Cantor Holistische Touch – energiek-spirituele kunst van het genezen

Cantor Holistische Touch is een healing methode die werkt in alle gebieden van het leven, de genezing – op het fysieke lichaam tot op het cellulaire niveau, evenals de subtiele rijken.

In de holistische geneeskunde, weten we dat we in een ziek lichaam, een zieke geest inherent is, en dat achter elke ziekte een psychische oorzaak, is om te genezen. Healing methoden voor de behandeling van alleen de fysieke symptomen, op de langere termijn succesvol te zijn.

De school van de geneeskunde aangenomen, zo ver, dat ieder mens overgeleverd aan de genade van onderworpen zijn aan erfelijke genetische materiaal. De epigenetica (zie Bruce Lipton) kon echter bewijzen dat het zo is. Onze genen veranderen voortdurend en worden niet alleen beïnvloed door externe omgevingsfactoren, maar ook door onze gedachten en gevoelens, maar ook onze onbewuste Overtuigingen.

Christine Strübin:

Healing gebeurt nooit op het fysieke vlak. Omdat dit toont alleen het effect van een psychische oorzaak. Daarom kunnen er medicijnen niet te genezen, maar alleen verdringen en te blokkeren.Wie wil genezen moet gaan op het mentaal-spirituele niveaus van de mensen, en om hem te helpen om zijn innerlijke pijn en om Jezelf te genezen!

Op het fysieke lichaam, een zogenaamde netwerk van energetische POORT-punten (vergelijkbaar met acupunctuur punten) bestaan. Deze zijn afhankelijk van de locatie, met de verschillende velden van de menselijke Psyche. In de “CHT” om deze doelen te alle blokkades, trauma ‘ s en negatieve structuren van de gezonde menselijke invloed.

In één behandeling, de bijbehorende POORT-punten, analoog aan het thema van de Behandelde geactiveerd en schoongemaakt worden, het blok opgelost, problemen en ervaringen, het bewustzijn wordt vergroot en de vastgelopen leven energie weer stromen. Begeleid kunnen worden in de behandeling van de volgende onderwerpen nuttig:

  • De verstoring van de energiestroom in het lichaam en cel-systeem
  • Psychische stoornissen en negatieve Staten
  • Emotionele problemen en stoornissen
  • Mentale blokkades en beperkingen
  • De doorstroming van energie te stimuleren en te verbeteren
  • Uw verborgen talenten te activeren
  • Uw chakra ‘ s en subtiele lichaam te harmoniseren
  • Uw spirituele ontwikkeling te versnellen

Documentatie

We leven in een tijd waarin meer en meer mensen zijn je ware mogelijkheden, maar ook van hun innerlijke blokkades bewust van. Die voorkomen dat ons leven naar onze mogelijkheden. Dus de wens om het oplossen van deze blokkades uiteindelijk ontstaat meer en meer mensen.

De documentatie presenteert met Cantor Holistische Touch is een energetische, spirituele healing art, die een buitengewone diepte van de effectiviteit.

Meer info op: www.cantorholistictouch.de

Video link: http://youtu.be/kW3Ga4d0DD4

Video van Michael Leitner LichtFilm.net

Geef een reactie