Dr. Schnitzer: de geheimen van gezondheid

De ziekte van de gezondheidszorg, of: waarom onze “gezondheidszorg” beheert alleen de ziekte.

Waarom lijden, de reden waarom zo veel mensen lijden aan chronische ziekten worden genezen? Door deze “zorg” niet echt zorgen over uw gezondheid. Het kost veel meer om van hun ziekten.

De duur van de behandeling in plaats van preventie en ware genezing is de economische basis van het bestaan van de “moderne geneeskunde”. Omdat de enige Persoon die echt zou kunnen zijn voor uw gezondheid geïnteresseerd in, en voor je gezondheid bestaan is de basis, die Persoon ben je zelf.

Dr. Johann Georg Schnitzer telt meer dan een halve eeuw van de grote pioniers van de echte gezondheid onderzoek. Hij heeft, als beleid, media up-to-wetenschap en onderzoek nog steeds heerlijk geslapen, het belang van voeding voor de gezondheid van de mensen herkend, dat is naar hem vernoemd Schnitzer dieet ontwikkeld en bijna verplicht door jaloerse collega-Artsen en de farmaceutische lobby ‘ s scherpste tegen de wind in. In de wereld van vandaag, die met kennis geen Macht hebben, en de machten die er zijn hebben geen Kennis of geen Geweten, is een ervaring die Dr. Schnitzer als een eenzame vermaner, opnieuw en opnieuw.

De enige Persoon die geïnteresseerd zou kunnen zijn in uw persoonlijke gezondheid, en voor uw gezondheid bestaan is de basis, die Persoon ben jij, jij, jij. Uw persoonlijke gezondheid is ook de enige echte middel van bescherming tegen ziekten en herstel van ziekten.

En, natuurlijk, zijn er meerdere gesprekken kwam naar de gezondheid Comité van de duitse Bondsdag voor echte gezondheid beleid uit 1964 (!) in het geval van het beleid op dove oren. Geen wonder, hij gaat maar door zijn methode van het winnen van mensen door ziekten zoals hypertensie of Diabetes, maar toont de weg naar genezing.

Deel 1: video-link: https://youtu.be/zCP2zSlyNo8

Deel 2: video link: https://youtu.be/Bi3M3zYa21M

Andere belangrijke informatie: www.dr-schnitzer.de

Geef een reactie