De mobiele Telefoon met een magnetron?

Over de mogelijke gevolgen van mobiele telefoon straling op de gezondheid en het milieu, dit heeft een gerapporteerde Blog al een paar keer. Hier is een verslag dat een Overzicht biedt van de gevaren van de mobiele telefoon en de elektromagnetische vervuiling.

De documentatie geeft een Overzicht van de huidige stand van de wetenschap op dit onderwerp en beschrijft tegelijkertijd de toenemende wantrouwen van de samenleving in de richting van de verklaringen van de industrie naar de gezondheidsrisico ‘ s van nieuwe technologieën.

Met het toenemende gebruik van Draadloze technologie, de invloed van elektromagnetische velden op de gezondheid van de mensen is altijd besproken controversieel. Van de internationale wetenschappers, de bevolking verwacht een duidelijk antwoord.

De documentatie van Jean-Christophe Ribot actie onderneemt en de motieven van de meest bekende onderzoekers op dit gebied zorgvuldig onder de microscoop en illustreert de huidige stand van de wetenschap, rekening houdend met de sociale omstandigheden van hun studies.

Afwisselend tussen de Interviews, archiefmateriaal, experimenten en 3D animatie, de documentatie bevat een voor de leek begrijpelijke beoordeling van, onder andere, van mobiele telefoons en de mogelijke risico ‘ s. Op hetzelfde moment, zowel de toenemende wantrouwen van de samenleving in de richting van de industrie en de nieuwe rol van de wetenschap zijn afgebeeld in deze discussie.

Stralen of De wetenschap van het risico | Frankrijk, 2008, ARTE F © Mosaique Films

Deel 1: video-link: https://youtu.be/5QH-tTzcjEE

Deel 2: video link: https://youtu.be/G7oPQGhuxcY

Deel 3: de video-link: https://youtu.be/G8sZ25Tv0gQ

Deel 4: de video-link: https://youtu.be/EAS2k081hC4

Deel 5: de video-link: https://youtu.be/DdlwZS_Brek

De frequentie van mijn magnetron is 2,450 MHz. Dit betekent in duidelijke tekst: in een seconde worden uitgezonden van de signaal generator 2 450 000 000 trillingen. Dit hoge Percentage is nodig om te WRIJF de moleculen, deze trillingen met een waanzinnige snelheid op elkaar, met als resultaat dat het nodig is om warmte, wrijving warmte wordt gegenereerd. De fabrikant schrijft in de handleiding dat dit apparaat werkt in de hoge frequenties, en af en toe radio diensten kunnen storen. Zo, Zo. De frequentie van een mobiele telefoon in een triband-gebied, bv., eplus, is ongeveer 2.000 MHz. Die wil te doen van de wiskunde zelf, hier is een Link naar een van de vele Umrechnern: http://jumk.de/calc/frequenz.shtml Geschikt voor de mobile probleem, een recente studie van wat op 6. December 2010 is gepubliceerd in de Journal of Epidemiology and Community Health online: zeven-jaar-oude kinderen die werden blootgesteld in de baarmoeder en na de geboorte van mobiele telefoons, hebben een hoger risico op gedragsproblemen, wat mogelijke manier is te wijten aan het van deze apparaten aan elektromagnetische straling. In deze context is het resultaat van een studie suggereert, gebaseerd op gegevens van een totaal van 29.000 kinderen. De bevindingen gerepliceerd de resultaten van een studie uit het jaar 2008 met een totaal van 13.000 kinderen, uitgevoerd door dezelfde ONS-Amerikaans team van onderzoekers. De eerdere studie duurzame potentieel belangrijke variabelen die van invloed kunnen zijn op dit resultaat, genegeerd links, was dit in de nieuwe studie, opgemerkt, zegt Leeka Kheifets, een Epidemioloog aan de Universiteit van Californië van de openbare gezondheid in Los Angeles aan MedlinePlus, de inlichtingendienst van de AMERIKAANSE National institutes of Health. Lees meer bij de tijd.ch

Tips over het onderwerp

Geef een reactie