Genetische manipulatie schadelijk? – Hier is het antwoord! (Lezing)

Presentatie door de biologische boer, Dipl. Ing. Volker Helldorff & Richard Leopold Tomasch over de gevaren van een “groene” genetische manipulatie

Dipl. Ing. Volker Helldorff geproduceerd op zijn land voor 25 jaar, biologische granen, producten zonder gifstoffen en chemicaliën. ongeveer 10.000 mensen. In 2002 zijn buurman was opgegroeid met geen kennis van GM-maïs. De genetisch gemodificeerde maïs werd ontdekt en vernietigd worden voor de bloei. Je zou ook ontdekt hebben alleen een GM-maïs plant Helldorff het veld, hij kon geen Maïs meer te verkopen. Zijn levensonderhoud zou hebben vernietigd. Helldorff is geregeld dat voor ieder jaar van genetisch gemodificeerde planten. De Genkonzern verlost had de genverseuchte zaad, had geen geld om te betalen voor de schade.

De genetische manipulatie van voedsel fraude met hoge gezondheidsrisico ‘ s. De EU keurde het genetisch gemodificeerde voedsel zonder het testen van de veiligheid. De commissie kijkt uit over bewust van de gevaren van genetische manipulatie. De vermelding “genetisch gemodificeerd voedsel veilig” is een fraude!

Video link: https://youtu.be/Q-_4xhhVDmE

Video downloaden

Boek Review: De Zaden Van De Misleiding: Genetisch Gemodificeerde Levensmiddelen – Genetisch Gemodificeerd Menselijk

Hoe is het mogelijk dat, tegen de wil van de overgrote meerderheid, steeds meer genetisch gemodificeerd voedsel op de markt kunnen komen? Jeffrey Smith ‘ s onderzoek aan het licht brengen hoe manipulaties van de industrie en de medeplichtigheid van de politiek en niet het geluid van de wetenschap – het Gen-Voedsel effenen de weg naar de consument: het onderzoek in het bedrijf, en de cover-up alarmerende feiten over de gezondheid van de gevaren en de enorme politieke druk. Dit boek legt de onderdrukte feiten op tafel. Het laat zien hoe genetische Voedsel experimenten, onze gezondheid en hoe we onszelf kunnen verdedigen.

Geef een reactie