede oude Aspirine®. Maar dit kan fataal zijn. De onderzoeker Karen Starko toonde in het begin van oktober gepubliceerde studie, de verwoestende Griep epidemie werd nog verergerd door 1918 door de inname van Aspirine® aanzienlijk! In het tijdschrift Klinische Besmettelijke Ziekte, de Arts beschrijft dat de Overdosis Aspirine geleid tot toxische reacties. Het resultaat is een versterking van griepachtige verschijnselen, verhoogde sterfte, vatbaarheid voor bacteriële infecties en vocht in de longen. Het bewijs Starko betoogt dat de huidige stand van de kennis over de bijwerkingen van Aspirine® overeenkomen met die van 1918. Starko het vermoeden dat de Artsen die zijn ingeschreven in het wanhopige poging om iets te doen tegen de griep, het voorschrijven van Aspirine®, hoewel ze hadden weinig idee van de dosering en wijze van optreden van de Agent. De remedie die het verlicht de symptomen van de eerste, vervolgens leidde vaak tot de dood van de patiënt.

Starko schrijft: “interventies in twee richtingen kan gaan. Geneesmiddel kan besparen en het verbeteren van het leven. Toch moeten we absoluut duidelijk over het belang van de dosering, over de Balans tussen risico en voordeel, en over de grenzen van ons onderzoek.” Om te denken dat dergelijke verklaringen griep-epidemie die in het licht van de luid aangekondigd varken. Mogelijk KONT-intolerantie is een niet-getest tot op vandaag, en de dosering aanbevelingen variëren ook enorm.

Het wordt langzaam duidelijk dat de witte tablet, het is in tegenstelling tot het Algemene idee, maar geen wondermiddel. Dus Phillip Mimkes van de “Coördinatie schreef tegen Bayer-gevaren” in het jaar 2000, de jaarlijkse sterfte te wijten aan Aspirine en AIDS in de Verenigde Staten was het hetzelfde. Met de 16,500 sterfgevallen in de drug was een van de 15 meest voorkomende doodsoorzaken in Amerika. Nauwelijks één leest de bijsluiter, of neemt hem serieus. Bovendien is het gebruik van Aspirine® te veel goedkoper dan de veelgebruikte hart medicatie.

Echter, ongeacht in welk land vinden we onszelf: het Probleem van het ontbreken van informatie. Of u gevraagd een apotheker of arts als u gevoelig bent voor een gevoelige maag, voordat hij aan te raden om je AAS? Indien Ja, u behoort tot de gelukkige uitzonderingen. Meestal worden mensen alleen iets leert dan van de zijde van de effecten wanneer u reeds in met een grote maag pijn in het ziekenhuis.

Bayer ziet zichzelf in haar product, natuurlijk, geen gevaar. De Bitterfeld plant heeft alleen al in 2008 geproduceerd, 4,3 miljard tabletten voor de Europese markt. De laatste (sinds 2007) van de Bayer studie is de studie KOMEN (Aspirine om het Risico te Verminderen van de Initiële Vasculaire Gebeurtenissen), en om te bewijzen dat Aspirine® wordt toegepast bij de preventie bij gezonde mensen. Aan het einde van de test personen? Slechts 12.000 mensen. Een reactie van de Pharma-reus aan de Oxford studie is niet te vinden in het Internet, natuurlijk. In plaats daarvan wordt het op de website van Bayer: “In de preventie van vasculaire occlusie van de werkzame stof van het kleine witte tablet, acetylsalicylzuur (Asa) wordt wereldwijd erkend als de gouden standaard.” Recht voor je, maar helaas.

Voordat u probeert te doen in deze Winter dus, nogmaals, de toegang tot de ACE-tablet, die je jezelf moet stellen tweemaal of u dit wilt doen aan je lichaam, deze last, echt. Preventie door vitaminen en natuurlijke producten blijven in de oorlog voor de farmaceutische bedrijven het geld van de consumenten, het is nog steeds het beste wapen.

__________

Bronnen:

  • CBG: als gevolg van een oneerlijke reclame, Bayer AG moet betalen in de verenigde staten 1 Miljoen dollar voor campagne
  • De wereld: Aspirine rijden net zo gevaarlijk als een auto

© Het Auteursrecht van dit artikel ligt bij de Kopp Verlag, Rottenburg

Geef een reactie