DECT-telefoons en mobiele telefoons kunnen kanker veroorzaken

Verdict: kanker door het draadloze telefoon / Kanker van de draadloze telefoon

Het oberlandesgericht in Brescia (Noord-Italië) is bevestigd door een definitieve niet-beroep openstaat arrest van het causaal verband:

De hersentumor van een medewerker van het INAIL (Istituto Nazionale per l ‘ assicurazione contro gli Infortuni sul Lavoro, Openbare verplichte verzekering) vanwege zijn zakelijke voorwaardelijke uur aan de Telefoon met een draadloze telefoon (DECT) telefoon of een gsm. De uitspraak is baanbrekend, omdat de rechter van industriële lossen gefinancierd mening als niet geloofwaardig exclusief en alleen de industrie-onafhankelijke ondersteund.

De uitspraak staat nu de medewerkers in Italië, vraag on-the-job draadgebonden telefoons en / of de werkgever aan het feit dat hij schade is ingericht op het gebruik van Draadloze telefoons volledig aansprakelijk voor de gevolgen.

De consumenten advies centrum Zuid-Tirol adviseert in deze gevallen om een dienst om het gebruik van draadloze technologieën in te schrijven. De werkgever moet uitdrukkelijk de verantwoordelijkheid draagt voor elke betrekking op middellange en lange termijn gevolgen.

De eiser is nu betaald op basis van de “cel-schade”, een 80 procent arbeidsongeschiktheid, is de werkgever “INAIL” moet betalen gerechtelijke kosten in alle instanties.

Door de manier, dat, bijvoorbeeld, de mobiele telefoons in tot op een afstand van 30 meter is nog steeds EEG-te produceren veranderingen in de hersenen die blijven bestaan na het telefoontje voor het uur, heeft nu bevestigd door gecontroleerd onderzoek. Dit is eigenlijk de gezondheid voor alle Headsets, want de mobiele telefoon is in het gebruik van een headset is nog steeds in de nabijheid van het lichaam. In de conventionele Headsets, de straling is gericht, hoe dan ook, rechtstreeks in het oor van de Bluetooth headset hoeft u niet langer te wijten aan de Bluetooth-straling, die is, natuurlijk, ook direct in het oor, om te vermaken.

Het is een gerecht van oordeel binnen de EU, en ik ben benieuwd om te zien hoe de EU-vriendelijke regering Merkel reageert nu, want het zal gevolgen hebben, en zelfs meer, met name in de duitse procedures. Een rechter in twijfel bestaat aan zijn Europese collega ‘ s.

Hier is een citaat van de voormalige Federale Minister voor post-en Bötsch van het jaar 1994:

“De verhitte discussie in de bevolking over kernenergie is waarschijnlijk te zijn in Relatie tot wat geeft ons de mobiele netwerken nog slechts een zachte bries.”

En hier is nog een post:

“De landelijke mobiele inleiding zonder een uitgebreide beoordeling van de risico’ s voor de mensen is onverantwoord.”

Landtag NRW Düsseldorf (12. Maart 1994)

De beoordeling van de risico ‘ s voor mens en natuur niet is gemaakt tot de dag van vandaag.

Wie niet gooien met zijn DECT-telefoon is nu in de prullenbak, en zijn mobiele telefoon alleen in noodgevallen worden gebruikt, is het je eigen schuld en is onverantwoord voor zijn directe naasten en buren. Verschillende burgers ‘ – initiatieven gaan zelfs verder, want u zegt:

“Draadloze telefoon in de nabijheid van andere menselijke lichaam letsel.”

En ik zeg het nog eens indrukwekkend: Van een biologische en pathologische perspectief, er zijn geen lage straling van mobiele telefoons en DECT-telefoons. Wanneer de straal mannen vast te houden aan zijn hoofd, ver voorbij alle biologische grenzen. Van een gebouw biologie oogpunt is de hele discussie van SAR en CONNECT waarden met het actieve Gebruik van deze apparaten is absolute onzin. Als u mobiel toegankelijk is, wordt aanbevolen in de vaste installatie in een voertuig, of een maximum duur van het gesprek van niet meer dan 30 seconden om te zeggen aan de gesprekspartner dat u kunt bellen via de vaste lijn. Daar, in de tussentijd, maar het wetenschappelijk bewijs is dat een mobiele telefoon in pure idle mode, ook de biologische effecten, zou ik mezelf af te vragen, of het is de luxe van de toegankelijkheid is echt de moeite waard.

Ik ben van mening dat “Echte luxe is niet toegankelijk.” En als het dan niet, maar anders zou ik voor een Cityruf pager. De spots en ik ben steeds bereikbaar is (chief artsen gebruiken deze pieper sinds eeuwige tijden!!!).

We zullen zeker verblijf meer om het verhaal en we zullen zien dat het DECT-verbod komt op en de telefoon zendvermogen wordt uitgeschakeld, zelfs als het zou kunnen worden vanwege de grote financiële belangen van de industrie voor vele jaren.

Een aantal duitse steden hebben nu verkregen van een verbod op gsm-masten in de buurt van kinderdagverblijven, bejaardenhuizen en ziekenhuizen. Sommige steden verbieden, in de tussentijd, de gebieden van masten in de woonwijk. In Zwitserland, de dorpen die zich de “elektro-smog-gratis gemeenschappen” en een toevluchtsoord voor electro-gevoelige aanbieding wilt maken.

Misschien is er binnenkort ook in Duitsland, dan de vele honderden mensen die nu leven gestort ergens in het bos in de caravan in staat zou zijn om deel te nemen, eindelijk weer levend geworden, omdat alle mensen hebben recht op leven en fysieke integriteit, zelfs als sommige van de technologie-mijn Freaks, niet op hun gevaarlijke speelgoed zonder.

Vriendelijke Groet, Edgar

De hoogte door Dr. Joachim mutter

Italiaanse Origineel: http://www.scribd.com/doc/27618514/CEM-Sentenza-Corte-d-Appello-Di-Brescia

Gerelateerde Links:

  • Communicatie door Prof. Angelo G. Levis (PDF)
  • Ulrich Winter – leven in de radio-gat: Italië – arrest gsm en hersentumor, is nu juridisch
  • www.diagnose-funk.ch

Geef een reactie