Genezing op het spirituele pad – Bruno Groening

Er bestaat geen ongeneeslijk – helende stroom en genezing met Bruno Groening

Dr. med. Wolfgang Vogel Berger in gesprek met Michael Friedrich Vogt op genezing van de geestelijke weg door de leer van Bruno gröning. Met het groeiende bewustzijn van holistische geneeskunde, de mogelijkheid van genezing op het spirituele pad zal ook plaatsvinden in gespecialiseerde medische kringen. Een Naam blijft opduiken: Bruno Gröning (1906-1959). Bron: Quer-denken.TV

Video link: https://youtu.be/4mh7IiEKpQw

Het fenomeen Bruno Groening – op het spoor van de wondergenezer

Een paar jaar geleden, werd voltooid na negen jaar van werken, de documentaire “Het fenomeen Bruno Groening – op het spoor van de wondergenezer”. In gevarieerd, soms dramatische scènes, originele documenten, uitgebreide film passages, en tv-fragmenten uit die tijd, en, niet in het minst, meer dan 50 ooggetuigenverslagen, een gedetailleerde documentatie van het leven en het werk van Bruno Groening. De Film is nu vertaald in meer dan 30 talen en wordt in veel landen over de hele wereld met succes. In de weken na de lezing van u in staat zullen zijn om te zien deze Film in Stuttgart Sindelfingen.

De Film wordt weergegeven op een donatie basis. De exacte data voor de screening van de film, die je leert in de les en op het Internet op www.bruno-groening.org/film .

De Trailer van de Film:

Trailer 1: video-link: http://youtu.be/_R5dCzKeNsM

Trailer 2: video link: http://youtu.be/igiBDAVTacs

Trailer 3: de video-link: http://youtu.be/a4B6wztcueM

Het fenomeen Bruno Groening – Op het spoor van de “wondergenezer”. Documentaire film in 3 Delen (elk ongeveer 95 minuten). Openbare voorstellingen op basis van vrijwillige donaties in vele landen.

In 1949 een Naam de krantenkoppen domineerde: Bruno Groening. Speciale edities gedrukt waren over hem. Radio en weekjournaal rapporten. Een bioscoop film is opgenomen. Overal waar hij verscheen, honderden, duizenden, tienduizenden mensen om hem heen. Van overal waar ze komt uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, maar ook uit België, Frankrijk en de Verenigde Staten. Gröning werd een wereld evenement.

Echter, op aandringen van de da om hem, zijn niet-volgers, Fans of Groupies. Er zijn zieke mensen. Voor velen is hij de laatste hoop. Platgeslagen door oorlog, opgegeven door de Artsen, ze hebben slechts een wens: Gezond worden – vrij van Ellende en pijn. Bruno Gröning was om hen te helpen. En het helpt: “Er bestaat geen Ongeneeslijk-God is de grootste arts!” zijn zijn woorden. En het Onvoorstelbare gebeurde-Ontelbare Zieken worden genezen, de Lammen lopen, de Blinden zien…

De documentaire “Het fenomeen Bruno Groening – op het spoor van de “wondergenezer” toont de dramatische gebeurtenissen van die tijd objectief. Originele Film-en geluidsdocumenten, archiefmateriaal, meer dan 50 ooggetuige interviews, en ook tijdrovende in-game scenes. Dit alles maakt de Film een zeer indrukwekkende ervaring.

Maar deze Film is meer dan een documentaire blik op het verleden. Veel kijkers hebben gemeld dat ze hebben ervaren tijdens het Kijken van de film plotseling een kracht, een tinteling, een Flow van het lichaam. Voor de meesten een volledig nieuwe ervaring. Sommige zelfs rapport van de Verdwijning van de pijn, handicaps, en andere Lijden. Hoe is dat mogelijk?

Groening is overleden in 1959. De hype rond hem is al lang voorbij. Vandaag, echter, buitengewone genezingen die nog steeds optreden. De kracht was op het tijdstip, door middel van Bruno Groening, is nog aan het werk. De feiten spreken voor zich: genezingen van kanker, Angina pectoris, reuma en osteoporose, maar ook van drugsverslaving en andere verslavende aandoeningen. Artsen bevestigen de resultaten.

Bruno Gröning documentaire film: http://www.bruno-groening-film.org

Bruno Groening-vriendenkring, een van de grootste verenigingen voor genezing op het spirituele pad: http://www.bruno-groening.org

Geef een reactie