Weer manipulatie — een Significante milieu-misdaden in de hemel?

Advocatenkantoor controles juridische stappen tegen de vermeende ongeoorloofde verspreiding van grote hoeveelheden verontreinigende stoffen in het duitse lucht (Chemtrails)

“Ergste droogte in decennia”, was de kop in het Offenbacher Post op 13.05.2011. “De boeren zijn kreunen, hun Velden zijn uitgedroogd, niet gezien decennia lang”, meldde de Berliner Zeitung op 12.5.2011. “Door de aanhoudende droogte, die is gebruikt in het begin van April, bedreigend enorme verlies van gewas,” meldde de kölnische Rundschau op 10.05.2011. “De droogte gevaar voor voeding in Duitsland,” was de kop in de Spiegel Online op 29.5.2011, aangezien de duitse energie Agentschap waarschuwde voor het koelen van water tekorten in kerncentrales. Volgens de duitse dienst van het weer, dit voorjaar is een van de droogste sinds het begin van regelmatig records in het jaar 1881.

De “Welsbach Octrooi”

Voor louche bankiers, voormalige oude Greenpeace-activist, twee keer winnaar van de Oldenburg environmental prize, de winnaar van de duitse zonne-prijs in 1997 en is nu een specialist op het gebied van kunstmatige weer generatie, op verzoek van het bedrijf de oorzaak van de lage regenval in Duitsland. Het is voldoende om te zien op de dagen van het vliegtuig gewas spuiten in de hemel, om te zien de zogenaamde “welsbach Patent”, die moet zogenaamd effect van de opwarming van het klimaat, in de toepassing ervan. Dit Octrooi werd verleend voor een technische methode, die voorziet in de mogelijkheid van vermindering van het broeikaseffect door het grootschalig verspreiden van kunstmatige deeltjes in de atmosfeer. In de beschrijving van de betwiste patent, het is o.a. letterlijk:

“De methode omvat de stap van het zaaien de laag van warmte-trapping gassen in de atmosfeer met deeltjes van materialen die worden gekenmerkt door golflengte-afhankelijke emissiviteit. Zoek materialen zijn Welsbach materialen en de oxiden van metalen, die hoge emissiviteit (en dus een lage reflecties) in het zichtbare en 8-12 micron infrarood golflengte regio ‘ s.” (Bron: Stratosferische Welsbach Zaaien Voor de Vermindering Van de Wereldwijde Waarschuwing, de United States Patent, Octrooi-Nummer: 5,003,186, de Datum van het Octrooi: Mar. 26, 1991) ” engelse Vertaling: “de methode omvat de stap van het verspreiden van een laag van warmte-broeikasgassen in de atmosfeer met deeltjes van materialen door golflengte-afhankelijke emissiviteit. Deze materialen bestaan Welsbach materialen en de oxiden van metalen, die hebben een hoge emissiviteit (lage reflectiviteit) in het zichtbare en 8-12 micron infrarode golflengtegebied.”

Aluminium poeder en de barium zout vormen niet alleen een kunstmatige sluier van Wolken, maar droog uit de lucht

In de omgangstaal bekend als “Chemtrails” bedoelde kunstmatige strepen in de lucht die kijkt op de Sprühtagen aanzienlijk verschillen afhankelijk van de louche bankiers van de normale contrails duidelijk, bestaan voornamelijk uit een mengsel van aluminium poeder en het water-zoekers barium zout. Samen vormen ze een elektrisch veld. Een Polymeer mengsel als drager en zorgt voor de binding van barium en aluminium poeder in de lucht. Vanwege de polymeer dat resulteert in aanzienlijke strepen onthullen de chemische wolken, als de blauw-witte kleuren van de lucht in de richting van de horizon. Volgens de Sprühtagen de temperatuur meestal daalt, en de hemel blijft voor een paar dagen ongebruikelijk bewolkt. In deze tijd blijft het voornamelijk regen-gratis. Dankzij het Polymeer mengsel, de gespoten delen kunnen houden, volgens de tekst van de “Welsbach patent” voor maximaal een jaar in de lucht zweven.

De gezondheid van de mensen willens en wetens genegeerd

Het vliegtuig uitgebracht chemische stoffen kunnen niet alleen binden het vocht in de lucht, en dus de boeren naar verlangde regen te onderdrukken, maar ook de gezondheid van de mensen zijn van grote invloed op de verantwoordelijke personen lijken te zijn zich bewust van. Aluminium en Barium zijn onder het voor de mensen toxische metalen. Barium kan leiden tot braken, diarree, hevige krampen en duurzame hartritme stoornissen. Aluminium bevordert osteoporose en kan leiden tot de ziekte van Alzheimer. De belangrijkste deposito ‘ s nestelen in de lever en in de hersenen, wat kan leiden tot desoriëntatie en dementie. Bovendien zijn aluminium wordt gestort in de testikels, wat kan leiden tot onvruchtbaarheid. Al deze symptomen hebben ontwikkeld in de afgelopen jaren de zogenaamde mensen ziekten. Artsen bevestigen dat er al teveel aluminium en barium concentraties werden aangetroffen in de monsters in veel boven het gemiddelde voor haar.

De Wetenschappelijke dienstverlening van de duitse Bondsdag: “de mogelijkheden om invloed op het klimaat met technologische betekent bewust en op grote schaal, worden serieus overwogen”

De nieuwszender n-tv gemeld op 04.02.2011 het citeren van tal van wetenschappers in detail over technische weather manipulatie. Maar ook in de prestigieuze ZDF-science show met Joachim Bublath heeft al gemeld op 06.06.2007 onder de titel “het opslaan van het klimaat?” via weer manipulatie. In de tussentijd, de Wetenschappelijke dienstverlening van de duitse Bondsdag behandeld met het onderwerp van ‘Geo-Engineering / Klimaat-Engineering”. In dit verband werd opgemerkt:

“Daarom maatregelen aan te passen aan de klimaatverandering en manieren om de invloed van het klimaat op de technologische betekent bewust en op grote schaal onderzocht en besproken. Tot een paar jaar geleden, in het bijzonder de puur technische benadering gezien als Science fiction. In het licht van de dreiging van de opwarming van de aarde, de individuele mogelijkheden om te worden beschouwd als nu serieus.” (Bron: Huidige Termijn – Geo-Engineering / Klimaat Technische En Wetenschappelijke Diensten Van De Duitse Bondsdag, No. 61/10 [12.September 2010])

Technische maatregelen voor de klimaatregeling zijn dus niet de zogenaamde “conspiracy theorie”, zoals deze is vastgesteld door de bevoegde duitse autoriteiten (nog) mutatis mutandis van toepassing.

Klimaat-het beïnvloeden van maatregelen zonder parlementaire wet, en controle?

Na al het Bewijs en bewijs verzameld in een lang en zorgvuldig harde werk van de betreffende natuurbeschermers, het is een onontkoombaar feit dat deze klimaat-het beïnvloeden van de maatregelen zijn niet alleen beschouwd, maar worden uitgevoerd ” zonder parlementaire Legitimatie en controle. Dit is ook het uitzicht van de voormalige FBI-chef van Los Angeles, Ted L. Gunderson, heeft in de Verenigde Staten over een aanzienlijke Reputatie bevestigd:

“De dood dumpen, anders bekend als chemische routes, worden afgewezen en gespoten in de Verenigde Staten en Engeland, Schotland, Ierland en Noord-Europa” (bron: https://www.endalldisease.com/former-fbi-chief-ted-gunderson-says-chemtrail-death-dumps-must-be-stopped/)

De heer Ted Gunderson houdt in de mate dat de Verenigde Naties is de verantwoordelijke belangrijkste boosdoener (bron zoals hierboven).

Het IPCC moet zijn van rubber stempel “welsbach Octrooi”

Reeds in mei 2000, de “Wels Bach wordt gezegd te zijn gepresenteerd op het Octrooi,” die ligt achter al deze maatregelen, het “Intergovernmental Panel on Climate Change” (IPCC). Deze internationale panel bestaat uit klimaatwetenschappers, de dagen van de onder auspiciën van de Verenigde Naties. Het IPCC moet zijn goedgekeurd door de wereldwijde en top-secret Spray, de “Shield Project” werd gedoopt, (bron: William Thomas, http://www.earthisland.org/journal/index.php/eij/article/stolen_skies_the_chemtrail_mystery on/ off; en http://www.ipcc.ch;: “Verslag over de Luchtvaart en de Atmosfeer”).

Volgens William Thomas, een award-winnende canadese journalisten, waren de meest ernstige bezorgdheid van wetenschappers, niet over de onvoorspelbare gevolgen van kunstmatige weer manipulatie voor mens en milieu, maar de kleur en esthetische connotatie. Het moet vooral merkbaar Vervagen van de lucht in de dagen na het gewas spuiten. De wetenschappers vreesden dat de verschillende witte kleuren van de hemel in gevaar zou kunnen brengen van de geheimhouding van de klimatologische Manipulatie. Met name eco-bewuste individuen, dit konden worden opgemerkt, die het hele project zou worden risico ‘ s (bron: William Thomas, http://www.earthisland.org/journal/index.php/eij/article/stolen_skies_the_chemtrail_mystery/).

Alternatieve Nobel prijs winnaar bekritiseert

De winnaar van de Alternatieve Nobelprijs, de wetenschapper Dr. Rosialie Bertell, kritiek op het gewas te spuiten scherp. Naar hun mening zijn deze methoden hebben geleid tot de versterking van de Stormen en de omleiding van vocht in de atmosfeer van de aarde, de gerichte en de oorzaak van droogte of overstromingen. Ze is een van de beste boven: “ik denk dat Chemtrails zijn ook een drager voor allerlei biologische en chemische oorlogsvoering.” (Bron: de Planeet Aarde, Het Nieuwste Wapen van de oorlog; zie ook http://www.globalresearch.ca/planet-earth-the-latest-weapon-of-war/5307466)

De voormalige ministeries van milieu van de deelstaat Nedersaksen, werd betrokken

De voormalige ministeries van milieu van de deelstaat Nedersaksen, Monika Griefahn, lid van de duitse Bondsdag van 1998 tot 2009, werd op verzoek van een journalist in kwestie over het gebruik van aluminium en Barium verbindingen in de lucht, wat een aanzienlijke toxische Potentieel (bron: http://www.gesundheitlicheaufklaerung.de/wp-content/uploads/2011/06/briefgreifahn.pdf).

Belangrijke milieu-misdaden in het duitse sky?

Een landelijk initiatief van de burgers heeft de opdracht voor een in het milieurecht, ervaren advocaat te overwegen juridische stappen tegen de massale verspreiding van chemische stoffen in de lucht. “Als de exploitatie van een luchtvaartuig zijn, in overtreding van de wet administratieve verplichtingen op schadelijke stoffen, en dus verandert in de lucht worden veroorzaakt, die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van mensen, dieren, planten of andere zaken van grote waarde, wordt de dader, als gevolg van een ernstige milieu-misdrijf, strafbaar gesteld door de wet, omdat deze maatregelen niet hebben een wettelijke basis in Duitsland”, de advocaat Dominik Storr van Neustadt am Main. “

De leiders weten waarschijnlijk, dat het volk verkozen vertegenwoordigers, deze mensen zouden goedkeuren verachten de acties nooit. Daarom zou het echt de taak van de bevoegde duitse autoriteiten, de voor de hand liggende toepassing van grote hoeveelheden verontreinigende stoffen in Duitsland. Volgens de documentatie dit gebeurt niet alleen verdacht van militaire machines, maar ook naar verluidt door de kleine sproeiers-bereid motoren van verschillende passagiers vliegtuig, de chemische stoffen kunnen worden onopvallend gespoten in de normale contrails.

Maar blijkbaar is de overheid niet durven, tegen de vermeende daders, die behoren tot waarschijnlijk de grootste internationale organisaties. Om voor u om te zwijgen, als de Velden drogen om door te gaan, de omgeving met aluminium, Barium, arsenicum en andere giftige stoffen en de gezondheid van de burgers in gevaar. Op het einde van de verantwoordelijke autoriteiten moeten de medewerkers nog een strafbaar feit te maken, want je hebt een borgsteller een plicht om in te Grijpen”, zei de advocaat.

Onderzoek van juridische stappen

Vanuit juridisch oogpunt, de burgers niet willen verlaten van het initiatief, alleen aan de onderzoeken van de autoriteiten van de wetshandhaving. Dus je zou kunnen voorstellen dat een civielrechtelijke procedure tegen de exploitant van een luchthaven te leiden van de “gave bomber” te lanceren en land. In de REM-defensie om claims tegen onwettige aantasting van de eigendom van de lucht, het is niet de schuld van het storende signaal, zodat voor de burgerlijke rechter is ook niet bewezen of de beheerder heeft als fout kennis van de activiteiten.

Advocaat Storr heeft al een Brief gestuurd naar een buitenlandse luchtvaartmaatschappij en vraag wat het is met een klein pijpje, dat werd ontdekt in de motor van een passagiersvliegtuig en gefotografeerd. Bovendien, de advocaat stuurt een Brief aan de Verenigde Naties, alsmede aan de bevoegde duitse autoriteiten. Over de komende correspondentie zal binnenkort worden gerapporteerd op de website van het bedrijf.

Gerelateerde Links:

  • http://www.gruene-glashuetten.de/index.php?dom=1?=22&p=74
  • The_Geoengineering_Option.pdf
  • http://www.chemtrails.ch/index.html

 

Aansprakelijkheid:

Dit persbericht is opgesteld met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor de vrijheid van fouten en juistheid van de hierin opgenomen informatie. Iedere aansprakelijkheid voor schade is uitgesloten, tenzij gebaseerd zijn op opzet of grove nalatigheid. In dit persbericht verwijst naar websites beheerd door derden, het advocatenkantoor van Storr niet verantwoordelijk voor hun inhoud.

Neustadt, 30.05.2011

Advocaat Dominik Storr Erlach straat 9 97845 Neustadt am Main OT telefoon: +49 (0) 9393-99320-3 Fax: +49 (0) Erlach 9393-99320-9 e-Mail: [email protected] aanwezigheid op het Internet: www.buergeranwalt.com

Geef een reactie