Magnetische antennes in de hersenen wordt benadrukt reageren op je mobiel!

KNÖNEN DSA LEESN ?

Ja – erstaunl, 95% van alle native-duits-sprekende mensen in staat zullen zijn om een opname van het gevoel in twisted buchstabn resultaat onmiddellijk.

Zou je toevlucht moet nemen tot een woordenboek, bijvoorbeeld omdat hun moeder taal is hongaars , of lets, te vertalen, ze hadden weinig Kans.

NÖKNEN IJS ASS ELENS? – zou het zelfs voor ons moedertaalsprekers te ontcijferen is bijna onmogelijk toch?

Tot een bepaalde mate, we regelen dus in staat om de verstoringen in de taal structuur nog, geef hem een gevoel van doel. Als er te veel Chaos is niet of nauwelijks mogelijk.

Waarom koos ik voor dit voorbeeld? Het thema hier moet worden te doen met een E-Smog in de ruimste zin des woords. Wees geduldig, het zal in de volgende paar secties met angstaanjagend duidelijkheid duidelijk.

Een studie van een bepaalde Joseph Kirschvink van de prestigieuze “California Institute of Technologie” een paar jaar geleden ontdekte de zogenaamde “magnetiet kristallen” in onze hersenen en de hersenen van het membraan.

Zijn gevonden:

 • 5Millionen magnetiet kristallen per gram van hersencellen en
 • 100 miljoen magnetiet kristallen per gram in de hersenen membraan

Magnetiet (=magnetisch ijzer, Fe3O4) reageert meer dan een Miljoen keer sterker extern magnetisch veld dan elke andere biologische Materiaal. Magnetiet-Kristallle kunnen ontvangen als een antenne zelfs relatief zwakke signalen en reageert op hen.

Wat betekent dit voor ons? Nu – ik kom terug naar dat ook.

Vele duizenden jaren zijn verstreken, waarin de mens en alle andere vormen van leven in vrede met de bijzondere omstandigheden en de veranderingen in de aarde magneet was in staat om het aanpassen van het veld. De vrolijke en overvloedig aanwezig in onze hersenen bevatten magnetiet kristallen hebben gespeeld in deze aanpassing van processen, het lijkt altijd een bijzondere rol, en de hersenen is direct beïnvloed. En de hersenen regelt immers onze hele stofwisseling!

Voor al deze aanpassingsprocessen, we hadden gewoonlijk heel, heel veel tijd, omdat het magnetisch veld van de aarde is veelal alleen de zwakke wijzigingen en is in principe stabiel.

Recent (in de menselijke geschiedenis is niet meer dan een batting beroerte) heeft gewijzigd, dan kan dit de stabiliteit van onze magnetische omgeving abrupt. Plotseling worden we omringd door een kunstmatige extra “frequentie salade”, Ja, doordrenkt met de geest van een) dagelijkse dichter en chaotisch is, b) op frequentie-bereiken, kan het gewoon niet eerder bestond, en c) de natuurlijke magnetische veld van de aarde bijna overal drastisch “vervormd”.

Wat is de betekenis van een “Gestoord magnetisch veld” voor het organisme? We moeten eerst begrijpen hoe ons lichaam werkt, het heeft zijn eigen electro-magnetisch veld dat voortdurend in communicatie met zichzelf en met de omliggende em-velden en de veelal trage frequenties (- 30Hz) eigen bezit en onder eigen controle toepassingen, bijv. de hartslag van 7,8 Hz, en de lever samenwerkt met 4,6 Hz (Het is een beetje ingewikkelder, maar deze voorstelling is genoeg)

De hersenen de functie en bediening van alle van onze metabolische processen worden bijgehouden in een zeer complexe relatie met elkaar en houden – in het beste geval – de interne order (coherentie).

Zoals ik al zei: al duizenden jaren getest en ontwikkeld!

Deze samenhang (interne order of steady-state) worden nu bestookt steeds met een steeds groter wordende frequentie-een”overstroming” van, bijvoorbeeld, mobiele radio ‘ s en andere kunstmatige technische frequenties.

Kunstmatige technische frequenties zijn voor meerdere redenen, verstoring van het organisme (bijv., tegenover het elektron spin, enz.) en het lichaam te verwarren hun eigen communicatie, omdat de cellen en organen krijgen meer en meer onjuiste of tegenstrijdige impulsen. Het lichaam reageert gewoon op de technische Impuls, en probeerde het verwerken van deze informatie.

Het Resultaat: Stress !

Ook de radio veranderde mobiele en electro-straling, de frequenties in het water van hoge freuqenzen een vorm die voortdurend in het water. En de mens bestaat voor 70% uit water.

Resonantie frequenties in het water chemische kwaliteit kenmerken zijn niet – ze bepalen de biologische waarde van het water voor het lichaam. De kern van de biologische range (0-30) wijzigingen in het water komt

 • Verwijdering van frequenties
 • Verkeerde Fase hoeken van de frequentie (belemmert de water budget)
 • Extra Frequenties
 • en intrekking van de samenhang van de water

Dit leidt tot ingrijpende gevolgen op vele gebieden: in het drinkwater (eigenlijk in alle producten zijn vloeistof, d.w.z. vloeistof), in beekjes en meren, en – last but not least – in het lichaam van het water.

Figuurlijk: KNÖNEN DSA LEESN ? – wordt steeds meer en meer: NÖKNEN IJS ASS ELENS? Ons organisme heeft het steeds moeilijker om de oriëntatie van zichzelf”,” om de interne communicatie.

Goed, u kunt zich voorstellen wat dit betekent voor een organisme dat heeft te lijden ook, in aanvulling op de “light”(biofotonen) – deficiëntie. (zoals in een vorig artikel lichten.

Wat kunnen we doen? Kunnen we iets doen?

Het is Ja – als u zal het met mij eens zijn – het is zeer onwaarschijnlijk dat in de komende jaren, de milieuvervuiling, verandert als gevolg van de “vervormd magnetische velden”, dat is te zeggen: de E-Smog.

“Schild” of zelfs gewoon “Vermijden” E-Smog is gewoon niet meer mogelijk is – hij is alomtegenwoordig. Uw buurman W-LAN en u niet? U niet zonder een mobiele telefoon? Prima, maar ga niet weet dat de radio-straling, en u zal bereiken hetzelfde als de Satelliet-stralen of radio golven van een Coloeur en frequentie.

Het onderzoeksteam van Bio Balance-Technologie heeft benaderd dit onderwerp vanuit een volledig nieuw perspectief.

Onze aanpak is om te verwijzen naar “de Toegepaste quantum technologie”. En de basis van de theorie van de zogenaamde ‘morfische volgorde van de velden is”.

In de aard van de velden vormen de basis om de niveaus van alle structuren en processen. U bent momenteel niet fysiek meetbaar, maar het is zelf-controle en zelf-organiserende invloeden, bijvoorbeeld

 • Het ontwerp van alle evoluerende wezens en organismen (morfogenetische velden)
 • Morfische velden, patronen van gedrag en perceptie
 • Morfische velden voor de culturele en sociaal gedrag
 • Morfische velden voor atomaire, moleculaire en kristallijne structuren evenals hun vorm
 • Enz.

En we voegen: Morfische velden voor subatomaire en quantum dynamische processen. Dit is precies het gebied waar wij werken.

Al deze gevarieerde Morfische velden met elkaar samenwerken in een complexe relatie en interne order. De zoals hierboven beschreven, zijn op dit moment diverse stoornis.

Onze aanpak is gericht herstel van deze natuurlijke orde met een specifieke quantum-dynamisch actieve katalysatoren.

Als de katalysator in het algemeen verwijst naar een stof die kan versterken, een proces (bijvoorbeeld van een chemische aard) te activeren of te versnellen, en noch in de laatste product heeft ontvangen, geen (blijvende) verandering, meestal door kleine hoeveelheden, grote verkoop.

Nu, de cruciale vraag is: “Hoe gestoord en verstoord magnetische velden kunnen worden teruggebracht “in orde”?”

NÖKNEN IJS ASS ELENS kan “?” KUNT U DIT LEZEN? getransformeerd, zodat de vervormingen worden gefilterd en dus biologisch compatibel zijn, dat wil zeggen: biocompatibel?

Je kunt! (En je moet!)

We gebruiken in plaats van chemische/technische katalysatoren, de zogenaamde TRANS-materiaal KATALYSATOREN.

Definitie: Een katalysator is een TRANS-materiaal katalysator, als de katalyse wordt verkregen in de fysische of chemische wijze. TRANS-Materialen Katalysatoren

 • resonator dragers zijn, hun effecten, de eigenschappen van materialen van deze systemen alleen niet uitleggen
 • oorzaak echte veranderingen in vervorming, zelfs in het geval van technisch geïnduceerde Frequentie
 • met een adequate meting van de methodologie om aantoonbare resultaten
 • niet op individuele componenten van een systeem, maar van invloed zijn op het in zijn geheel

Na jaren van onderzoek, ons team van onderzoekers heeft nu een specifieke TRANS-materiaal katalysator moet hebben de eigenschap dat de beschreven storing velden om bij het ontwerp een beweging die u opgenomen voor het lichaam als getolereerd, Ja: positief (in)en een stoornis in het lichaam van de morfische veld om (eigen gegevens).

Het Probleem was echter: er zijn nauwelijks of zelden adequate meting technieken! De stopwatch kunt u de Appels niet in kilometers, respectievelijk zou zijn, zou dat zeer tijdrovend zijn.

Empirisch, en met de zogenaamde indirecte meettechnieken, zoals bio-resonantie, kinesiologie, Kirlian fotografie, etc., we bereikten zo een heldere en positieve resultaten is dat we hebben gezegd: “we don’ t give up – er moet sprake zijn van een type dat ook geschikt is direct, dus directe meting technieken!”

En uiteindelijk vonden we een internationaal erkend Instituut (Iirec.op), bijvoorbeeld een meetmethode en een certificaat dat is afgegeven op de impact van onze TRANS-materialen, katalysatoren, respectievelijk van onze procedure voor “het gladmaken van de verstoorde elektromagnetische velden”. Je kunt het doen zoals uitzicht op de duitse Homepage http://biobalance.jimdo.com/ onder de “gegarandeerde kwaliteit”.

Als de IIREC (Internationaal Instituut voor Onderzoek op het gebied van Elektromagnetische Compatibiliteit / Instituut voor elektromagnetische compatibiliteit onderzoek) schrijft:

 • Conclusie van de wetenschappelijke inzichten: Alleen buiten de SAR-waarde van de werkelijke bescherming tegen elektrische en straling van een mobiele telefoon begint!
 • Staat en de studies zelf aantonen de biologische afwijking van de wettelijke limiet en de SAR waarde. Een verstandige biologische bescherming tegen de interferentie-effecten van elektromagnetische velden en golven kan alleen worden gemaakt op Basis van de kwantum fysische middelen van bescherming. In 2001 werd aanbevolen in een officieel document van het Europees Parlement. De IIREC is nu samen met vooraanstaande wetenschappers internationaal en biedt haar klanten met de eerste geschikte methoden van meting van athermal gevolgen buiten de SAR-waarde.
 • Het is daarom belangrijk om te identificeren roman bescherming technieken alleen als Humbug in het contract, omdat de fysische en biologische werking van een onbekende. Integendeel, het moet vragen, welke bijdrage hij kan leveren aan het woon-en nu groeien generaties van onze kinderen van moderne technologie kunnen gebruiken zonder lange-termijn gevolgen voor de gezondheid van zorgeloos.
 • De toepassing en Wirkforschung voor niet-lineaire bescherming van de producten op de Basis van de klassieke meting van de fundamenten is een kerntaak van de IIREC.
 • Bron:

Een steeds groeiende groep mensen wereldwijd al gebruik van onze TRANS-ter bescherming van de materialen van katalysatoren in de Vorm van een “telefoon – ray protector” chips voor Draadloze en mobiele telefoons, PC, TV en andere elektrische apparaten en familieleden (in het bijzonder kinderen en jongeren zijn erg kwetsbaar), evenals de medewerkers van de gevolgen van de “chaotische frequentie salade”.

Allemaal de beste wensen uit nieuw-Zeeland!

Dr. Michael-Gerdh Schwabe Bio Balance Technology NZ Ltd

http://biobalance.jimdo.com/

Geef een reactie