Energiezuinige lampen, maar tijdens de werking van kankerverwekkende stoffen zoals Fenol

Energiezuinige lampen, maar niet alleen lelijk kwik licht, trilling frequenties en elektromagnetische vervuiling, maar ook kankerverwekkende stoffen zoals Fenol en anderen.

Dat energiebesparende lampen bevatten zeer giftige kwik, moet al bekend zijn. Energiezuinige lampen in aanvulling op de kanker tijdens hun operatie ook giftige stoffen in de kamer zorgen te maken, bevestigen de NDR-consumer en business magazine “markt” en beëdigde deskundige voor binnen verontreinigende stoffen, Peter brown.

Wereld:

Het tijdschrift had de lampen in een monster van een energiebesparing van verschillende fabrikanten in een gecertificeerd laboratorium onderzocht. Alle lampen die een significant meetbare hoeveelheden Fenol, en andere giftige stoffen.

“Van bijzonder belang is dat alle van de onderzochte lampen productgassen in de werking van kankerverwekkende stoffen, en is berekend voor de stoffen die we gevonden hebben in de hoogste concentraties,” zeide brown.

Bron: www.welt.de

Gif van spaarlampen, ten laste van lucht in de ruimte (NDR – markt van 18.04.2011)

Video link: http://youtu.be/B8zIbT_r7fM

Wikipedia:

%image_alt%Fenol handelingen zowel lokaal als systemisch kunnen zeer giftig zijn; in het geval van blootstelling van de huid, het heeft een irriterende, corrosieve effect op de slijmvliezen, de huid en de ogen. Het oog kan worden beschadiging van de huid in de Vorm van een vertroebeling van het hoornvlies, zwelling en verkleving van de oogleden tot blindheid lijden. Contact met de huid veroorzaakt roodheid van de huid, en later naar een witte verkleuring; de langere sluitertijd geeft een donkere kleur als de vorming van necrose.

Fenol wordt voornamelijk geabsorbeerd door de huid, maar inhalatie of orale intake mogelijk is. In het menselijk organisme, de stof is schadelijk voor de acute nieren, het bloed,het Centrale zenuwstelsel en het cardiovasculaire Systeem. In het geval van chronische blootstelling en maag-darmstelsel en neurale stoornissen, bovendien, schade aan de lever, de nieren en de veranderingen van de huid zijn bekend. In het geval van vergiftiging door Inademing symptomen van duizeligheid, hoofd pijn en aandoeningen van de oren, braken, slapeloosheid en nieren, irritatie zijn beschreven. De opname van grote hoeveelheden led storing binnen een paar uur tot een enorme nierinsufficiëntie tot acute nierinsufficiëntie. Inslikken veroorzaakt brandwonden aan mond, keel, slokdarm en maag; bovendien, slikken stoornissen en stoornissen in het maag-en darmstelsel is bekend.

Bron: Wikipedia

 

Dus, wij geloven dat, nogmaals, hoe “groot” zijn deze van de EU, ons opgelegd door de spaarlampen: (bron: Wolfgang Maes, Baubiologe IBN / Journalist DJV, Baubiologie Maes, Neuss, Duitsland)

Voordelen van de spaarlamp:

 • Een lager energieverbruik, MAAR met een lagere lichtopbrengst
 • Langer leven – MAAR: is sterk afhankelijk van het gebruik van (vaak op in-en Uitschakelen vermindert de levensduur aanzienlijk).
 • Minder warmte verlies – MAAR ik Denk dat het een voordeel, want met name in het koude Seizoen, in het voordeel van de warmte van de gloeilamp van de ruimte temperatuur.

Nadelen van de spaarlamp:

 • Sterke elektromagnetische velden met een uitgesproken harmonischen
 • Flikkeren frequenties
 • Slecht, de natuur is vreemd aan het licht
 • Productie schaadt het milieu
 • Beschikking schaadt het milieu
 • Verwijdering extra gevaarlijk afval
 • Bevat het zeer giftige kwik zeer schadelijk in geval van breuk
 • Scheidt tijdens de werking van kankerverwekkende giftige stoffen zoals Fenol en anderen
 • Duur
 • De lichtopbrengst afneemt met de tijd
 • Het leven na Een kan met het aantal Circuits

 

Dus ik vraag opnieuw:

Door wat recht is de lamp???

De EU-dictatuur in strijd is met het verbod van de gloeilamp en de Kracht van het gif-lamp tegen onze rechten van de mens! De energy-saving lamp is niet alleen een lichamelijk letsel, maar de schade is onze hele omgeving.

Waarom dit alles? Omdat van een CO2-klimaat-leugen!

De EU-dictatuur, brengt ons voogdij, ziekte, armoede, vrijheidsberoving en, uiteindelijk, een voortijdige dood. Of weet u van een voordeel van deze EU-theater heeft gebracht? Iedereen die gevolgd actuele gebeurtenissen actief, al kan worden geraden om ons te leiden dit hele onmenselijke Systeem. Het zal niet lang duren.

 

Geef een reactie