De EU-Commissie van illegale genetische manipulatie diervoeder en op ons bord!

De Europese burgers niet willen hebben van de genetische manipulatie. Niet in diervoeder, niet op de velden, en zeker niet op uw tafel. Toch gebeurt het: De belanghebbenden van de bedrijven in de EU-open de poorten voor het begin van een gen-besmette voeding.

Gisteren, de EU-landen besloten dat een feed kan in de toekomst worden met ingrediënten van illegale Gewassen besmet. Landbouw-Minister Aigner heeft ingestemd met, en zelfs in Oostenrijk, waar toch de sterkste Front tegen de genetische manipulatie werd opgericht, was klein.

campact-Nieuwsbrief:

Binnen een week, ruim 77.000 Campact Actief Minister van landbouw Ilse Aigner opgeroepen om te stoppen met de genetische manipulatie van de plannen van de europese Commissie. Het was om te voorkomen dat diervoeders kunnen in de toekomst worden illegale GGO-besmet is. Op vrijdag, onze samenwerkingspartners, de Federatie van de Biologische food industrie (BÖLW), Mevrouw Aigner, die in persoon de eerste batch van de handtekeningen op de Biofach beurs in Neurenberg, Duitsland. En op maandag publiceerden we onze aantrekkingskracht als een advertentie in de süddeutsche Zeitung.

Maar Mevrouw Aigner gisteren, echter, veel voorkomende oorzaak met de diervoeder industrie. Laat uw vertegenwoordigers in Brussel, de Hand lift voor het einde van het huidige zero-tolerance regel. Deze beslissing is waarschijnlijk slechts het begin. De GGO-Lobby wil brengen als een volgende stap, de EU-Commissie in de toekomst van voedsel en zaden, illegale Gewassen onderdelen verontreinigd kan zijn.

Ik durf te zeggen dat het verzoekschrift en handtekeningen verzamelen om acties op geen enkele manier, de beloften van deze middelen voor de uitdrukking van het populair wordt. In een democratie, dat zou het werk Ja, maar ik zie niet welke. Binnen deze BRD GmbH, we worden geregeerd door een bende. Dit is de zogenaamde ochlocracy. We breiden het EU-niveau zijn, leven we in een dictatuur!

We kunnen gebruik maken van ons verstand, onze wil zo vaak schrijf, is het ons beleid en de EU-Commissie door middel van de vakken in het belang van de industrie de een of andere manier. Doe het gewoon lekker langzaam, dus mensen gewend en niet in te gaan op de weg (en zijn gebruikt voor een lange tijd al het feit, dat de politici beloven veel maar leveren niets, en toch doen wat je wilt).

Hoe lang zijn we naar kijken? We worden steeds meer – en opzettelijk besmet en vergiftigd. Gemanipuleerd en dom. Uitgebuit en beroofd van haar vrijheid!

Hoe lang zijn we naar kijken? Wat moet er gebeuren?

Gerelateerde Links:

  • Duitsland-radio: EU kantelt de zuiverheid voor het voederen van dieren
  • campact.de Brussel maakt het zero tolerance!

Geef een reactie