We Feed The World Film Tip

“We moeten vrienden, zodat er eigenlijk geen voedsel dat genetisch gemanipuleerd.’ Karl Otrok, Directeur Van De Productie, De Pionier Roemenië

Oostenrijk wordt beschouwd als grotendeels vrij van genetische engineering-to-date zijn ingesteld, worden geen genetisch gemodificeerde organismen gratis, en ook in de supermarkten zijn vrijwel geen voedsel worden aangeboden, die gemarkeerd zijn als “genetisch”. Echter, de genetische manipulatie kruipt in de Vorm van veevoer in via de achterdeur in de landbouw.

Een rustige, feitelijk, en alleen maar omdat een angstaanjagende film over voedsel en globalisering, vissers en boeren, vrachtwagenchauffeurs en corporate executives, de stroom van goederen-en geldstromen. Dag-tot-dag wordt afgevoerd in Wenen, hetzelfde brood, Graz. Op zo ‘ n 350.000 hectare, voornamelijk in latijns-Amerika, soja bonen geteeld voor de Oostenrijkse Vee, terwijl een kwart van de lokale bevolking ze. Elke Europese eet tien kilogram per jaar van het kunstmatig bevloeide kas groenten uit het zuiden van Spanje, met watertekorten in het resultaat.

Video link: https://youtu.be/41mi9igl5Kk

Geef een reactie