Nanodeeltjes zijn nu officieel het vaccin schade ‘de vervuiler betaalt’

Van de klein-klein-uitgever van de Nieuwsbrief van 04.11.2011

Helaas, we moeten onze voorspellingen in het magazine, LmZ, en in de nieuwsbrief over de functie en het effect van Nano-deeltjes rechts. Het Europees geneesmiddelenbureau heeft goedgekeurd, ondanks felle tegenstand van Duitsland, de narcolepsie als het vaccin schade door de mexicaanse griep. Het maken van Nano-deeltjes in de vaccins werden genoemd.

Plotseling doodmoe

Twee jaar na de pandemische griepvaccin Pandemrix wordt verdacht te hebben slaap aanvallen te activeren.

[…]In de loop van het afgelopen jaar voor het eerst had opgemerkt zweedse, finse Artsen, het aantal gevallen van narcolepsie sprong. 2010 lijden samen in Finland, twee keer zo veel kinderen tussen de 5 en 20 jaar, net als in de vier voorgaande jaren. Nooit eerder hebben de artsen hadden opgemerkt in verband met de vaccinatie, een verhoogde frequentie van gevallen van narcolepsie. […] [Bron: zeit.de]

Nano-deeltjes zijn zo klein als de stoffen van onze cellen worden opgenomen en Wandelen, dus sneller uit het spierweefsel in de zenuwen en van daaruit naar de hersenen dan de vorige zogenaamde auxiliary stoffen in de vaccins deed.

Laat een groter spoor van vernietiging, aangezien de meeste van de Nano-deeltjes in ons lichaam om af te breken en de cellen en organen, waardoor ze dwalen, zijn letterlijk vol met gaten. Aangezien de daaruit voortvloeiende herstelprocessen van het lichaam zullen worden uitgegeven als een anti-lichaam reactie en het immuunsysteem bescherming, en meer gewelddadig dan met de vorige aux stoffen, bevat Nano-deeltjes als een zogenaamd effectiever aux-stoffen in meer en meer vaccins.

Wanneer een golf van Nano-deeltjes door te schakelen centra van de hersenen, en deze schade het gaat in sprongen en grenzen aan een verhoogd energieverbruik, waardoor de getroffen mensen in de slaap, wat is bedoeld om tags zoals narcolepsie.

Voorspelling

Nu werd genomen een griep vaccin van de markt als gevolg van Vaccineren en extreem veel meer aan het leven, lijden aan een gevaarlijke narcolepsie aanvallen, zoals deze is waargenomen zo ver. De reden voor dit is dat het de Gevaccineerd door Nano-deeltjes van de beschadigde personen, die eerder in de griepvaccins opgenomen Nano-deeltjes implantatie.

Omdat er nu meer en meer vaccins, Nano-deeltjes, kunnen we voorspellen dat er een sterke stijging van deze “bijwerkingen” en waarin de deeltjes werden eerder met een Nano-enten, en degenen die gepropageerd eerder door het eten van Nano-deeltjes of professioneel met Nano-deeltjes in contact komen.

In een net uitgebrachte studie (Plos Comput Biol 7(10): e1002199), werd aangetoond dat er in de regio ‘ s van de meeste Nano-deeltjes zijn ingeënt, waar in het Internet, op Twitter, het meest positief over de varkens griep vaccinatie werd geschreven.

Ons Succes

Dus, een andere voorspelling is ook mogelijk: waar op Internet de meest objectieve informatie over de Vaccinatie, is gemeld, wordt de vaccinatie tarieven zijn op hun laagst. In Duitsland, het was ingeënt in vergelijking met alle andere landen veruit de minste. Dit is het resultaat van onze acties (politie-folder over de mexicaanse griep, enz.), onze rapportage, en van de grote toegang tot de tarieven, en dus de resonantie van onze berichten op het Internet.

Dit succes aangemoedigd te gebruiken, zelfs meer dan in het verleden het Internet, niet om te informeren, met name op Facebook en Twitter voor jongeren, zodat deze gebruikt kunnen worden om de schade van de school van de geneeskunde, en bij te dragen aan de eerste wereldwijde Dogma, de vaccinatie en de infectie hypothese om erkend te worden als fout.

Bovendien, als het bekend wordt, dat onze gezondheid autoriteiten kan ontvangen van de immunisatie en de besmettelijke hypothese opzet gehandhaafd, hoewel ze weten dat het verkeerd en gevaarlijk, er is een Kans voor de vs toonde een verandering die nodig is en het doel van ons werk.

In de huidige uitgave van de LmZ, die u vindt morgen in uw e-mail boxen en computers, ziet u, wat wij hebben gedaan in de tussentijd geschreven hebben om dit doel te bereiken.

Al Het Beste! Dr. Stefan Lanka, en Christoph H. Hannemann’

 

Geef een reactie