“Eat shit and live’ – De recycling van voedsel

Ik kan presenteren: Een briljant idee voor de recycling van voedsel (beter is om te zeggen “buik stuffer”) om de honger in de wereld, voor een keer, op te komen voor onszelf.

De toekomst van innovatieve Super-wapen in de strijd tegen honger in de wereld – “eat shit en leven!”:

Video link: https://youtu.be/Z2XKUGM-3mo

Dus je moet iets eten en wat er is veranderd om te scheiden door middel van een verwerking plant weer terug naar iets eetbaars. Super?! McDonald ‘ s kan een leidende rol spelen.

Volgens de huidige staat van het bewustzijn van onze samenleving, we zijn bijna klaar voor zo ‘ n ingenieuze uitvinding om de honger in de wereld om eindelijk een einde aan te komen. Hoe gezond mensen leven is naast het punt. De belangrijkste is de buik is gevuld, dan de mensen geven ook meer gemoedsrust. Ziek zijn is niet zo slecht, want het verhoogt tenslotte de farmaceutische industrie.

De wereld is al ziek – om niet te zeggen het zo dat het mogelijk was! 😉

Dit schattige presentatie stond op de lijst van het “Ja” van de Mensen”. Als u dit niet weet, kunt u uw Video ‘ s zijn absoluut aan te bevelen!

Wikipedia:

De Yes men zijn een netto kunst en activistische groep, de communicatie werkt guerrilla en met een fake van de Website van de WTO. De leden van de groep zich als vertegenwoordigers van internationale bedrijven of instellingen en de karikatuur met de overdreven claims op conferenties van de doelstellingen van die (over-identificatie). U ook verwijzen als “identiteit correctie” (“identiteit correctie”).

Meer info http://theyesmen.org/hijinks/plattsburgh

Must see: De Video “The Yes men de wereld regeert” op YouTube

Geef een reactie