Einstein had gelijk: van bijen dreigt de wereldwijde voedselzekerheid

Who cares?! Insecten! De man denkt, is misschien anders over denken, als hij niets meer te eten voor zichzelf en zijn familie.

Holger lighthead, auteur van http://astrologieklassisch.wordpress.com:

Een extra bedreiging voor onze voedselvoorziening op wereldschaal is vreselijk ondergewaardeerde: bijen sterven

“Einstein had gelijk: van bijen dreigt de wereldwijde voedselzekerheid”

Wereldwijd, de honing bijen sterven in een snel tempo. In China, bemesten mensen, omdat de bijen gestorven, plant-door-veren afgestoft. In de verenigde staten, het Tarief van de “bijen per hectare is gevallen” met 90%.

Het Sterven van de bijen is de real, in tegenstelling tot de leugen van de vermeende CO2-man-made “global warming”. (Lees hier: natuurkunde Professor: ‘Global warming is de grootste en meest succesvolle pseudo-wetenschappelijke fraude die ik ooit gezien heb in mijn lange leven’) Met het klimaat liggen, de media en de politieke clowns leuren en het verzamelen van de waanzinnig meer middelen voor de elektriciteit. De bijen zijn uitgestorven, het verdriet, de drie de meeste sprekers niet, want met het klimaat liggen kan geld hark in. In het proces, de bijen sterven-risico is veel groter:

Einstein zei, wij mensen zijn, vier jaar later, dood zodra de bijen zijn uitgestorven.

Wat heet gleißner, “beschaving”, is een verderfelijke manier. De hoop van de politieke clowns – of het brengt wat? Hoe velen van ons, de normale mensen, let op wat zal er met ons gebeuren? Die streeft naar constructieve mogelijkheden, Alternatieven, en Noodzakelijk? Tenminste, voor zijn kinderen?

[Bron: http://astrologieklassisch.wordpress.com]

Telegraaf:

Einstein had gelijk – honey bee ineenstorting dreigt de mondiale voedselzekerheid van De bee crisis is behandeld als een niche-concern tot nu toe, maar als de VN-index van de voedselprijzen hits een all time high, het wordt steeds dringender om te weten of de benarde situatie van de honingbij risico ‘ s verdere uitputting van onze voedselzekerheid. […]De agri-business kredietverstrekker Rabobank zei de nummers van ONS bijenkolonies niet overleven in de winter is gestegen naar 30pc te 35pc van een historische norm van 10st. Het tarief is 20pc of hoger in een groot deel van Europa, en hetzelfde patroon is ontstaan in latijns-Amerika en Azië. […] De bee-per hectare aantal is bijna 90pc vallen.

Geef een reactie