“Kleine piek met een grote impact”

De Federal centre for health education (BzgA) touts voor de business van angst: “Enten”

Door Gudrun Kaufmann, Neue Rheinische Zeitung

“Kleine piek met een groot effect”, leest in de titel van de brochure “informatie te Vaccineren” voor middelbare scholen door het Federal centre for health education (BzgA) in opdracht van het Federale Ministerie voor volksgezondheid, het technisch advies van het Robert Koch Instituut. In de gezellige “U”toon van de jonge mensen die niet in de “school, huiswerk, Stress met de ouders, de eerste liefde, vrienden en Hobby’ s soms alleen vervelend, maar ook gevaarlijk,” besmettelijke ziekten bekend. (1)

Gelukkig zijn er op Ja om de bescherming van de vaccinaties, de vaccins, de brochure, “is een van de veiligste drugs ooit.” Mazelen, Bof en kinkhoest is gezegd, kan zo heftig dat de hersenen blijvend beschadigd. Het Hepatitis B-Virus kan leiden tot ontsteking van de lever, ernstige schade aan de lever tot vernietiging, difterie ademhalingsverlamming en stilstand leiden tot ernstige spierkrampen en HP-virussen zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van baarmoederhalskanker.

Maar: “er is Geen reden om in paniek te raken, omdat vaccinaties beschermen,” zegt de brochure. Vaccinatie campagnes voor volwassenen en jonge mensen zijn “in” en van de Minister van volksgezondheid Ulla Schmidt met de massa campagne voor 2500 kleuterscholen. ARD/ZDF children ’s channel, youth band met Impfsongs, camera’ s en de Radio cult-figuur “der kleine Nils” Mevrouw Schmidt “Vaccineren, inenten, enten” noemen, verblijden in de harten van de aanwezigen, vertegenwoordigers van de farmaceutische bedrijf Wyeth, de beroepsvereniging van kind en jeugd artsen, en de tijd-afbeelding publiceren, alle organisatoren van deze campagne, de Darmstädter Echo naar de vaccinatie-campagne in Roßdorf. “Het is allemaal echt hier. Er is, ten slotte, niet zo veel ambtenaren,” een kameraad Schmidt. (2)

Vaccinatie maakt je ziek!

Wat is zo ‘ onderwijs? Een grote coalitie van gezondheidsdiensten, Artsen en de farmaceutische industrie beweert dat de Vaccinatie beschermt tegen ziekten, en dus onze gezondheid. Het tegenovergestelde is het geval. Vaccinatie maakt je ziek!” (3)

Wat is de reden? Giftige vaccin additieven, “aluminium Verbindingen zoals aluminium hydroxide, antibiotica, verzwakte en dode ziekteverwekkers, vreemde eiwitten en giftige stoffen, zoals formaldehyde gevonden in vaccins. De meubelen fabrikanten, het is verboden om het gebruik van formaldehyde, omdat het kankerverwekkend effect. Maar onze kinderen zijn u toegestaan om te injecteren rechtstreeks in de bloedbaan,” de AEGIS Bayern e. V. (actief immuunsysteem). AEGIS vervolg: “Ook is opgenomen in bijna alle vaccins bevatten Thiomersal. Dit is een kwikverbinding die kunnen worden uitgescheiden heel moeilijk om eruit te komen van het lichaam. Thiomersal kan leiden tot de kinderen leerproblemen, zoals concentratieproblemen, gebrek aan logisch Denken, grote angst, enz. aluminium hydroxide als adjuvans (booster brandstof) in veel vaccins.”

Vraag de juiste Artsen, of de kinderen worden gebruikt als Cavia ‘ s, omdat al deze stoffen zijn kankerverwekkend, allergene, leiden tot een daling van de druk -, maag-en darmstoornissen. Elke vaccinatie aanvallen in meer of mindere mate de hersenen en schade (Dr. J.-F. Grätz).

Oorzaken en feiten over ziekten

De armoede, de Honger en de ellende van het jaar kan worden gelezen de voedingsbodem voor besmettelijke ziekten zoals uit de curve-sequenties van het Federale bureau voor de statistiek in Wiesbaden, in het geval van difterie, tuberculose en kinkhoest. Ze tonen aan dat de daling begon lang voordat de Impfeinführung. (4) in het geval van polio (Kinderverlamming) waren de sterfgevallen voor de langzame inleiding van het polio vaccin aanzienlijk gedaald. (5)

Op zoek naar de statistieken, de staat gemeld mazelen gevallen in ingeënt-Amerika, dus het is gemakkelijk te zien dat het aantal gevallen Stijgt. 1988 Ohio dienovereenkomstig geboekt, 109 mazelen gevallen in 1989, al 2720, Texas gemeld 286 gevallen in 1988, een jaar later, 3315! (6) In de Verenigde Staten, de mazelen-sterfte volgens de officiële gegevens, tien maal te verhogen! (7) En, hoewel ingeënt! De uitvoering van de pokken vaccinatie is al verwezen naar vandaag als “kunst fout”. Complicaties opgetreden, niet alleen op de huid maar ook het zenuwstelsel. Volg: encefalopathie (hersenbeschadiging), sog, encefalitis (ontsteking van de hersenen), verlies van bewustzijn tot de zware coma, verlamming, als gevolg van een lidstaat van spastische verlamming. (8) In het geval van de difterie-vaccin het vaccin schade aan de hersenen zijn bekend, de helft-kant verlamming, vaatwand beschadigen, bloed verandert, het Centrale zenuwstelsel storingen. (9) Als gevolg van de tetanus vaccinatie, Mono – en Polyneuritis, bloed wijzigingen, schade aan de nieren opgenomen.

In het geval van de bof vaccinatie Stickl 1988 op gewezen dat in de laatste 10 jaar in de BRD, 19-waargenomen veranderingen bij kinderen en adolescenten in tijdelijke Vereniging met de vaccinatie slechts manifestaties van type 1 Diabetes. (10) Over vaccinaties in het Algemeen, en mazelen vaccinaties, in het Bijzonder de Amerikaanse arts Dr. med zegt. Robert S. Hij in zijn boek, “Vertrouw niet elke arts”: “In het geval van sommige vaccinaties, bijvoorbeeld het risico van het vaccin zelf kan veel groter zijn dan de risico geassocieerd met de ziekte, waartegen de vaccinatie.” Armoede en ondervoeding, evenals factoren zoals voeding, woon-en hygiënische omstandigheden een belangrijke rol spelen, zegt Dr. Mendelsohn. Door vaccinaties op al die een sterke verzwakking van het afweersysteem (immuunsysteem) is het mogelijk, dat kan het verhogen van de gevoeligheid voor de diverse ziekten. (11)

Vergissen is menselijk, in de doofpot te wetenschappelijk.

STIKO, de duitse staande vaccinatie Comité is een orgaan van deskundigen aangesteld door het Federale Ministerie van volksgezondheid en gebaseerd op het Robert Koch-Institut (RKI). “Onafhankelijk en neutraal, de aanbevelingen van het vaccin moet worden van de Commissie. Het paneel zal dan bepalen welke inentingen uit het ziekenfonds te betalen. In toenemende mate echter twijfel of de Commissie echt onafhankelijk zijn.” (12)

De GKV-Wettbewerbsstärkungsgeetz (wet op de versterking van de concurrentie in de verplichte verzekering) verplicht de wettelijke ziekenfondsen betalen voor alle vaccinaties, die in het bezit van de STIKO voor aanbevolen.

Fabrikanten zoals Sanofi Pasteur MSD verzoek 465 euro van de fondsen per gevaccineerde Persoon. “De STIKO is in goede verbinding met de industrie,” de verenigingen zijn van wettelijke middelen, in een advies over de hervorming van de gezondheidszorg 2007. “Voor vele jaren, Mainz STIKO Voorzitter prof. dr. Heinz-Josef Schmitt verplaatst naar 2007 in de sector aan de vaccinproducent Novartis Vaccines en Diagnostics. 2007 geserveerd 16 STIKO leden, de meeste van hen lijken ook op Internet sites, betaald door fabrikanten van vaccins.

Ook de Basel Prof. Dr. med. Ulrich Heininger is een lid van de Permanente Commissie vaccinatie STIKO bij het Robert Koch-Instituut in Berlijn. Hij legde uit in een aantal wetenschappelijke artikelen die hij had ontvangen vergoedingen van de fabrikanten van vaccins voor lezingen en consulting activiteiten en financiële steun voor onderzoek-projecten. Bewijs voor dergelijke secundaire activiteiten kunnen gevonden worden in de farmaceutische industrie-kritische tijdschrift arznei-telegramm, of op de Homepage van de Vereniging “Artsen voor individuele vaccinatie besluitvorming”, het pleidooi voor het vrije onderwijs aan vaccinaties.” (13) De beschuldigingen tegen de STIKO. De onafhankelijkheid lijkt niet worden gegarandeerd.

Geld en Macht – dat is het punt

Als Artsen en wetenschappers zijn die namens de industrie, het gaat niet over de gezondheid van de mensen, maar om geld en Macht. Wij moeten erkennen dat met een gezond verstand en dienovereenkomstig te handelen. Door de vele aanwezig, geen rekening gehouden met de resultaten van het onderzoek en het vaccin schade: Vragen om niet te beschermen! Vaccineren niet goed! Vaccineren doet pijn! (14)

Informatie over het onderwerp: http://www.aerzte-ueber-impfen.org/ en www.aegis-bayern.de.

Boek tips:

Bronnen: 1.) Dr. med. Gerhard Buchwald, Vaccineren – de business van angst 2.) Darmstädter Echo, verslag van het event in Roßdorf op 20.02.2009 3.) Dr. med. Gerhard Buchwald “Vaccinatie – het bedrijf van angst” 4.) Dr. med. Gerhard Buchwald, “Vaccinatie – het bedrijf van angst”, blz. 110 5.) Curve: Federale Gezondheid Blad 8, P. 409, 1992 6.) Het Ministerie van Volksgezondheid, Dr. med. Gerhard Buchwald “Vaccinatie – het bedrijf van angst”, blz. 135 7.) Dr. med. Gerhard Buchwald, “Vaccinatie – het bedrijf van angst”, blz. 136 8.) Dr. med. Gerhard Buchwald “Vaccinatie – het bedrijf van angst”, blz. 268 9.) Dittmann, “Atypische na vaccinaties, Verlag J. A. Barth, Leipzig, 1981; Ehrengut “Dtsch. Med. Wsch.”, 1986, blz. 761, en 939; Dr. med. Gerhard Buchwald “Vaccinatie – het bedrijf van angst, blz. 284 10.) Dr. med. Gerhard Buchwald “Vaccinatie –het bedrijf van angst, blz. 307 11.) Dr. Emil Weiss, Dr. med. Gerhard Buchwald “Vaccinatie – het bedrijf van angst”, blz. 371 12.) Klaus-Peter Görlitz, “Twijfelachtige ” Belangenconflicten” 13.) Klaus-Peter Görlitz, “Twijfelachtige ” Belangenconflicten” 14.) Dr. med. Gerhard Buchwald

Gudrun Kaufmann is een arts-gecertificeerde voeding en gezondheid adviseur, SCI-e. V., E-Mail: [email protected], www.gudrunkaufmann.de

[Bron: Neue Rheinische Zeitung]

Geef een reactie