Het is vanaf het najaar van vaccinaties Verplicht?

Onze “gezondheid”Minister Ulla Schmidt wil om de komende week, wat voor soort mensen behoren tot de “risicogroep” en de eerste tegen de niet-bestaande mexicaanse griep (gedwongen?)gevaccineerd moet worden.

De duitse regering overweegt ook massa-vaccinaties. In de komende week worden vastgesteld welke groepen van de bevolking eerst. “We moeten besluiten, die behoort tot de risico groepen,” zei de Federale Minister van volksgezondheid Ulla Schmidt (SPD) op vrijdag op de radiozender Hit-Radio Antenne Niedersachsen in Hannover. “Deze zijn zeker de gezondheid van de werknemers, die ziekten van jonge mensen met reden,” zei de Minister. Voor deze groepen, vaccinatie aanbeveling moet worden gemaakt.

Het bestellen van opties voor de Griep-genoeg om te vaccineren iedereen twee keer.

Hoe dit “vaccinatie aanbeveling”, kan dan worden uitgedrukt, is niet moeilijk te raden.

Als Duitsland heeft aanvaard, de WHO pandemie plan, mag worden uitgevoerd volgens “de wet” volledig legaal gedwongen vaccinaties. Het recht op fysieke integriteit, artikel 2, lid 2, van de grondwet, is ingesteld om te worden in kracht.

De Barak Obama legt het heel duidelijk: Het is het risico van een “grote uitbraak” van de mexicaanse griep in de herfst, zei de President van de VS, de G-8 top in Italië, een Vergadering van de hoge ziekte-fighter in het Witte huis werd ingeschakeld. Met een goede planning, “we kunnen deze crisis af te wenden,” zei Obama, volgens een rapport in de New York Times.

Dit is gepland om te starten in de herfst, met massa-vaccinaties. De ggd wil bieden tot half oktober, 100 miljoen eenheden van een vaccin.

Het schema van de “Grote”, zodat in het najaar van belangrijke mexicaanse griep uitbraak plaatsvinden. Dus je wilt om het te hebben – dit is uw planning! De mensen lijden, maar hebben geen uitbraak van de mexicaanse griep, maar de vaccinatie bijwerkingen of mindere mate. Misschien is de “mexicaanse griep”go-to Sterven alleen recht…?

Nogmaals de oproep: stel nooit, onder welke omstandigheden, een vaccinatie te missen!

Latere Aanvulling (13.07.09) volgens Hans Tolzin, impfkritik.de:

… dus de duitse infectie wet bescherming persoonsgegevens (artikel 20, Lid bepaald, echter. 6), dat niemand mag worden ingeënt in een medisch certificaat gedocumenteerd gevaar voor leven en gezondheid. Een dergelijk certificaat is in het individuele geval, kunnen ook gebruikt worden in een verplichte vaccinatie niet ingeënt.

Een andere mogelijkheid zou zijn om eens in beginsel met de vaccinatie mee eens, echter, te vorderen dat de impfwütigen autoriteiten of Artsen, de ondertekening van de “Medische Impferklärung” (info-blad/impferklaerung.pdf ). Er was geen arts die voor de veiligheid van een vaccin, schriftelijk garantie, en is daarom niet uitsluiten dat het risico voor lijf en leden. Deze aanpak zal waarschijnlijk leiden tot een juridisch conflict dat duurt ten minste tot het einde van de “pandemie”.

Exacte formulering van de infectie wet bescherming persoonsgegevens: http://www.gesetze-im-internet.de/ifsg

Bron: infokriegernews.de

Geef een reactie