Mobiele telefoon doodt bijen

Info van Dr. med. Joachim Moeder:

1. Mobiele telefoon doodt bijen / mobiele telefoon doodt bijen?

De bijen door mobiele negatief beïnvloed: In het experiment, de bijen werden blootgesteld aan slechts 30 min per dag van een lage straling van een mobiele telefoon (ca. 0,0055 µW/m2– De duitse grenswaarde voor de D-netwerk is 4,5 W/m2) (studie als PDF)

Negatieve Veranderingen in het gedrag van de honingbij onder cellphone straling, alleen met 30 min per dag mobiele telefoon straling met ca. 0,0055 W/ m2 (Veiligheid voor de mens: 4,5) (zie bijlage) http://www.hese-project.org/uk_forum/

Ook inhabitat.com: Het is offical: Mobiele Telefoons zijn het Doden van Bijen Voor de jaren, de bijenhouders klagen over de dood golf in bijenvolken. Mijten, virussen en pesticiden worden beschouwd als Misdadigers. Een studie uit India, ontmaskerd nu, de moderne communicatie-accessoire.

 

2. De effectiviteit van de straling-onderdrukking apparaten

“Dames en heren, vrienden, leden en kameraden-in-arms ! Vandaag de dag, kan ik u vertellen van een klein experiment op de effectiviteit van de zogenaamde onderdrukking van de producten. Als je wilt weten hoe de test wordt aangenomen, lees dan de volgende regels … vriendelijke groet Claus Scheingraber”

Een proef met een product, de Esmog onschadelijk Een rapport van Dipl is 19-07-2008. Ing. Jürgen P. J. Gödde, kan ik u verslag vandaag van een storing proberen, mits er een duidelijk resultaat met betrekking tot de effectiviteit van dergelijke producten. Een hobby kip fokkers met de natuurlijke kweek was door een hoge frequentie laden, het Probleem is dat de hen haar Nest na 16 dagen van tevoren. Natuurlijke voortplanting is genaamd: kip kip incubates voor 21 dagen op een Nest van bevruchte eieren. Na deze tijd een minimum van 90 % uitkomen uit deze eieren en gezonde Kuikens. Om te voorkomen dat het nest, de taak van de kip, wilde weten wat de fokker, of Esmog-Harmonisatie producten zijn net zo effectief als de screening van maatregelen?

Het volgende experiment werd uitgevoerd van de Hobby kip fokkers: Hij vormde 2 experimentele groepen van 2 kippen. De experimentele groep was fysiek afgeschermd volgens het principe van de kooi van Faraday. De andere experimentele groep met 2-Timing was uitgerust met een Esmog-Harmonisatie-van-product, om om het effect van de Esmogs.

Het experiment resulteerde in:

1. Zoeken: Alle 4-Timing – de dieren van de groepen 1 en 2 zijn het broeden voor 21 dagen op het nest.

2a. Observatie: In de eerste experimentele groep , in het geval van de HF-lasten in het Nest door een netwerk volgens het principe van de kooi van Faraday was entfeldet, zijn uitgekomen, zoals gebruikelijk, 90% van de gezonde Kuikens.

2b. Observatie: in het geval van de tweede experimentele groep, in het geval van een harmonisatie van het product is gebruikt, en zijn alleen uitgebroed 25 % van de Kuikens. 75 % van de eieren is overleden tijdens de ontwikkeling, is het ook veel van de misvormingen gevonden in de niet-uitgekomen eieren.

3a. Bevinding: De Timing van de eerste experimentele groep waren gezond en begon te rennen, zoals gebruikelijk, meteen na het uitkomen van de Kuikens.

3b. Bevinding: De Timing van de tweede experimentele groep waren uitgeput, futloos en zag er ziekelijk. Na de slachting van twee dieren, een morbide zou kunnen worden vergroot en verkleurd lever gevonden.

4. Conclusie: De experimentele dieren van de tweede groep had de fokkerij gedrag na 16 dagen, gaf, hing daar voor 21 dagen. Ze voelde de aanwezigheid van de harmonisatie van het product is blijkbaar meer comfortabel in het Nest. Het effect van het RF-veld, maar kon niet worden beïnvloed, zoals de kweek resultaat toonde, met een failure rate van 75 procent.

Opmerking de AEB-e. V. de Heer Gödde en de hobby fokkers hebben bewezen met dit experiment, weer indrukwekkend, esoterische producten te neutraliseren het effect van de Esmog, niet effectief zijn. U kunt invloed uitoefenen, zoals u kunt zien, het welzijn van dieren en mensen positief zijn, maar het biologische effect van het veld invloeden, helaas, is niet uitgesloten!

Dit product is een onderdrukking van de kaart, een zogenaamde Bio-harmonisatie van de kaart, die zal worden getest met de methoden van de bio-resonantie en de elektro volgens Voll positief.

Voor het AEB, dit resultaat is bijzonder verontrustend, want het toont aan dat deze producten denk dat de Betrokken persoon een beter welzijn, maar in werkelijkheid is het biologische veld effecten op geen enkele manier. Het AEB is eerder mensen die “lijden” onder de velden en het Veld kan dus verwijderd worden en de actie, als je voelt onder het veld wordt geladen, en ongemerkt, vaak ernstig ziek .

Hier, verslechtering van het welzijn en het begin van de symptomen worden uitgeschakeld, met als gevolg dat ernstige ziekten zal de deur open. De eerste symptomen zijn belangrijk omdat ze de patiënten, die in zijn lichaam op het “iets” dat is in orde en dan, hopelijk, professionele hulp.

Conclusie: Die wil om gezond te zijn, heeft het de voorkeur om te vertrouwen op de natuurkunde dan op de mystiek en alle van de ziekte-veroorzakende milieu-factoren te vermijden. Als u vragen hebt, kunt u graduate jezelf voor aan de Heer.Ing. Gödde.

Priv. Instituut van Rheine Dipl. Ing. Baubiologe Jürgen P. J. Gödde E-Mail: [email protected] http://www.Gesundheitsvorsorge-info.com

Reactie health freak: ik denk niet dat ALLE “esoterische producten” zijn, dus niet effectief. Toch, het MOET altijd worden gecontroleerd kritisch, of iets werkt of niet. Op het gebied van esoterie, er zijn veel charlatans die willen verkopen hun producten of hun diensten zijn duur. Maar deze charlatans, het is overal, in alle gebieden. (Wat nu 1 is veroordeeld als een esoterische, Ja, alles. wordt niet begrepen, of op zijn minst logisch is het niet begrijpelijk is en/of 2. wat (nog) niet geverifieerd worden met de huidige gestandaardiseerde wetenschappelijke methoden. – Die evenwel niet onmiddellijk uit te sluiten dat het misschien niet zo goed te werken.)

 

3. Blootstelling aan straling verhoogt (4G)

De duitse Bondsdag Parlement correspondentie (archief PDF) toename van de blootstelling aan straling door nieuwe mobiele frequentie waarschijnlijk het milieu, natuurbescherming en nucleaire veiligheid/antwoord – 27.05.2010

Berlijn: (hib/ROS/ELA) De blootstelling aan straling voor de bevolking zal toenemen volgens de Federale regering in de toekomst. De reden is de huidige licentie worden vergroot voor nieuwe frequentie varieert, waardoor het zal komen tot een verdere Uitbreiding van de mobiele netwerken”. Dit is een respons (17/1709) van de Federale overheid om een Kleine Interpellatie (17/1487) van de groep van de Alliantie 90/De Groenen. Ondanks de toename in de totale luchtkwaliteit zal na de Uitbreiding is naar verwachting slechts een Minimum van de wettelijke limiet. Een nauwkeurige beoordeling van de toename in de uitstoot kon het niet geven van de Federale overheid in de tijd, omwille van de beperkte informatie over toekomstige technologieën die worden gebruikt, de exploitant of de nieuwe radio-apparatuur.

Studies voor de nieuwe transmissie standaard ‘Long Term Evolution’ (LTE) zijn niet beschikbaar is, volgens de Federale regering. Echter, aangenomen mag worden dat deze nieuwe transmissie standaard, “het aanzetten tot 100 keer sneller Downloaden dan ADSL-verbindingen”, het huidige UMTS-Standaard, in “essentiële instellingen” te vergelijken. De Federale regering verwijst ook naar de mening van het duitse bundesamt für strahlenschutz (BfS), volgens welke de nieuwe LTE-transmissie standaard “in de tot nu toe in de mobiele radio’ s gebruikt in de duitse mobiele radio-onderzoeksprogramma onderzocht frequentiebanden” limiet, en daarom wordt er geen significante verschillen met eerder gebruikte mobiele communicatie frequenties worden verwacht”. Er is echter, volgens BfS, “de behoefte aan onderzoek voor potentiële impact op de kinderen,” schrijft de Federale overheid.

Geef een reactie