Medical Association wil om kinderen te beschermen tegen mobiele telefoons

Van Rodolfo Felser op de computer van de wereld

Mes, vork, mobiele telefoon, licht, niet voor de kinderen van de handen: aan het einde van juli, de kamer van Artsen van nieuwe herhaald hun oproep voor een verbod op mobiele telefoons voor kinderen onder de zes jaar. Gerd Oberfeld, luidspreker voor het milieu geneesmiddel voor de Oostenrijkse medical Association, in vergelijking met de risico ‘ s zelfs met het Roken. Studies uit Zweden zou blijken dat personen onder de leeftijd van 20 jaar, de oproepen die met uw telefoon, hebben een vijf keer hoger risico op het ontstaan van kwaadaardige hersentumoren, het bovenste veld van de mobiele industrie op een oorlog voet.

De reactie van de mobiele industrie en, meer specifiek, is het vrijwillige initiatief van de industrie Forum mobiele communicatie (FMK) – had niet lang te wachten. Direct na de eerste reactie is een “wetenschappelijk bewijs”: De internationale grenswaarde concept van de world health organization (WHO) werd gevolgd voor mobiele had bevestigd, zodat het FMK in het begin van augustus. De duitse straling Commissie voor de bescherming zou zijn in uw huidige mening, “micro-dosimetrie – HF, de Biologische relevantie van de energie-depositie in de microscopische bereik door velden van mobiele communicatie” naar de kennis van de grenswaarden gecontroleerd en kwam tot het resultaat: “Er is geen reden, dus, om de bestaande grenzen.”

MEDISCHE VERENIGING MAAKT GEBRUIK VAN DE START VAN DE SCHOOL

Minder van de “klassieke medische richting en meer op de psychosociale aspecten van de medische Vereniging is het naderen tot het begin van het schooljaar terug naar het onderwerp, en waarschuwde op zondag van een ‘verantwoord gebruik van mobiele telefoons in het bijzonder bij kinderen en adolescenten”. Nog steeds is het risico in Oostenrijk wordt niet echt serieus genomen. “Afgezien van de mogelijke negatieve effecten op lange termijn medische vooral de schuld, zijn de gevolgen van het verval en Voice communicatie tekorten,” de Voorzitter van de Weense medische raad, Walter Dorner.

Onlangs, een Australische studie vond dat intensief gebruik van een mobiele telefoon kan veranderen met de nog ontwikkelende hersenen van kinderen. Typische SMS-afkortingen, evenals een frequent gebruik van de tekst is een erkenning de verleiding om sneller te denken en te communiceren, maar maken meer fouten en niet te verstoren. Dit op zijn beurt zou kunnen leiden tot veranderingen in het denken in patronen en structuren van de hersenen, volgens de auteurs van de studie.

Taal verval en de (negatieve) veranderingen in patronen van denken zijn niet goed, maar ten minste het is niet acuut lebensbefrohend. Dorner wijst echter uit dat off-psycho-sociale aspecten van de zorg voor de gevaren zijn niet veranderd, mogelijk op Lange termijn door overmatige blootstelling van straling van een mobiele telefoon. Als voor de gegevens van de gevolgen op de lange termijn in de richting van een verdubbeling van de tumor risico bij regelmatig gebruik van de mobiele telefoon – in kinderen, het risico is naar verwachting nog hoger zijn. Deze voorlopige cijfers zijn verontrustend, te geloven dat het van de mobiele industrie-kleineren prognoses, volgens welke het zou worden in overeenstemming met de grenswaarden geen risico voor de gezondheid. Het was “zeer te betreuren” dat veel van de waarschuwingen van medische professionals, en in het bijzonder van de kamer van Artsen in Oostenrijk zou blijven om serieus genomen te worden, aldus de artsen hoofd.

Er zijn een aantal van Europa zou worden meer studies die duidelijk spreken over de potentiële gevaren in termen van de ontwikkeling van kanker door straling van een mobiele telefoon, dus Dorner. “Daarom raden wij in het Algemeen, natuurlijk, ook volwassenen, om voorzichtig te zijn.” Werken in Oostenrijk, “een kleineren van de staat op het moment van de brede verspreiding van de mobiele telefonie en de wetenschappelijke kennis aan te rechtvaardigen uit het oogpunt van een uitgebreide preventie concept, in geen geval,” zei de artsen, Voorzitter van de kamer eindelijk. (rnf)

[Bron: computer wereld.op]

Geef een reactie