De SPD wil betalen voor de verzekering van de gezondheid verbod voor homeopathie

Als de spiegel gemeld, zal de oproep voor de SPD om een verbod op de zorgverzekeraars te verstrekken subsidies voor homeopathische behandelingen:

Door het zieke systeem van de gezondheid en het kapitalistische denken, de economie, de zorgverzekeraars op de rand van faillissement. Omdat u zich niet kunt veroorloven te homeopathie, omdat het naar de mening van onze “vereerd” SPD-politicus, gebaseerd op het effect van homeopathie is alleen een placebo-effect. Dit was het eindelijk wetenschappelijk bewezen.

“We moeten verbieden de fondsen gewoon tot het betalen van de homeopathie”,

Exschberde Karl Lauterbach, SPD zei Voorzitter van de gezondheid van de Commissie van de Bondsdag. Het gaat tegen de stroom in, nu goed voor meer dan de helft van de zorgverzekeraars geeft subsidies voor homeopathische behandelingen.

Bovendien, de Heer Exschberde Karl Lauterbach zegt:

“Veel patiënten zijn van mening, dat de fondsen betaal alleen voor wat ook helpt is niet op te sporen. Daarom is de zorgverzekering veredelen met uw benadering van de homeopathie.”

Rainer Hess, de Voorzitter van de Gezamenlijke Federale Comité van Artsen en ziekenfondsen is er ook voor ‘zeer onvoldoende’.

De toekomst hoofd van het Instituut voor kwaliteit en efficiëntie in de gezondheidszorg (IQWiG) Jürgen Windeler in het bezit van de homeopathie voor een “speculatieve, widerlegtes concept”.

“Je hoeft niet te verkennen, te ver, het ding is gedaan”.

Herinnert u zich dat? Het vorige hoofd van de IQWiG, Peter Sawicki (tot eind augustus), moest worden gegaan, omdat hij met de farmaceutische industrie en dus volledig compatibel. De nieuwe, van de farmaceutische industrie, de ‘ medical examiner,” Windeler, doet zijn Werk beter.

De spiegel schrijft: Vandaag homeopathische remedies zijn niet verdund rituele regels zo sterk, dat de actieve ingrediënten met de huidige meetmethoden zijn meestal niet op te sporen. Voor critici van de kracht van homeopathie tot een esoterische discipline.

Alles dat onze hoogte-de wetenschap kan wegen of te meten, het werkt niet. Is onwetenschappelijk en er is niet. Moet er niet zijn.

Wat moeten we denken van dit?

Ik zou graag de mening van Holger lighthead (analyse + actie) nogmaals, het brengt, in mijn ogen, heel goed naar de punt:

Ik ben een dokter noch een natuurgeneeskundige. Zelfs als ik, zou ik geen uitspraken over een volk zonder te hebben gezien van hem.

De gezondheidszorg is geworden, met dank aan de apotheek om een enorme business.

Nu de Ochlopartei SPD pleit voor het afschaffen dat homeopathie vergoed door fondsen. Dit past wonderwel in de geest van de SPD. Misschien ben ik het plezier en bespreken wat er wordt gezegd in de oprichting horoscoop van de Ochlopartei SPD over deze club. De tros bracht, onder andere, in zijn geschiedenis van de dronken Frahm alias Willy Brandt, de mij vandaag, na alle, honderd keer beter dan de Gemerkel en het was op 27.Kan opgericht in 1875 tot 21:45 uur LMT in Gotha, zie Internationale horoscopen lexicon van Hans Hinrich Taeger. Nu de stapel, de geest van wetteloosheid is inherent aan de eisen af te schaffen dat homeopathie zal worden terugbetaald. Naar verluidt, de zogenaamde “wetenschappelijke” studies hebben bewezen dat de ineffectiviteit van homeopathie.

Het EPD is zo oneindig dom als je zou zeggen:

Scheikunde en natuurkunde vertelt ons niets over de inhoud van een boek. Daarom boeken zijn zinloos en overbodig.

Hoe besteld is de SPD, op de vet-Voorzitter, heeft ze nu, en de fysionomie: het is zelfs ook de geest?

Met wat je kunt besteden vandaag de dag als een “wetenschap” van de homeopathie kan niet worden gemeten. Homeopathie is een holistische. Het is een praktische toepassing van een verticale weergave van de wereld. De verticale weergave van de wereld is al zo oud als de heuvels. Het werd uitgedrukt door middel van een gecodeerde taal, bijvoorbeeld “water, aarde, vuur, lucht”. Iedereen die hier blijft alleen op de oppervlakte, lijmen en alleen letterlijk neemt, kan het niet begrijpen. (Vergelijkbaar met de zogenaamde wetenschap van de moderne tijd, behandeld met Heilige boeken. Het hecht zich aan het oppervlak en neemt de spreker tot het uitdragen van je eigen domheid dan van kennis. Alsof het niet al Schleiermacher, en vóór hem vele andere talen van de verschillende niveaus van Interpretatie, een kennis die is immers nog steeds, sommige advocaten zijn vertrouwd met De eerste maar niet de laatste niveau van de Interpretatie van de letterlijke. Voorbij de mind, de geest gaat, het was zelfs opgenomen meer dan 100 jaar geleden in onze “Burgerlijk wetboek”.)

Homeopathie biedt een holistische manier. Homeopathie niet alleen behandelt maagzweer, maar de individuele holistische mensen. Dat is de reden waarom het is a priori onmogelijk om de homeopathie door middel van de fetisj van de Moderne, dubbel-blind studies naar de test.

Homeopathie werkt ook op dieren. Dus de Suggestie uit te sluiten. Een paard sulphur (zwavel) in een potentiëring – het heet potentiëring, en niet verwatering! – dan is dit paard zal worden geëlimineerd veel meer zwavel dan voorheen.

Uiteindelijk, homeopathie te maken heeft met de Informatie. (Evenals astrologie.) Informatie is een” kracht” moeten besteden natuurkundige eens en voor altijd. Wat is cruciaal voor een boek? De buitenverpakking, de kleur, het gewicht? Of de inhoud? Kunt u het meten van de inhoud, te wegen? Precies het proberen van de zogenaamde wetenschap van de Moderne.

Omdat je het niet kunt meten met uw gereedschap in de omschrijving van de inhoud, waardoor u niet beweert de inhoud is beschikbaar. Eerlijk gezegd, het zou zijn om te zeggen “We kunnen het niet meten”. Maar dit zou niet een inzicht in de voorverkoop, aan de velen die gemaakt van de eigen beperkingen van je titel staat.

Ik gun mezelf een Tekst van mij uit de jaren 2003 tot plaats, die ik heb gepubliceerd op het moment, om de redenen die op mijn Site. De hoogtepunten heb ik nu toegevoegd.

1. Onze moderne wetenschap is ongeveer 500 jaar oud. Een belangrijke grondlegger van René Descartes. Hij onderwees de scheiding tussen res extensa en res cogitans, en beweerde dat dieren voelde geen pijn.

2. Op de vraag waarom hij niet had voltooid zijn academische opleiding, zei Ernst Jünger: “ik wil niet te tellen die van de beperking van een titel.”

3. Het is wetenschappelijk aan het begin van de 20e eeuw. Eeuw bleek dat de man nooit kunnen vliegen zal, omdat de vliegtuigen zijn zwaarder dan lucht. Alle valse claims lijst die werden gevonden met de titel “wetenschappelijk”, zou vul een heel boek. Op slechts een korte denken van Semmelweiss en Hahnemann.

4. Hahnemann is de grondlegger van de homeopathie. U. Je moet bewijzen met de beperkte “wetenschappelijke” instrumenten nutteloos. U kunt nu gaan pre-gewoon niet met dubbel-blind studies over homeopathie. Iedere persoon is uniek.

5. Als u wilt weten wat de stand van de wetenschappelijke medische klinische patiënt examens, verwacht mag worden dat in het manuscript “Mooi. Het leven liggen van het klinisch onderzoek”. De duitse radio bracht dit werk van de auteurs Ralf kruiden op zondag, 25.In mei 2003, om 16.30 in de serie “wetenschappelijk nieuws”.

In het programma van de DLF (Deutschlandfunk) vanaf mei 2003, pagina 84 van de DLF reacties op deze show: “…Vanwege methodologische fouten in de planning en uitvoering van klinische studies, slechts een fractie van het Werk is echt zinvol….Doelstelling: het klinisch onderzoek is uiteindelijk op een solide wetenschappelijke basis voor het welzijn van de patiënten.”

Dames en heren, mag een lach, kort en droog?

Met het bovenstaande woord “patiënt”, zijn u en ik bedoelde, door de manier waarop.

6. Meteorologie is een erkende wetenschap. Wat denk je van hun voorspellingen?

7. Er zijn in de Economie. Wat denk je van de halfjaarlijkse verlengd voor de zogenaamde economische?

8. Juridische wetenschap is een wetenschap? Serieus? Echter, duidelijk is het niet van de zaak. “Een woord van de wetgever maakt alle bibliotheken verouderd.” Dus de “wetenschappers trokken zich hier” op de procedure. Ze verwijzen naar hun onderwerp als een wetenschap omdat deze eend hier, naar verluidt, is een logische, string, rationeel, controleerbare methodiek, de zogenaamde kennis.

9. De mini beweren dat de wet op zichzelf te schilderen, om te ontsnappen gewoon nog niet op het redden van de banken, de zogenaamde wetenschap voldoet aan de astrologie. Natuurlijk, we moeten het hier doen met een methodische, rigoureuze en transparante procedure. Natuurlijk, er zijn ook verschillende scholen/routebeschrijvingen en regeren gratis = een open debat.

10. Astrologie heeft te maken met de kwaliteit. En de kwaliteit was al 500 jaar geleden, de ontluikende de moderne wetenschap. Ze schreef in de Ster: “meten wat meetbaar is, weigh-in, wat is wiegbar” en was deze beperking nog meer trots op zijn.

11. Er bestaat (bestaan?) vandaag de dag, zelfs mensen met een academische Opdrachten, de bijlagen bij deze voor de hand liggende beperking, en deze beperking, zelfs tot de maat van alle dingen. Als men in een kuil en, bijgevolg, de horizon niet kunt zien, moeten we afzien van het vrije uitzicht en neer te springen op hem?

12. Om te begrijpen van een boek, lezen we. Wij hebben het begrepen, als we meten alleen de cover beschreven zou worden geanalyseerd, gewogen en chemisch?

13. De zogenaamde moderne wetenschap is beperkt per definitie beperkt. Daarom is het zinloos, astrologie wetenschappelijk verwijst naar de zogenaamde wetenschap van de moderne tijden). Ik kan het niet meten van een Schelling (geest reus, filosoof) over de kennis van een derde corrector.

Fritz Riemann, de psycho-analist: “het is vandaag causale mechanistische natuurwetenschap, het noodlottig werd dat het doel is vooral om Macht over de natuur, en dat is nu grotendeels een einde in – en nutzbestimmt. Aan de ene kant heeft geleid tot de grote vooruitgang van de technologie heeft bijgedragen tot aan de andere kant, veel van de verwoesting die heerst in vele gebieden van de kennis van vandaag. Vragen over de zin of metafysisch, wordt beschouwd als onwetenschappelijk – wetenschap en wijsheid hebben gescheiden en lijken te worden uitgesloten van vandaag; dit heeft geleid tot de verarming van de wetenschap en de verdenking van de wijsheid.” (Het Leven Bijstand, Astrologie, München, 1976, Pagina 20.)

14. Astrologie is een heel ander systeem van denken dan de zogenaamde wetenschap. In de astrologie is het verticale denken, in de zogenaamde wetenschap horizontaal. Als je associëren met een “horizontale” het woord “plat”, dus ben ik met u eens. Door de manier, de astrologie is niet de enige methode in de verticale. De astrologie kan begrijpen van de wetenschap en beschrijven, maar het Omgekeerde is ook gedacht te worden per se onmogelijk.

U kunt brengen een schoenendoos in een herenhuis, maar je kunt niet knijpen een Villa in een schoenendoos.

Ernst Jünger: “Onze wetenschap is niet gemakkelijk en zonder rang vermindering in de astrologische Systeem, maar niet Vice versa. “

15. Abraham Maslow (een van de grondleggers van de humanistische psychologie) bedacht de prachtige zin:” als je enige gereedschap een Hamer is, is geneigd te beschouwen alles als een spijker.” Precies veel moderne wetenschappers.

16. U kunt ervan uitgaan dat elke vraag die u wilt en altijd te eindigen op de filosofie. Iedereen die beweert te willen ernstig praten over wetenschap en de wetenschapsfilosoof Paul Feyerabend niet heeft gelezen, gezien zelf de rode kaart. Paul Feyerabend was een Professor aan Berkeley en de Universiteit van Zürich. Hij nam de pseudo-redeneringen van de zogenaamde wetenschap van de astrologie aan de borst.

Resultaat: 10 : 0 voor de astrologie.

Update: voorbeeld van verticale beeld van de wereld: In het verenigd koninkrijk zijn er aanzienlijk minder botbreuken dan bijvoorbeeld in Frankrijk. In het verenigd koninkrijk, heel veel meer koffie gedronken dan in, bijvoorbeeld, Frankrijk. Thee bevat looizuur. Looizuur komt overeen met de analogie van de keten Saturnus. Saturnus komt overeen met de – in beginsel, de analogie van de eindeloze keten – bot. Die breekt botten opgedaan uit de eerste Hand kennis van de Saturnus-alias remming, te vertragen. Wie is het gieten van al de tijd looizuur in deze “bewust” al deze Info, de anderen krijgen op een andere manier. Analoge gedachte. Gek?

Homeopathie werkt! Homeopathie, informatie van de geneeskunde. Is Quantum Bio-Fysica. Met een stijve, beperkte geest, de gebruikte grove mechanische instrumenten, zoals krukken, kan niet begrijpen. Er zijn ook een paar Titels van de Idiotentums niet helpen.

Ik weet dat homeopathie werkt. De kennis van mijn kinderen. De kennis van mijn dieren. Als U niet wilt dat om te weten, dat blijft hun eigen Probleem. Is uw gezondheid. Iedereen schept zijn eigen werkelijkheid.

Geef een reactie