Voedsel speculatie: Josef Ackermann wil niet dat je te zien deze film

Gokken op de internationale grondstoffen-casino: Ongeveer één miljard mensen in de wereld honger en zijn ondervoed. Alleen al In 2010 de prijzen van voedingsmiddelen stegen door een derde, en meer dan 40 miljoen mensen werden ondergedompeld in absolute armoede.

Schuld. Een documentaire die een blik in het innerlijk leven van een zeer getalenteerde Fund Manager van de grootste ETF op voedsel en in het vlees van onze beschaving – ontleedt het bewustzijn over wat er wordt gedaan en wat te vergeten. Margaret Wegener is in de voorkant van de ruïnes van hun bestaan. Ontslag in een wereld die niet tolereren speculatie op de voedselprijzen.

Video link: http://youtu.be/rQ7cXnsCh0E bron: centrum voor Politieke schoonheid

Al meer dan 35.000 mensen hebben zich aangemeld om de foodwatch E-Mail actie naar de chief Executive officer Josef Ackermann en een einde te maken aan de immorele speculatie met voedsel nodig. Het effect: Duitsland ‘ s grootste investeringsbank, heeft nu aangekondigd plannen om te beslissen aan het einde van januari 2012, over de uitgang van de commodity business.

Dat zou een belangrijk Signaal in de strijd tegen de Honger in de wereld! Tegen het einde van januari, moeten we meer druk maken. Ter illustratie van de mede-verantwoordelijkheid van de duitse Bank voor de honger crisis, voedsel horloge filmde een korte Video. Waarschijnlijk Josef Ackermann zou niet willen dat je om te zien deze film…

Video link: https://youtu.be/wtgRO1RrxKg

Met duizelingwekkende bedragen inzetten van speculanten op de beurs elke dag op de prijzen van agrarische grondstoffen. Dit gokken, bijvoorbeeld met Maïs en tarwe zijn de voedsel drijft de prijzen en de oorzaken van Honger in de armste landen van de wereld. Deutsche Bank, één van de grootste zakenbanken ter wereld, is dik in de business. Met het uitgebreide Rapport “De honger-makers” (PDF-document) is het voedsel kijken tot ongeveer 90 pagina ‘ s, de achtergrond van deze speculaties worden in detail gepresenteerd winkels.

Je eten kijken Team

Het bedrijf met de Honger

Voedsel wordt duurder. De VN verwacht dat deze Trend zal doorzetten. Een van de oorzaken van deze prijsstijging — opnieuw — van de speculanten op de commodity uitwisselingen, wat is veroordeeld door de consumentenorganisaties. En de boeren in Beieren zijn op een verlies — ook zij speculeren op de beurzen, maar alleen voor uw veiligheid.

Video link: https://youtu.be/fXGGt0hOiYk

Gerelateerde Links:

  • Het recht op voedsel en vrijheid – Jean Ziegler over de kannibalistische wereldorde
  • De echte redenen voor de voedselschaarste en de honger doden

Geef een reactie