Verontreinigende stoffen in scholen en openbare gebouwen (Ebook)

Toxicologie, chronische ziekten, en hoe instanties en deskundigen om te gaan met het

De Coördinatie tegen BAYER gevaren heeft het boek gepubliceerd, “verontreinigende stoffen in scholen en openbare gebouwen”. Schrijver, bioloog en expert toxicoloog Dr. Hans-Ulrich Heuvel. Het manuscript is nu online beschikbaar.

Het boek geeft een Overzicht van de last van de openbare gebouwen met gevaarlijke stoffen, zoals vlamvertragers, bestrijdingsmiddelen, asbest, oplosmiddelen en Polychloorbifenylen (PCB ‘ s). Op 400 pagina ’s de risico’ s voor de gezondheid, vooral van kinderen en jongeren – worden gepresenteerd.

Ook de mededingingsautoriteiten, de industrie en de bij de vennootschap betrokken deskundigen, die gekleineerd de gevaren van de meest effectieve renovaties voorkomen, wordt onderzocht. Ten slotte is het boek beschrijft de praktische maatregelen voor de bescherming van de gezondheid en voor de renovatie van gebouwen.

Philipp Mimkes van de Coördinatie tegen BAYER-gevaren:

“Het onderzoek van Dr. Hans-Ulrich Heuvel geeft u een waardevol Overzicht van de besmetting vaak bewust gemaakt – openbare gebouwen en netjes omgaan met het Getroffen. Uit de massa-vergiftiging en worden in de behoefte aan dringende actie: We moeten de industrie-onafhankelijke toxicologen en experts voor het uitgebreide onderzoek van alle schade. Bovendien, bedrijven die zijn verkocht bewust gevaarlijke stoffen moet worden gesteld, in overeenstemming met het ‘vervuiler betaalt’ – principe. Ook strafrechtelijke sancties worden de wettelijke gevolgen.”

Studies in de jaren ’90 toonde aan dat slechts 15.000 scholen besmet waren met zeer giftige PCB’ s. PCB ‘ s zijn kankerverwekkende, hormoon – en immuunsysteem schade, en de schildklier, de lever en de nieren aanval. De sanering van de verontreinigde gebouw is nog steeds aan deze dag en verslindt miljard; de kosten blijven voor het grootste deel, voor de landen en gemeenschappen afhankelijk zijn.

De PCB-fabrikant, in de eerste plaats de bedrijven als MONSANTO en BAYER, waren bekend met de gevaren, hoewel in een vroeg stadium. Echter, het bedrijf deed niet mee te doen aan de enorme kosten en niet werden vervolgd.

Dr. Hans-Ulrich Heuvel werkt als journalist en gezondheid adviseur op het gebied van milieu chemie en milieu-geneeskunde. Eerder verschenen boeken van hem zijn “Chronisch ziek worden door chemische stoffen” (3. Editie 2012), “milieu-verontreinigende stoffen en Neurodegeneratieve ziekten van de hersenen” (4. Editie 2014) en “Meervoudige chemische gevoeligheid (MCS) – EEN ziekte van chronische multi-systeem ziekten” (3. Edition, 2010).

schadstoffe_schulen959 Downloads

Verontreinigende stoffen in scholen en openbare gebouwen

Toxicologie, chronische ziekten, en hoe instanties en deskundigen om te gaan.

Het boek geeft een Overzicht van de last van de openbare gebouwen met gevaarlijke stoffen, zoals vlamvertragers, bestrijdingsmiddelen, asbest, oplosmiddelen en Polychloorbifenylen (PCB ‘ s). Op 400 pagina ’s de risico’ s voor de gezondheid, vooral van kinderen en jongeren – worden gepresenteerd.

Download bestand van 4 MB

voor meer informatie over PCB ‘ s: www.cbgnetwork.org/5402.html

Geef een reactie