Eiwit-rijk Fecale-voedsel – vlees van zuiveringsslib

“Je kunt alles eten, maar niet alles wat u moet weten!”

Via de Berlijnse Informant

Of zoveel hebben ontvangen van de ouders of grootouders te horen. Maar de lieve Familieleden zou zeggen, als je wist wat er allemaal in ons voedsel? Onder de Kop “De smaak van de illusie” in het oktober nummer van de spiegel in 2009, het praten van analoge kaas en goo is zelfs ham. Het is ook bekend dat aardbei smaak wordt gewonnen uit zaagsel. Maar wat vreemde stoffen in ons voedsel? Of wat ze zijn, in sommige gevallen, zelfs helemaal?

Al in 1997, heeft overgeleverd: “De tijd” – in de tijd – het boek gepubliceerd met de bescheiden titel van “leugens, Lobby’ s, en voedsel%image_alt%“, waarin Ingrid Reinbecke en Petra Thorbrietz geopenbaard, hoe, precies, de kwaliteit en de winst van de zogenaamde voedsel en waren al begonnen aan denk, hoe dit alles met de aanzienlijke stijging van de diverse allergieën en ziekten konden worden. Gedegen onderzoek heeft geleid tot een succesvolle “economische criminaliteit” dat drijft de afkeer onder de neus. “Ze zijn ontwikkeld vanuit de meest natuurlijke van alle afval, fecale materie, eiwit in de schepping, die zich in de Structuur, de geur en de smaak van het rundvlees, vergelijkbaar met de rijke. Zelfs een slager gehouden het product voor vlees.” In een “industriële witch ‘ s keuken” in het Japans, Tokyo, de apotheek Mitsuyuki Ikeda had dit grandioze idee, om tegen de hoge kosten en de daarmee gepaard gaande economische lasten met zuiveringsslib. Daarom lijkt dit een bepaalde Innovatie. Echter, “de mensen iets te eten, zoals dat alleen in tijden van grote hongersnood.,” zegt de uitvinder.

De “wc burgers” of de “schimmel-gesneden”, zoals op de pagina gezondheid tip.ch aangeduid met de naam van Quorn, echter, zouden vermeden worden als de mensen voldoende geïnformeerd. Maar de verkoop onder de mooi klinkende naam van “Segmenten van de natuur” of “schnitzel gepaneerd” niet altijd suggereren dat het zou zo een slechte mix. U zult worden gedreven door dergelijke informatie noodzakelijk veganisme. Echter, de reclame van de prachtige “de weide geluk en het welzijn Wiesenhof roept bij de consument’ nostalgische gevoelens die animeren u en hem, dit zeggen wij: – “kopen Vuil” in feite, zelfs met een goede, absoluut zuivere gevoel. Meer kunt u vinden in het artikel, deze kritiek:

“Met het lezen van u de indruk krijgen dat de EU was misschien wel vooral voor subsidie en voedsel pijpleiding werd opgericht. In ieder geval, de bedrijven marginale voordeel van over de rekbaar juridische concepten schaamteloos. De opgeblazen wetgeving verzet zich tegen het niets.”

De Nietsvermoedende geloof, is echter nog steeds het geraaskal van smaak en vitaminen, de vs, de grote bedrijven beloven in hun “Oh zo mooie” consument tips. En toch, nogmaals, de winstgevendheid en de beurskoersen, die bepalen wat voor giftige stoffen en walgelijk “onzin” is het toegestaan om te worden gepompt in ons lichaam te verliezen, zonder te sterven.

Om een offerte André Kostolany: “De hele beurs hangt alleen af of er meer aandelen dan idioten, of Vice versa.”

De erbarmelijke veeteelt en de pijnlijke transporten van dieren die nog nooit hebben ontvangen een groene Steel te zien, niet te vergeten, er zijn E-nummers, verklaarde additieven, het vinden van de perfect legale plek in ons voedsel. Met inbegrip van die in Zweden is nog steeds verboden tartrazine (E 102). In Oostenrijk en Duitsland, was het ooit verboden, maar door de EU-juridische aanpassingen was het weer opgepakt. De Azo-kleurstof wordt in geneesmiddelen, banketbakkerij en bakkerij, of in aanvulling op de vele andere producten – ook in cosmetica. In Spanje, daar is het kopen van de aanvulling, inderdaad, in elke supermarkt als kruid. Mogelijke bijwerkingen – van de in de Verenigde Staten onder het FD&C Geel Nr 5 bekende product zijn moeilijkheden bij het ademhalen, huiduitslag, hooikoorts, wazig zien, of rode en donkere huid vlekken. De kinderen met kanker het ziekenhuis bij de Universiteit van Düsseldorf in het bezit van de brandstof voor de uiterst gevaarlijke en self-consument van de spilkoersen van het verbruik. Echter, het spreekt in het bovenstaande mogelijke effecten van pseudo-allergieën, aangezien het menselijk lichaam geen antistoffen tegen tartrazine en daarom kan worden aangetoond, wat is de werkelijke oorzaak.

Boek tips:

Geef een reactie