Epilepsie: door Cannabis-jaar-oude meisje is 8-vrij van epileptische aanvallen

De 8-jarige meisje Tara O ‘ connell last van ernstige epilepsie en 200(!) epileptische aanvallen per dag. Volgens de behandelende Artsen, het meisje niet om te leven om te zien haar negende verjaardag. Medische Cannabis heeft geleid tot een wonderbaarlijke ontwikkeling.

Kleine Tara was Stervende. Ze kon niet meer goed lopen of praten, en sliep een beetje meer. Na de medische behandeling beloofde geen verlichting, en de medicijnen waren niet in staat om te stoppen met de ernstige aanvallen, de Artsen met hun latijn op het einde, en zag geen hoop voor het meisje. Ze vertelde de moeder dat haar dochter zou hebben van een leven als gevolg van deze ernstige aanvallen waarschijnlijk slechts een paar maanden.

Als je anders niks te doen hebben, besloten om Cheri O ‘ connell om uw dochter thuis met u, kunnen de resterende tijd op de best mogelijke manier. Om ervaring op zijn minst een paar mooie momenten met uw dochter …

Hennep olie stopt epileptische aanvallen

Dit droevige verhaal duurde een beurt. De wanhopige ouders nam een keer proberen met de administratie van een cannabistinctuur (hennep zaad olie) bevat een kleine hoeveelheid van de Cannabinoïden THC. Deze behandeling is illegaal (nog) niet, maar als het leven van zijn eigen dochter is opknoping door een draad, het neemt je elke manier.

Nu een jaar Tara duurt een dag, van een kleine hoeveelheid Cannabis, en de Artsen zijn verbaasd door Tara ‘ s ontwikkeling, want ze is nu vrij van aanvallen en net zo essentieel is als ieder ander kind van haar leeftijd.

De Neuropsycholoog Dr Silvana Micallef bevestigd dat Taras hebben verbeterde cognitieve vaardigheden, evenals uw algemene gezondheidstoestand binnen 12 maanden, sinds de dagelijkse inname van Cannabis daalt aanzienlijk.

Alleen geregistreerde bijwerkingen, deze Cannabis behandeling van een geval van toegenomen vermoeidheid en verlies van eetlust.

Helaas, Tara was niet het enige geval in de familie, omdat haar 11-jarige broer Sean geleden een enigszins mildere Vormen van epilepsie. Sean kon nauwelijks schrijven en concentratie problemen. Door het nemen van hennep zaad olie Sean ‘ s verbeterd handicap snel.

Legalisatie van cannabis voor medische doeleinden vereist

Sindsdien is de gezondheid van hun kinderen is verbeterd, zo dramatisch, vraagt de moeder, Cheri O ‘ connell legalisatie en meer medische studies over de heilzame werking van hennep. Ouders hebben het recht om de behandeling van hun kinderen met een curatieve effectief middel te zijn zonder de wet alleen gevolgd als andere medische behandelingen vertonen geen succes.

“We hadden de keuze om de wet te breken of te laten sterven. Alle ouders zullen doen wat gedaan moet worden aan het redden van hun zieke kind te zijn.”

Video link: http://youtu.be/mKwTy0tIyEw

Ondanks het wettelijke verbod op het medisch gebruik van Cannabis. Het is hoog tijd dat deze oude zinloos verbod, dat zijn oorsprong vindt in 1937 vanuit een puur kapitalistische redenen, uiteindelijk zal worden opgelost. Het is belangrijk dat de informatie over de helende effecten van Cannabis meer gebruikt.

Iedere persoon VRIJ moet zijn om voor zichzelf te beslissen wat hij zou willen worden behandeld.

Bronnen en Links

  • Nieuws.com.au: Medische cannabis is geen het lachen kwestie is voor patiënten als Tara O ‘ connell en Dan Haslam
  • Herald Sun: Wanhopige ouders naar medische marihuana in een laatste wanhopige inspanning voor het verbeteren van het leven van hun kinderen
  • Universiteit van Freiburg: Cannabis en epilepsie
  • Hennep-Info: zelfmedicatie met cannabis bij epilepsie
  • Sensiseeds.com: effecten van Cannabis op epilepsie

Geef een reactie