Over de mislukte poging van de vernietiging van de wetenschappelijke mobiele data

“U spreekt van valsheid in geschrifte, niet plaats, in staat zijn om te ontkennen wat de Pandora – Stichting voor onafhankelijk onderzoek”

De poging van de vernietiging van de wetenschappelijke mobiele data aan de Medische Universiteit van Wenen is definitief mislukt

Een persbericht van Pandora – Stichting voor onafhankelijk onderzoek:

Berlijn, 18. Januari 2011 – medio 2007, Prof. dr. Alexander Lerchl, een bioloog, op de hoogte gebracht in de privé-Jacobs University Bremen en een lid van de straling Commissie voor de bescherming bij het Federaal bureau voor stralingsbescherming, de rector van de Medische Universiteit van Wenen, Professor Wolfgang Schütz, over een ernstig vermoeden:

De resultaten van de twee in het Departement van de arbeidsgeneeskunde van zijn Universiteit daaruit voortvloeiende publicaties werden vervalst met een hoge waarschijnlijkheid. Dit bericht is overgenomen door tal van nationale en internationale media, en vooral, De spiegel, en verspreid over de hele wereld.

In de documentatie op onze Website (www.stiftung-pandora.eu) is gerapporteerd over de gespannen Probeert te verwijderen van het Weens resultaten, die wijzen op een kankerverwekkende potentieel van straling van mobiele telefoons, weer uit de wetenschappelijke literatuur.

Twee wetenschappers in belangrijke maatschappelijke posities, die is waarschijnlijk te danken aan de mobiele industrie, hebben dit gedaan. U hebt ingesteld dat de belangen van het publiek waar de mobiele industrie op een laag pitje, nemen – zoals het lijkt – goedkeurend.

In de Pandora – Stichting voor onafhankelijk onderzoek en documentatie, de vernietiging van wetenschappelijke gegevens, maatregelen van Wenen, de rector, de wil van deze kennis, natuurlijk, als zijn persoonlijke toewijding aan de waarheid in de wetenschap is begrepen.

Over Prof. Lerchls activiteiten die hij presenteert de intriges van de rector, nog steeds in de schaduwen, zal worden gerapporteerd in andere documentatie.

Zoals hier te zien, hebben gedaan voor de verlichting van het geval, de Raad voor de wetenschappelijke ethiek van de medische Universiteit van Wenen en later, in aanvulling op de leiding van de Oostenrijkse Bureau voor Wetenschappelijke integriteit erg moeilijk, als ze geconfronteerd werden met de vraag of u moet de waarheid in de wetenschap, zonder beperking, om de eer.

Om te voorkomen dat onaangename beslissingen met verstrekkende gevolgen, die zouden moeten worden vermeden, om te ontsnappen aan de basis, was u in plaats daarvan op een compromis. De beide commissies hebben onafhankelijk van elkaar vinden dat er geen bewijs is dat de verdachte van de groep heeft geknoeid met uw gegevens.

Beiden hebben ook lieten er geen twijfel over bestaan dat zij nadenken over de wetenschappelijke waarde van de Wiener resultaten, zo laag. Met het Overschrijden van hun mandaat en expertise, u heeft niet gezorgd, zodat de twee meesterbreinen van het schandaal en de wetenschappelijke instellingen waarover zij presideren, te nemen naar uw mening te veel schade.

Zelfs als het van de mobiele telefoon industrie moeten worden beheerd met uw methode van “gaming” dat het is toegepast, al in de jaren negentig van de vorige eeuw in de verenigde staten, met succes, om afbreuk te doen aan de Wiener resultaten van laster voor veel mensen, deze overwinning nu zinloos.

In de tussentijd, zijn diverse publicaties beschikbaar zijn – zoals in de documentatie worden de resultaten met de in Wenen, ontvangen.

Epidemiologisch onderzoek biedt ook steeds meer aanwijzingen dat in Wenen en elders, en de waargenomen schade aan het genoom kunnen bijdragen menselijke cellen tot de vorming van kwaadaardige tumoren.

In januari 2011 zijn de resultaten van een epidemiologische studie van Israël gepubliceerd die laten zien dat de incidentie van kanker van de oorspeekselklier, die is blootgesteld aan gsm-straling met de meeste, is verviervoudigd sinds 1970, met de grootste stijging in de periode na 2001. Het blijft afwachten hoe de mobiele telefoon-industrie en hun vrienden uit de wereld van de wetenschap, zal reageren.

%image_alt%

De resultaten van de studie is meer www.elektrosmognews.de/news/20101225_151804.html

Prof. Dr. Franz Adlkofer en Prof. Dr. Karl Richter Raad van toezicht van het Pandora – Stichting voor onafhankelijk onderzoek Trustee: Andreas kaffka was Berk werderstraße 27 b OT Bergfelde 16562 Hohen Neuendorf

U kan ook gelezen worden met de gedetailleerde documentatie van dit proces (PDF-document): omgaan met wetenschappelijke resultaten in de mobiele telefoon onderzoek aan de Medische Universiteit van Wenen

Geef een reactie