Teken-Vaccinatie? Geen manier!

Elk jaar, vooral in de zomer, het wordt gepropageerd door de farmaceutische industrie constant: de teek vaccinatie (TBE).

Vooral in de steden, bijvoorbeeld in Wenen ziet men op bijna elke hoek van deze grote, kleurrijke affiches met de kinderen spelen, en het vaccineren het bericht “te sturen als een verantwoordelijke ouder uw kinderen van de boze, van bloed-zuigen indringers, nu zelfs in de stad”.

Het is ongelooflijk met wat leugens zijn we overspoeld hier. Ongelooflijk hoe dom ons farmaceutische profiteurs (mensen verdummer).

Natuurlijk zijn ouders maken zich zorgen over hun kinderen. De lente-zomer meningo (hersenvlies-ontsteking, Meningits) is beangstigend. Maar bijna niemand weet de waarheid over deze teken vaccinatie. Wij betalen de medische school van Denken… en meer dan een Geloof, het is niet over de werkzaamheid van de vaccinaties, zo hebben de teek vaccinatie beschermt niet alleen tegen de zeer zeldzame, vroege zomer meningo (ontsteking van de hersenen), maar tegen de veel meer voorkomende ziekte.

Dit is ook Dr. Buchwald bevestigd, en vervolgt:

De FMSE (ontsteking van de hersenen) is zeldzaam en wordt alleen overgebracht door teken die in bepaalde regio ‘ s. TBE tast het zenuwstelsel. De ziekte van Lyme is ongeveer 500 keer vaker voor, het gebeurt overal en is van invloed op vele organen: de huid, de gewrichten, de spieren, de ligamenten, het zenuwstelsel en het hart. U kunt ook een breed scala van Algemene symptomen, zoals vermoeidheid, malaise, enz., en in verschillende stadia van chronisch. 80% van de tekenbeten zijn niet gemerkt. De tekenbeet is beten in tegenstelling tot de insecten pijnloos.

TBE (begin van de zomer menigoenzephalitis) (lt. School van de geneeskunde) een virus geproduceerd ziekte. De teken die dragers zijn van het Virus kunnen besmetten met hun beet vooral in de maanden mei, juni, September en oktober, op een hoogte lager dan 1.000 meter boven de zeespiegel in de droge lucht, de mensen.

Slechts zeer weinig teken dragen het Virus. Deze besmette teken kan alleen gevonden worden in nauw omschreven gebieden, in het kader van het hout van de bossen, langs rivieren, en zegge. Natuurlijk, alle teken, echter, zijn niet in deze gebieden, met de TBE-Virus. Er wordt van uitgegaan dat het bij 1 op de 1.000, maar meer van een 1 op de 20.000.

De TBE ziekteverwekker, het moet zuigen aan een besmette teek bijna vol is, die de regels voor een paar uur. Zelfs dan is de kracht van de persoon in Kwestie is er gebeurd met de verdediging in 60 – 70 procent van de gevallen überaupt niets. Bij 20 – 30 procent van de op griep lijken de symptomen voor ongeveer 5 tot 10 procent van het zenuwstelsel is aangetast. De incubatietijd is 7 tot 10 dagen, sommige bronnen spreken ook van 2-28 dagen.

De ziekte van Lyme-ziekte wordt veroorzaakt door een bacteriële infectie. De infectie is in vergelijking met de TBE vele malen hoger.

Om jezelf te beschermen tegen teken, dit teken te gebieden goed gekleed. Na afloop van het verblijf, dient u goed uitspoelen, en Baden en bladeren in het teken houden zich in de genitale gebieden en op de hoofdhuid (vooral bij kinderen). Door de manier, kunt u spuiten met een Spray met Cedernholzöl. Teken een hekel aan de geur en het werkt voor 3 tot 4 uur. (Het maakt ook geen vlekken veroorzaken op kleding en is ook geschikt voor dieren)

 

De teek vaccin en de bijwerkingen:

Het vaccin bestaat uit gedood teken virussen, die worden gekweekt op bevruchte kippeneieren. Van aluminium hydroxide en kwik in de Vorm van Thiomersal, en sporen van kippeneiwit, menselijk albumine, formaldehyde, antibiotica, zouten en suiker. Er zijn stoffen die van belang zijn:

Aluminium hydroxide vernietigt hersencellen.

Kwik is voor ons organisme is zeer giftig en kan leiden tot allerlei schade en ziekte: de ziekte van Alzheimer, onvruchtbaarheid, Multiple sclerose, nier schade, migraine, depressie, gezamenlijke schade, reumatoïde artritis, schimmel, eczeem en nog veel meer… formaldehyde kan leiden tot een kanker-inducerende effect in toename van de concentratie voor de dood van baby ‘ s.

Antibiotica in het vaccin voldoet aan de fysieke zin. Eerst antibiotica is een virus dat is volkomen nutteloos (TBE is een Virus) en bestrijdt bacteriën. Ten tweede, bacteriën worden steeds meer resistent tegen antibiotica door het toegenomen gebruik in vaccins en huiduitslag symptoom behandeling in geval van ziekte.

De volgende bijwerkingen zijn ook van een folder van de teek vaccin:

Vooral na de eerste vaccinatie, griep kunnen leiden tot soortgelijke symptomen met koorts boven de 38 °C, gepaard gaan met hoofdpijn, tintelingen en gevoelloosheid. Andere bijwerkingen zijn Zweten, koude rillingen, pijn, roodheid en zwelling op de injectieplaats, Abgeschlagenhei als spier-en gewrichtspijn, zwelling van de regionale lymfeklieren, braken en pijn in de ogen, allergische reacties, bijv. zwelling van de slijmvliezen, netelroos, vernauwing van de bovenste luchtwegen, kortademigheid, Bronchopasmus, bloeddruk verlaging, diarree, problemen met de bloedsomloop reacties, etc. met tijdelijke niet-specifieke wazig zien, de vorming van een Granuloms ga naar de site van de vaccinatie, ziekten van het Centrale en perifere zenuwstelsel, met inbegrip van opstijgende verlamming tot ademhalingsverlamming.

Aan het einde van deze lijst het woord is, letterlijk:

“Statistisch gezien is er geen verwijzing naar een toename in het aantal van de eerste manifestaties of de stuwkracht activeren van automatisch te detecteren immuun ziekten (bijvoorbeeld Multiple sclerose) vaccinaties. Toch, het kan niet worden uitgesloten dat in het individuele geval, met de absolute zekerheid, dat een vaccin kan veroorzaken als een niet-specifieke leiden tot een boost met de juiste voorzetsel.”

Maar wie leest de bijsluiter… ?

 

De teken-vaccinatie een effect heeft?

Het effect van de teek vaccinatie is bewezen noch door de farmaceutische industrie, onze wetenschappers ooit! (Wat niet het geval is voor alle andere vaccinaties, by the way.)

Prof. Dr. med. H. Vier van Innsbruck, Oostenrijk, adviseert te nemen van het teken vaccinatie afstand. In Oostenrijk in het bijzonder, massa-vaccinatie wordt uitgevoerd, is er een ware hysterie tegen deze kleine, onschadelijke teek is geactiveerd. Waarom? De Mr plaat en de revisoren van het vaccin zijn één en dezelfde – het bedrijf Immuno.

De farmaceutische industrie verdient miljarden door middel van het stoken van Angsten, en van hun monopolie positie. Elk vaccin, elk geneesmiddel heeft bijwerkingen voor u, op zijn beurt, medicatie, etc. mensen kunnen niet gezond zijn – hoe om geld te verdienen voor de farmaceutische bedrijven omdat het dan geld???

 

Dus wat te doen tegen teken?

Er zijn twee soorten Teken: De a-en eigenlijk onschuldig in de kleine Spin is. Veel erger is de aard van de farmaceutische industrie is zuigen uit het onze gezondheid en onze rijkdom. Voor beide soorten van Teken, met de volgende methode van behandeling heeft bewezen:

U leert over de natuur, taken, mogelijkheden en grenzen. Ze zijn homeopathische Kennis, ga naar homeopathische Artsen en natural healing beoefenaars. Hier is iets te leren over de gezondheid. De medische school onderwezen wordt in de regel alleen de ziekte.

Behandeling voor een tekenbeet:

Verwijder de teek met een pincet of een tekentang, kunt u in de apotheek. Heel rustig en zorgvuldig verwijderen van de teek bij de kop van de toonhoogte en trek uit, zonder te draaien en te drukken!

In ieder geval, zorg ervoor dat geen delen van de teek ‘ s head of de zuig-tools links in de Bijt. Indien nodig, ga naar de dokter, die verwijdert de restlchen delen.

Een teek bijt Olie, lijm, nagellak, etc., betaling – anders u kan braaksel in de wond, en de toxines en pathogenen zijn veel gemakkelijker om uit te zenden.

De beet-wond, kan je ontsmetten met bijvoorbeeld Echinacea of Calendula tinctuur. Voor homeopathische profylaxe van tick-borne ziekten is een geschenk van Ledum C 200 (3 Bolletjes onder/op de tong en laat het oplossen) is aanbevolen. Het is ook D5 druppels afgewisseld met Quentakehl aanbevolen direct na de beet Notakehl te geven D5 druppels op de beet site.

Borrellien zijn gelegen in het lichaam, een homeopathisch arts of een natuurgeneeskundige met nosoden herstel.

 

De Homeopathische Vaccinatie Vink

De conventionele TBE-vaccinatie er is zelfs een homeopathisch Alternatief. TBE D200 Globuli. Het wordt aanbevolen dat semi-jaarlijkse 2x 5 Bolletjes op een afstand van een half uur van inname.

Hetzelfde geldt voor de ziekte van Lyme. Er zijn Borellia D200 Globuli. Tussen TBE en Borellia-het nemen van 3-4 dagen.

U kunt op alle gevallen die nu in vooraf van een homeopaat of natuurgeneeskundig therapeut met betrekking tot de behandeling van tekenbeten en de homeopathische vink vaccinatie wordt in detail besproken!

 

Tot slot, voor een nog beter gevoel van met een kleine statistiek:

Het aantal infecties in Duitsland is ongeveer 50 tot een maximum van 300, – per jaar. In de zaak van een derde Betrokken partij, na een week of zo weer, koorts, dat wil zeggen op over 33 – 100 50 – 300 Beïnvloed.

Deze zullen sterven van 0,5 tot één procent, dat is ongeveer een duitse opbrengsten elke 2 tot 10 jaar.

Elke Tiende (gelijk aan ongeveer 2 tot ongeveer 10 personen per jaar op het Maximum) zal permanent worden beschadigd.

Duidelijker uitgedrukt: De kans is besmet met de TBE te 80,000,000 50 tot een maximum van 80.000.000 op 300 en 1:1,600,000 1:266.666 per jaar.

De kans ziek te worden is: 1:4.800.000 tot 1:800.000 per jaar en de kans was om een permanente beschadiging van TBE in de 90-er jaren: 1:48.000.000 1:8.000.000 per jaar.

En om te sterven in het jaar, deze kans werd tussen 1:160.000.000 en 1:800.000.000

Door de manier, zelfs de waarschijnlijkheid van een flits op een Zonnige dag is hoger dan sterven in een jaar op TBE!

 

Aanbevolen literatuur over het onderwerp:

Geef een reactie