Het bedrijf met de kanker

Kanker: mensen die lijden – het farmaceutische bedrijf Freud. Kanker is een miljard-dollar business voor de farmaceutische industrie, een Gouden zegen.

Medicijnen die worden aangeboden door de farmaceutische industrie voor kanker, zijn in de prijs meteen vanaf het begin een honderd keer duurder dan de “normale” medicijnen. Waarom? De chemische stoffen en de productie van deze drugs zijn natuurlijk niet meer duur of tijdrovend is. Elke apotheek student kan de meeste van deze actieve ingrediënten. De angst voor kanker, kan de farmaceutische industrie, echter, trekken de mensen het geld is zo goed uit de tas. De prijzen kunnen worden bepaald in Duitsland door de farmaceutische industrie. Er is geen transparantie. Geen Controle Op De Kosten.

Zo stoked verhundert, bijvoorbeeld, de thalidomide in zijn prijs, omdat het werd ontdekt dat het ook kan worden gebruikt bij kanker. Thalidomide voorkomt de vorming van nieuwe bloedvaten. Herinner je je het softenon schandaal? Thalidomide is, maar een praktische manier om uitdrogen zelfs tumor cellen.

De farmaceutische industrie georganiseerde kanker congressen in grote stijl. Kosten noch moeite gespaard zouden worden. Er zijn duizenden uitgenodigd worden door “kanker deskundigen” voorleggen, die de producten van individuele fabrikanten. Deze Artsen in de ochtend zijn vermaakt tot ‘ s avonds all-round en verwend. Er zijn cadeautjes te worden gemaakt. De Artsen zijn gekötert. Als u voorschrijven van bepaalde producten voor uw patiënten, kunt u terugkomen en blijven fawn over.

De farmaceutische bedrijven kopen de afhankelijkheid van Artsen en ziekenhuizen. De business van kanker is booming, en heeft een jaarlijkse groei in de dubbele cijfers (15-20%).

Kanker patiënten? U zal genezen van die uiterst dure medicijnen? We willen niet zo naïef…

[ZDF, Frontale 21, 16. Oktober 2007] – over-Geprijsde medicijnen, kortingen tot ziekenhuizen of financiële ondersteuning voor het bijwonen van artsen – de farmaceutische industrie en Artsen cash in: video link: https://youtu.be/46I9bIiEFI8

Geef een reactie