De Mobiele Ramp

Hier is de lezing over “mobiele ramp” van Ulrich Weiner op de 5. AZK conferentie op 31.10.2009. De voormalige mobiele telefoon verkoper rapporten zijn Ervaring en ervaringen over de straling van mobiele telefoons, en meer over het onderwerp van de mobiele telefoon.

Video link: https://youtu.be/m1tKp5RNf0A

ARD Brisant: Ulrich Weiner rapport over dit onderwerp van de hand straling

Hier is een verslag van ARD Brisant over Ulrich Weiner had de verantwoordelijkheid in het geval van een Freiburg rechtbank, waarin hij masten door het verlammen van een mobiele Telefoon in zijn woonwijk. De rechter toonde volgens het rapport, “veel Verständiss” voor Weiner ‘ s van de verschillende rapporten, die uitsluiten van een Simulatie of dergelijke en uitgegeven een “mild oordeel’. Hij maakte het erg duidelijk dat dit soort “self-help in strijd met de wet”. Schijnbaar een paradox, erkent de rechter, maar de “Bedrohnung Weiner ‘ s health”, maar ook voor het bedrijf, dat is de Bedrohnung veroorzaakt. Conclusie: De rechter erkende het Bedrohnung Weiners door de vennootschap, veroordeeld op het einde, maar alleen Weiner.

Het recht op lichamelijke integriteit is één van de fundamentele rechten van de persoon die binnen de werkingssfeer van de grondwet voor de bondsrepubliek Duitsland. Het is samen met het recht op leven en het recht op vrijheid van de Persoon die de in artikel 2, Para. 2 van de grondwet garandeert (gemarkeerd): Iedereen heeft het recht op leven en fysieke integriteit. De vrijheid van de Persoon is onschendbaar. Deze rechten kunnen alleen worden op basis van de wet ingegrepen.

Video link: https://youtu.be/mS1Lg3RoVmk

Geef een reactie