De wetenschappelijke basis van homeopathie

Terwijl de British Medical Association (BMA) roept op tot een einde aan de financiële ondersteuning van de homeopathie en critici gemaakt die u denigreren als “onzin”, gemaakt van een nobelprijswinnaar, een ontdekking die kunnen wijzen op de wetenschappelijke basis van homeopathie. In juli, de franse nobelprijswinnaar en virologist Luc Montagnier prijs was geschokt door zijn Nobel collega ‘ s en de medische stand met de opening, hij had ontdekt dat water heeft een soort “geheugen”, zelfs na vele verdunningen.

Tot Montagniers onderzoek, de meest gerenommeerde Artsen en wetenschappers waren ervan overtuigd dat er geen wetenschappelijk bewijs is voor de effectiviteit van meerdere verdunningen gebruikt in de homeopathie. Sommige van deze schattingen gaat het simpelweg een gebrek aan inzicht. Het grootste deel van de afwijzing van de groeiende populariteit van de homeopathie, u wilt om zich te ontdoen van een vervelende concurrent voor de school van de geneeskunde – bijna het Zelfde ding gebeurde in de verenigde staten een eeuw geleden.

Een van de reden dat homeopathie veronderstellingen stelt dat de effectiviteit van een stof groeit door middel van herhaalde verdunning. Montagnier ontdekte dat de oplossingen die het DNA van een Virus of een bacterie, “het uitzenden van radiogolven in het lage frequentie bereik”, de andere moleculen in hun omgeving beïnvloeden en in georganiseerde structuren zetten. Deze moleculen dan ook uitstralen golven. Montagnier ontdekte ook dat deze golven blijven na veel verdunning processen in het water. Voor de een leek de Lidstaten, misschien veel, maar voor een wetenschapper, maar suggereert dat de homeopathie heeft een wetenschappelijke basis.

In Engeland, de markt voor homeopathie groeit jaarlijks met ongeveer 20 procent. Meer dan 30 miljoen mensen in Europa het gebruik van homeopathische geneesmiddelen. In Engeland, Prins Charles, aanhangers van de homeopathie, en sinds de 19e eeuw. Eeuw is de Royal arts van oudsher een homeopathische arts.

Ook in de verenigde staten, homeopathie is een revival beleven, maar lang niet zo populair als in de Rest van de wereld. In India, 130 miljoen mensen worden beschouwd als aanhangers van de homeopathie. In Brazilië, homeopathie wordt beschouwd als een apart medisch gebied met ongeveer 15.000 licentie homeopathische gespecialiseerde artsen.

Lees meer…

Als een paar van de school de artsen de stempel van het effect van homeopathie als onzin, moet worden aangezien vele miljoenen mensen in de wereld, met homeopathie te behandelen. Misschien komt er binnenkort een vaccinatie tegen deze Placebo-pandemie? We hopen op het Beste! 😉

Voor school beoefenaars die het wil begrijpen, misschien, maar toch, ik adviseer de berichten op het thema water.

Geef een reactie