Helend magnetisme – Met Je handen genezen!

De mogelijkheid om met de eigen handen van andere mensen, en om zichzelf te genezen, en ongemak, is gebaseerd op de bevindingen van de arts Franz Anton vestigen de aandacht op (1734 – 1815

Franz Anton vestigen de aandacht op Franz Anton vestigen de aandacht is in verband met het magnetisme en de ontdekking van de genezing van het magnetisme van de uitstaande historische persoonlijkheid. Ontdekking, omdat de overdracht van energie door het menselijk magnetisme en geestelijke kracht is de oude Kennis die werd beoefend in alle culturen, en daarom ook als een Urheilmittel.

%image_alt% Dr. vestigen de aandacht kwam als praktiserend arts in Wenen door een Engelse met de effecten van de minerale magneet in contact met. Het gebruik van magneten voor genezing was dan in Engeland zeer populair. Na de positieve ervaringen met de dezelfde vestigen de aandacht op een sleutel had ervaring, als hij ontdekt dat een dag in een ader, die de magnetische kracht gehandeld door zijn lichaam. Hij kon zien dat de doorbloeding verhoogd of verlaagd, afhankelijk van de vraag of hij bij de patiënt, of verwijderd. Dit leidde hem tot het besef dat de mens zelf heeft dezelfde eigenschappen als u de toon op de minerale magneten:

“In het menselijk lichaam, vindt men eigenschappen die overeenkomen met die van de magneet. Het verschil is hetzelfde als tegengestelde polen, die worden gecommuniceerd, getransformeerd, vernietigd, en kan worden versterkt.”

Vanaf dit punt genezing vestigen de aandacht door de magnetische krachten van de handen. Volgens hem is een behandeling met healing magnetisme wordt vaak aangeduid als het hypnotiseren. Vestigen de aandacht ervaren in Parijs, door het succes van zijn behandeling, een snelle opkomst tot in de hoogste kringen van de aristocratie. Over de hele wereld samenlevingen van de harmonie werden opgericht, waarbij zijn methode van behandeling is geleerd en geoefend. Hoe succesvol zijn behandeling werd gebruikt, wordt aangetoond door het feit dat het het begin van de 19e eeuw. Eeuw in Berlijn had zelfs een kliniek voor genezing magnetisme, onder leiding van Prof. Dr. Karl Christian Wolfart (arts van koning Frederik Willem de derde), een trouwe volgeling van het vestigen de aandacht op.

Daarnaast waren er stoelen voor de curatieve magnetisme op de volgende duitse universiteiten: Berlijn (Dr. Wolfart) Bonn (Dr. Christian Friedrich Nasse) hall (Dr. Peter Krukenberg), Gießen (Dr. Johann Bernhard Wilbrand) Jena (Dr. Kieser)

De therapeutische elektromagnetische behandeling

De wetten die bepalen de minerale magneet, kunnen worden doorgegeven in verband met de genezing van het magnetisme van de mensen, als vestigen de aandacht gebracht. Goethe vertelt ons:

“Magnetisme is een universeel effectieve kracht, ieder mens heeft, pas na zijn individualiteit, iets anders, en de effecten ervan uit te breiden tot alles en alle van de gevallen. De magnetische kracht de werking van het volk strekt zich uit tot alle mensen, dieren en planten……”

Door middel van eenvoudige Oefeningen is het mogelijk om elke mens zijn eigen magnetische kracht in opleiding. Ik zou iedereen willen aanmoedigen, van dit Experiment. Vroeger werd gedacht dat alleen begaafde mensen kunnen uitvoeren helend magnetisme, dus ik heb de ervaring, dat de hulp door een helend magnetisme kenden met een sterkte voor alle mensen mogelijk is. Een voorwaarde is dat de patiënt in een betere staat van gezondheid dan de”hand”gemaakt.

De gebieden van de toepassing van de helende magnetisme

De helende invloed van magnetisme in wezen elke ziekte positief. Samenvattend kunnen we zeggen dat de volgende symptomen kunnen worden verlicht:

  • in het geval van een algemene verzwakking van het immuunsysteem
  • in het geval van stoornissen van het autonome zenuwstelsel
  • psychosomatische aandoeningen zoals migraine, maag-darmproblemen, huidproblemen, allergieën
  • in het geval van specifieke pijn in de gewrichten, de rug
  • in het geval van psychische klachten, zoals uitputting/Burn-out, saaiheid, moedeloosheid,
  • in het geval van klachten, de school is medisch niet verantwoord is.

Helpen om zichzelf te helpen

“Voorkomen is beter dan Genezen”! Onze gezondheidszorg systeem barst uit zijn voegen. De kosten stijgen enorm. Voor deze reden is het noodzakelijk dat elke persoon neemt persoonlijke verantwoordelijkheid. De toepassing van de helende magnetisme kan hier worden voor elk Individu en elk gezin een prachtige en vooral preventieve zelfhulp. De Schepper heeft alles in de cradle. Het Gezegde:

“De zieken zullen zij de handen leggen op de zieken en zij zullen gezond worden.” (Markus,l6:18)

heeft geldigheid voor ieder mens! De wetgever heeft gegeven, zelfs het groene licht. In een belangrijke arrest van 2. Maart 2004 (AZ: 1 BvR 784/03) heeft bepaald dat de Federale constitutionele hof dat “dus geen arts vergunning is vereist, die de zelf-helende krachten van de patiënt door het opleggen van handen is ingeschakeld en er geen diagnoses.”

De magnetische om de therapie

In de loop van de jaren van mijn praktijk, heb ik een eenvoudige behandeling concept, dat is gebaseerd op het besef dat de magnetische verbinding van ons fijn stof is het lichaam met het fysieke lichaam (en astrale lichaam is de link tussen de twee), dat is de primaire bepalende factor voor ons welzijn! Deze magnetische verbinding is verstoord, waardoor veel klachten hun oorsprong hebben in de verstoring van een vrije stroom van energie, als gevolg daarvan. “Pijn is de hongerige schreeuw van het weefsel om de stroom van energie” is een onderdeel van de Natuurgeneeskunde. Door bepaalde en zeer best geschikt voor een specifieke toepassing is geschiedt op de overeenkomende schakelaar, en de magnetische verbinding tussen de lichamen en een vrije stroom van energie in beweging gezet. Dit heeft een positieve impact om de biochemische processen van de cel.

Samenvatting

Zoals Goethe zegt, magnetisme is een Algemene kracht die ieder mens heeft, pas na zijn individualiteit, iets anders…….”

Mit Deinen Händen heilenZo kunt u ook de aangeboren helende kracht om te bloeien. Natuurlijk zijn er wel, die zijn in het bijzonder geschikt. Maar als de macht komt in de Stroom, is het in staat om elke persoon een eenvoudige zegen en een manier om zichzelf en zijn medemensen. Vandaag de dag zijn er heel veel aanbiedingen voor energetische therapie procedures, of ze komen uit Japan, China, Amerika, India en Europa. Er zijn nieuwe technieken op te duiken steeds weer”, alle van dat het werk meer of minder met levenskracht, Chi, Prana, energie etc. Dit is ook een teken van onze tijd dat “tijd” is, energie aandoeningen als een onderliggende oorzaak van veel klachten te herkennen.

In deze diversiteit van namings, ik zou graag om orde te brengen, omdat, uiteindelijk, al deze verschillende toepassingen en onderdeel nummers in mijn boek “handen helen” (Schirner Verlag, zie opmerking op p….). verklaard relaties en regelmatigheden. Ingesloten in dit complexe netwerken van deze eenvoudige behandeling om de ervaring van de betekenis die het verdient.

Vandaag de dag, mensen willen weten””. Het geloof alleen is niet genoeg voor hem. Dat is de reden waarom het is heel belangrijk voor mij, de grote magnetische correlaties tussen de macro-kosmos en de kosmos, tussen de schepping in het algemeen, en hun analogie in de mens (de cel) te ontdekken. Ik wil het maken van een begrip dat wij zijn nu aangekomen bij een belangrijk punt in de geschiedenis van de evolutie, en om dit te doen, onder andere, veranderingen in het magnetisch veld van de aarde. Dit heeft een directe invloed op onze geestelijke en fysieke welzijn.

Inzicht in deze algemene beeld en een inleiding in mijn “magnetische om de therapie voor iedereen” ik geef les in mijn boek “Met je handen om te genezen”. De toepassing kan vervolgens worden gebruikt in een één-daagse seminar onder mijn leiding en vervangen. Vanuit deze Kennis, de alles omvattende relatie is het dan mogelijk voor iedereen, ook weer Makkelijk terug.

“Het eenvoudiger iets is, des te groter is zijn macht, en het zijn er veel meer is, wat het in zich heeft haar oorsprong.” (Thomas Van Aquino)

%image_alt%Johanna Arnold Tel.: 089-8115148 Fax: 089/81009606 [email protected] www.johanna-arnold.de

[email protected] www.gesundheitspraxis-ja.de

Franz Anton Vestigen De Aandacht Op

Franz Anton vestigen de aandacht was bij de 23. Mei 1734 geboren op Iznang aan de Bodensee. Volgens de studie van de theologie, filosofie en recht, wendde hij zich tot de studie van de geneeskunde. Zijn proefschrift werken omgegaan met de invloed van de planeten en hebben een mysterieuze aura dat de aandacht van de ruimte. Een Uräther op de inrichting van de zaak handelt, krijgen de ster en de planeet in zijn baan en zijn invloed op ons zenuwstelsel oefent. Deze aantrekkingskracht door al onze vaste en vloeibare bestanddelen, en die direct op het zenuwstelsel.

Door het huwelijk met Anna van uil Schenk, een rijke weduwe van de werkplek Raad, Baron von Bosch de mogelijkheid werd aangeboden hem te leiden een comfortabele en royale sociale leven in Wenen, waar hij een praktijk als arts. Hij zou ook het contact met de familie Mozart en in zijn tuin werd gehouden de première voorstelling van Bastien en Bastienne door de jonge Wolfgang Amadeus mozart. Later heeft hij dit in “Cosi fan tutte” is een bekende humorist monument ligt in de levendige recitatief: “Hier is de magnetische steen om te bewijzen dat je in hemelsnaam. Hem vestigen de aandacht die nodig eens, vond zijn oorsprong uit Duitsland nomes en zo beroemde wijk in Francia.”

Door een reis Engelse vestigen de aandacht aangekomen in Wenen voor het eerst in contact met de succesvolle behandeling door het Opleggen van minerale magneten, zoals ze genoot in die tijd in Engeland een grote populariteit. Zijn onderzoekende geest bracht hem tot de studie direct de effecten van de minerale magneten in hun eigen praktijk te onderzoeken.

Na een intensieve betrokkenheid met deze magnetische invloeden hij op een dag had een belangrijke ervaring. Zo was hij aanwezig op een ader, realiseerde hij zich dat de uitstroom van het bloed veranderde aanzienlijk toen hij bij de patiënt, of van hem weg. Dit leidde hem tot verder onderzoek naar het belang van het besef dat de eigenschappen van de minerale magnetisme werden ook gevonden in het menselijk lichaam!

Zijn inzichten hebben niet verloren hun geldigheid, en de theorie en praktijk van de therapeutische elektromagnetische behandeling kan worden ingesteld op deze rechtmatigheid. (Voor meer over de eigenschappen van de minerale magneet – analoog aan de correspondenties van de mogelijkheden van het menselijk magnetisme, leer je in deel II van het boek).

Na vestigen de aandacht op had ontdekt zijn eigen genezing magnetische krachten en studeerde, werd hij behandeld vanaf dat moment alleen door het Opleggen van handen en Transmissie van het lichaam de eigen magnetisme. Zijn succes in deze behandeling waren zo groot dat men vaak gesproken over wonderbaarlijke genezingen. De grote toestroom van patiënten, zijn beroep, reageerde de heren met enorme vijandigheid en smaad, zodat vestigen de aandacht op moest verlaten Wenen en ging naar Parijs, waar hij al snel hadden de patiënten uit de hoogste kringen van de aristocratie en de snel toenemende beroemdheid genoten. Echter, sinds vijandigheid in Parijs ontstond, was de hoop voor het vestigen de aandacht op, dat de regering de voorzitters commissies zou bijdragen aan de opheldering van zijn schijnbare genezing successen. Echter, vestigen de aandacht op zichzelf was nooit lid! Je draaide, alleen Deslon, een discipel, een leerling van vestigen de aandacht op, al was gedaald, een paar jaar eerder aan de medische faculteit in ongenade, omdat hij niet had afgezien van de officiële wetenschap. De stellingen van vestigen de aandacht werden genegeerd door de medische faculteit over de Vorm, en onder deze aspecten de beoordeling van de genezing volgorde van de pagina ‘ s van de commissies konden alleen maar vijandig.

De kritiek van de Parijs commissies, wordt nog steeds geciteerd vandaag, is niet vermeld, helaas, die vestigen de aandacht op, dat in 1775, verteld door de gunst van de keurvorst Maximiliaan III Jozef van Beieren, van de Academie van Wetenschappen in München in de erkenning!

De leer van het vestigen de aandacht op werd onderwezen in 34 scholen in Frankrijk en was al in vestigen de aandacht op de tijden opgericht in vele steden, een “Harmonieuze samenleving – Société de l ‘harmonie”, in Bordeaux, Lyon, Straatsburg, Oostende, zelfs in de kolonies, San Domingo, enz., waar de leer van het vestigen de aandacht op geoefend en onderhouden.

Vestigen de aandacht heeft onmiskenbaar veel gedaan van het pionierswerk. Hoe kon ik weten van een patiënt van wie de man regelmatig lezingen in Japan, zijn het Werk van Dr. vestigen de aandacht op heel bekend in Japan en hebben gediend als basis voor de verkenning van het magnetisme. Zo is het concept van “magnetic field deficiency syndrome”, bijvoorbeeld, van Japan, van Prof. Nakagawo dat leidt weer tot een reeks van ziekten op het smelten van het magnetisch veld van de aarde. Ook in relatie tot het onderzoek en de vervaardiging van producten met een natuurlijke magnetische veld, de Japanners zijn zeker in de voorhoede, en het kan heel nuttig zijn, zoals producten voor het ondersteunen van een genezingsproces.

Nu, als het hele leven van het organisme van de magnetische energie-afhankelijke dit roept de vraag op, wat is de rol van magnetisme heeft een creatieve principe van de bestelling. Hoe ver en diep de magnetische principe loopt door de hele schepping, is beschreven in mijn boek.

Voor de praktische toepassing van de helende magnetisme van dit Overzicht van de grotere rol speelt, evenals het begrip van de straling en het inzicht in de prachtige correspondenties van de schepping, zowel Grote als Kleine.

Johanna Arnold (uittreksel uit het boek “handen helen”, Schirner Verlag.)

Boek over het onderwerp:

Geef een reactie