Deoxycholic zuur – kanker is (zou worden) te genezen!

Een goedkope, eenvoudige, octrooi-gratis drug die kan doden bijna alle kankercellen, beroven hen van hun onsterfelijkheid. Te mooi om waar te zijn? Nee, er is. De drug wordt genoemd dichloro-acetaat (DCA), en is gebruikt om de datum voor meerdere jaren op te lossen zeldzame aandoeningen van het immuunsysteem. Bovendien is er geen Patent op DCA,omdat de stof al te lang, die het verbiedt om patenten, d.w.z. het kan worden geproduceerd voor een fractie van de kosten van nieuw ontwikkelde, gevaarlijke en krachtige medicijnen.

Evangelos Michelakis van de Universiteit van Alberta in Edmonton heeft getest DCA op menselijke cellen gekweekt buiten het lichaam, en vond dat het vernietigde bijna alle van de long -, borst-en hersenen kankercellen, maar niet in gezonde cellen. Het aantal tumoren bij ratten die vrijwillig had met menselijke kankercellen geïnfecteerde daalde ook sterk in hun grootte, nadat ze had gevoerd voor een aantal weken met DCA-water.

Kankercellen hebben de unieke mogelijkheid om hun energie uit de andere cel onderdelen hebben betrekking op de mitochondriën, via glycolyse. De mitochondriën hebben de primaire taak van apoptose, voor het bedienen van een geprogrammeerde cel dood. Het gebeurt wanneer de abnormale of zieke cellen optreden, die te vernietigen. Dit is precies wat kankercellen voorkomen, door het uitschakelen van hun eigen mitochondriën en zo te voorkomen dat ze worden vernietigd. Dus, krijg je hun “onsterfelijkheid”.

Het is precies hier dat de DCA komt. Het reactiveert de mitochondriën van de kanker cellen en zo stelt gratis het proces van apoptose. Dus, de kankercellen te vernietigen zichzelf door zichzelf.

DCA kan leiden tot patiënten pijn, een verdoofd gevoel, maag-klachten, wat lijkt belachelijk, in het licht van de bijwerkingen van een chemotherapie bijvoorbeeld. Dit is de prijs die u moet in staat zijn om te betalen voor het, dat na alle van de kanker cellen zichzelf vernietigen.

Waarom dit geneesmiddel niet gebruiken als het helpt om effectief tegen alle soorten kanker?

Heel eenvoudig, De Pharma-industrie heeft geen geld verdient aan unpatent-aanduiding van drugs. DCA moet worden toegepast en gevonden te produceren in dat het scheelt letterlijk miljoenen mensen van kanker, en een lange, gevaarlijke en dure therapieën, wordt het wel heel eenvoudig om te maken en goedkoop.

Je zou kunnen verkopen van dure chemo behandelingen en bestralingen, en brengen een hel van een veel geld. Dit is precies wat de farmaceutische industrie heeft angst.

Gerelateerde Links: 1: http://www.immunvitamin.de/ 2: http://www.thedcasite.com/

Geef een reactie