Geloof patroon wijzigen in het bloed beeld

Het bloed brengt het op de dag van De release van oude geloofsovertuigingen veranderd, zelfs het bloed

Van: Eric Dowsett via de tijd.ch

In plaats van om zichzelf te zijn, zich te identificeren, de meeste mensen in de loop van je leven met de rol waarin ze zijn geboren. De resultante van de Stress en de resolutie is manifest zelfs in het lichaam en in onze omgeving.

We zijn allemaal geboren in bepaalde rollen, beïnvloed door onze ouders en de wereld waarin we ons bewegen. De geloofsovertuigingen van de menselijke ervaring is, dat we die rol, maar die rol te gaan spelen. De sterke identificatie met de gedachten en gevoelens versterkt ons Geloof in de rol die we spelen. Een gevoel dat wordt opgewekt in het lichaam, geloven wij dat het onze, en als een resultaat, we zijn op een fysiek niveau naar dat gevoel. Hetzelfde gebeurt met de gedachten. Zo creëren we een persoonlijkheid die verwacht op basis van de diverse en complexe ervaringen dat de wereld presenteert ze op een bepaalde manier. Om het leven te persoonlijk, voor problemen kan zorgen…

Een voorbeeld: Een jonge man, werkte ik vele jaren geleden, vertelde me dat hij worstelt om te voldoen aan elke locatie. Ik antwoordde dat hij dat moet resulteren in een opwindend leven, ik zou nooit een strijd tegen mensen. “Maar Je moet het ook doen,” hij onderbrak me, ‘ze zijn overal”. “Overal in Uw werkelijkheid, maar niet in de mijne,” antwoordde ik. Omdat deze jonge man was met een hoop woede en geweld, ongetwijfeld als gevolg van zijn verleden, en waarschijnlijk ook van de voorouders, hij verwacht dat de wereld wordt gepresenteerd op een bepaalde manier. Zoals hij verwachtte, de wereld als een gewelddadig, boos plaats, hij zag ze. Zo binnen, zo buiten! We doen het allemaal. Misschien niet overal, vechten mensen, maar we zien de wereld, en om te zien hoe we kunnen verwachten. Waarschijnlijk heeft deze jonge man niet gekozen voor een gewelddadige wereld, maar zijn schaduw, de diep in het Onbewuste begraven onderdelen die gevormd zijn gemanifesteerde werkelijkheid. En verborgen of verstoten schaduw te creëren vaak ongemakkelijk aspecten. Wij Anderen de schuld, het weer, het Werk, de politici, wie of wat dan ook, gewoon niet voor ons.

De lopende uitbesteding van de eigen problemen bevat geen oplossing. Het ondersteunt een maximum van onze moeilijkheden, door gepolariseerde gevoelens en gedachten en het opladen is. Het is bestand tegen situaties of mensen. Maar ook Anderen met een verschillende Achtergrond, worden verwacht van de wereld, om zich te presenteren op hun eigen manier. De eeuwige struikelblok, het geschil punten. Iedereen gelooft dat hij in het recht. Zolang wij overtuigd zijn van hoe de dingen zouden moeten zijn om ons veilig te houden en zich veilig en geborgen voelen, worden we geconfronteerd met het tegenovergestelde. Kortom, het is een expressie van de innerlijke onbalans. Hoe meer we beoordelen onszelf of anderen, de meer innerlijke Chaos die we maken. De meer innerlijke Chaos die we maken, hoe meer dit zal zich manifesteren naar buiten toe. Misschien is de innerlijke Chaos zorgt voor ongemak of ziekte, lichamelijk, emotioneel of mentaal. De cellen van het lichaam niet meer planten door de voortdurende inspanningen om de schaduw begraven, gezond. De beschuldiging en de Ontkenning van het eigen verleden, oorzaak op cellulair niveau, de Superioriteit van bepaalde receptoren, zoals de Amerikaanse celbioloog Bruce Lipton, auteur van het bekroonde boek “de Biologie van De Overtuiging’ (2006, dt. “Intelligente cellen”). Deze komen overeen met bepaalde, in het verleden, bevorderd patronen van gedrag. Wanneer één type receptoren wordt gedomineerd door de celwanden, anderen zijn met pensioen, misschien een meer nuttig receptoren. Een dergelijke onbalans blijft onopgemerkt, kan de cel, geen andere gezonde cellen. Het immuunsysteem; Stress en proberen constant, de gezonde staat, terwijl de onbewuste oorzaak is van een steeds grotere Chaos en in de Buitenste, meer en meer problemen manifesteren. De verleiding is groot, om zichzelf te beschermen tegen de Stress van andere standpunten. Deze behoefte ontstaat alleen door wat we geloven dat we zijn. Wanneer de overtuigingen veranderd, waardoor de noodzaak voor bescherming.

Lees meer…

Tips over het onderwerp

Geef een reactie