De natuur slaat terug tegen het Rijk

Een “super onkruid” die immuun zijn voor de Monsanto-vervaardigd weedkiller “Roundup”, meer en meer verspreid in de katoen en soja velden in Amerika. Hele stukken land bestaan van dit onkruid, en veel boeren gaan en te scheuren met de Hand, of geven in de strijd, of weigeren om de genetisch gemodificeerde zaden van Monsanto, en schakelt terug naar de conventionele teelt.

%image_alt%De verklaring van Monsanto zaden ontwikkeld door middel van genetische manipulatie die tegen hun eigen herbicide “Roundup” – bestand. Als de vloeistof wordt gespoten, alleen de niet-genetisch gemodificeerde planten, het Gen van katoen of van de Gen-soja blijft onaangetast door het gif. Dus Monsanto zou kunnen verkopen van het gen, Amen onder de merknaam “Roundup ready” en de juiste bestrijdingsmiddelen. Een gigantische onderneming, maar de Boer uit het totaal van de groep.

De natuur slaat terug, maar nu. Natuurlijk, u kunt de schroef niet met genetische manipulatie op de duur van de beslissing. Het wonder van het product “Roundup” heeft verloren zijn effect. Aan het einde van 2004, deze “super weed” kwam in de velden met de genetisch gemodificeerde Planten. Deze nieuwe “pest”, genaamd “Pigweed” verspreidt zich in een waanzinnig tempo over de zuid-Amerikaanse Staten, en de katoen en sojabonen dreigt gewassen. Het areaal is veranderd in een slagveld tegen het onkruid.

De super weed heeft verspreid alarmerend in Delen van Georgia, South Carolina, North Carolina, Arkansas, Tennessee, Kentucky en Missouri. “Roundup” bevat het gif Glyfosaat, de meest gebruikte herbiciden in de Verenigde Staten, maar het kan schadelijk zijn voor de woekerende onkruid, niets. Het mooie van het business model van Monsanto, waar ze verkocht een pakket voor de boeren, met zaden tegen de medium-bestendig, de stukken lijken te breken. De Boer gebruikt te veel van dit “Roundup” herbicide, in combinatie met het Gen naam Monsanto, en dacht dat je kan werken rond de natuur.

Nu 100’000 acers of 404 vierkante kilometer in de staat Georgia, zijn besmet met het onkruid, Pigweed, zoals het onkruid specialist Stanley Culpepper van de Universiteit van Georgia gemeld.

“De boeren zijn niet nemen van deze bedreiging zeer serieus. We moesten twee jaar om u te waarschuwen voor de ernst van de situatie. Maar als u het begrepen, u om verder te gaan met agressief tegen het onkruid,” zei Culpepper FRANCE24.

“Om u te laten zien hoe agressief benaderen we vorig jaar hebben we het onkruid gewied met de Hand, 45 procent van de aangetaste gebieden,” zei Culpepper, en hij voegde eraan toe, “het kost een hoop geld.”

In 2007, 40 vierkante kilometer van het Land waren gewoon achtergelaten in Mason County, het centrum van de super-onkruid-Explosie, vertelde Alan York van de media van de North Carolina State University.

Het is de perfecte onkruid

Monsanto zou moeten uitvinden in de Perversie van de ergste soort van onkruid, dan zouden ze niet beter zoals het nu is de natuur. Bestendig Pigweed is een onkruid, de meest gevreesde Super, naast Horseweed, Alsemambrosia en Waterhemp.

“Pigweed is niet voor de wil van een van de pest, de man, het is zo dominant,” zegt Culpepper. Pigweed kunt produceren van 10’000 zaden in een keer, verdraagt droogte en is zeer divers in de genetica. Het kan groeien drie meter hoog, en de jonge katoen planten te stikken.

De boeren zijn wanhopig nu een Alternatief en effectief van het onkruid betekent dat de katoen is niet vernietigd op hetzelfde moment.

In het gezicht van het onkruid explosie in katoen en soja, en superieur aan sommige boeren terug naar de conventionele, niet-genetisch gemodificeerde zaden om te gaan. “Het is goed voor ons als we terug gaan, mensen hebben overdreven met de Roundup zaden,” zei Alan Rowland, een zaadproducent voor soja uit Dudley Missouri. Hij verkocht bonen tot 80 procent, “Roundup Ready” soja en nu is hij terug gegaan naar de traditionele zaden, de markt van de Monsanto absoluut gedomineerd. Daarnaast gen “Amen” van de laboratoria van de groep worden steeds duurder, dus ook de kosten-effectiviteit.

Rowland zegt, “we zien dat de mensen tegen de hogere kosten van de rebellen.”

Reactie van Freeman: in Mijn mening, Monsanto met zijn perverse genetische manipulatie en chantage is het maken van het model zijn de boeren van hun dodelijke producten, toch een van de grootste Kwaden van deze wereld. Deze vennootschap en alle andere concurrenten op dit gebied zijn verboden, en voor misdaden tegen de menselijkheid bij het hof.

De natuur slaat terug tegen het Keizerrijk!

Bron: Alle geluid en rook

Geef een reactie