Kwik – of hoe ik was van vergiftiging met mijn familie…

Onder alle de – begrijpelijke – Angst voor een vermeende gedwongen vaccinatie tegen de mexicaanse griep is het feit, ging zelfs zo ver dat volledig onder de voor Duitsland, besteld vaccin PANDEMRIX fabrikant GlaxoSmithKline (GSK) voor de eerste keer in jaren, een in Duitsland geregistreerd vaccin bevat het kwik-houdende Thiomersal. Kwik is een van de meest giftige zware wij weten en dat we moeten onszelf en onze families te krijgen van een injectie?metalen

Ik heb geprobeerd in de laatste paar dagen, uitzoeken wie is precies de volgorde van dit vaccin is verantwoordelijk. Het Federale Ministerie van volksgezondheid vertelde me dat deze waren de provincies. De gezondheid van de ministeries van de verschillende deelstaten mij meegedeeld dat het Ministerie van gezondheid van de deelstaat Thüringen heb besteld in de volgorde van de landen ‘ health conferentie van Ministers van het vaccin van GSK. Als ik wilde weten van de lokale pers officer, de Heer Schulz, wat de deskundigen of een technisch autoriteiten betrokken waren bij de beslissing, zei: “het gesprek is voorbij!” en hing op. Nou, Ja, iedereen kan een slechte dag, maar de volgende dag, de Heer Schulz deed Hetzelfde met mij: Ofwel hij is een gefrustreerde man of mentaal nog niet in de Federale Republiek van Duitsland aangekomen.

Een voorlopige telefoon vragen van het Thüringer Ministerie van volksgezondheid zegt echter, dat de deskundigen van het Robert Koch Instituut (RKI) en het Paul-Ehrlich-Institut (PEI) “aan tafel”. De druk op de bureaus van beide instanties, tot de beste van deze rit tot nu toe. Ik denk dat het voor ons allemaal heel interessant, hoe de besluitvorming voor de bestelling er was, en wat de ‘experts’ geraadpleegd.

Zoals het er nu uitziet, is het ergste gif dat ooit werd opgenomen in vaccins, en we hadden die in Duitsland verboden eigenlijk de wet voor het jaar, nu is er opeens weer – en niemand wil het zijn.

Over de risico ‘ s van kwik, zie bijvoorbeeld een uittreksel van een lezing van Dr. med. Klaus Hartmann, één van de meest gerenommeerde onafhankelijke deskundigen over de veiligheid van vaccins op YouTube:

Video link: https://youtu.be/cTbCZNehbPw

Een artikel van Dr. Hartmann, kunt u ook vinden in de vaccinatie-rapport: http://www.impf-report.de/zeitschrift/bisherige/impf-report042.htm

In dit artikel laat hij zien dat er op elk moment van de inzet van kwik in de vaccins, de veiligheid van de studies waren in staat om het aantonen van de veiligheid.

Ook de PEI in Duitsland voor de veiligheid van de vaccins is verantwoordelijk, niet in staat is geweest om mij een dergelijke safety studies. Hetzelfde geldt voor GSK, de producent van PANDEMRIX. Een security study heeft een open einde, van voldoende omvang, een dubbel-blinde placebo-gecontroleerde studie met een lange duur, het kwik in dezelfde concentratie als in het vaccin in vergelijking met een echte Placebo, dat wil zeggen een fysiologische zoutoplossing. Dergelijke studies zouden makkelijk haalbaar en dergelijke studies niet uitgevoerd voor decennia. Elke vaccineren met kwikhoudende vaccins, is dus niets meer dan een Experiment op de menselijke wezens.

De officiële reden voor het her-gebruik van Thiomersal als conserveermiddel heeft te maken met het vaccin flesjes in Één, maar in twee 10-flesje wordt geleverd, wordt de inhoud van die zal alleen worden gemengd, vlak voor gebruik. Niet alle 10 doses van het Vaccin om onmiddellijk te worden geconsumeerd, dan is de Rest van het mengsel voor een paar uur kan blijven in de koelkast. Het kwik wordt geacht in te houden het vaccin voor deze periode zijn kiemvrij.

Deze rechtvaardiging van GSK, echter, is niet echt aannemelijk, omdat zelfs een concurrent van Baxter gebruikt flessen voor zijn vaccin CELVAPAN van 10 – en nog geheel zonder kwik.

Dus wat zou de echte reden dat GSK kwik is weer “gemaakt acceptabel”? Mei – en mijn persoonlijke gok is niet genoeg van de versterker materiaal AS03 alleen voor het genereren van een voldoende antistof titer, het bewijs van de effectiviteit in de vergunning is gebaseerd.

Omdat de antilichaam titer specifiek moeten zijn voor het vaccin antigenen, is niet bewezen, in mijn oog, wetenschappelijk. De op het moment van toelating, zoals gemeten door de Titer kan net zo goed een gevolg van het zeer giftige additieven.

De product informatie van de pandemische vaccins, zie: http://www.impfkritik.de/fachinfo/grippe

[Bron: Impfreport-Nieuwsbrief]

Geef een reactie