Mobiele zonder elektromagnetische: gravitatie-telefoon G-Com

Dr. rer. nat Hartmut Müller van het Instituut voor ruimte-energie-onderzoek GmbH ik. m. Leonard uilen Wolfratshausen, heeft de ontwikkeling van de “G-Com” – technologie, met de telecommunicatie harmonisatie mogelijk zou zijn. G-Com mobile zonder elektrische smog!

Video link: https://youtu.be/3fWzh3uIojU

Telecommunicatie zonder elektromagnetische vervuiling, zonder mobiele torens, zonder een mobiel bedrijf, en zonder functies van de telefoon!

(2001 !)

Op Zaterdag, 27. In oktober 2001, het Instituut voor ruimte-energie-onderzoek in het geheugen Leonard Euler in Bad Tölz, de eerste in de wereld telecommunicatie zonder electro-smog. Het hoofd van het Instituut, de natuurkundige en wiskundige Dr. rer. nat. Hartmut Müller, de ontwikkeling van G-Com, het betreden van een nieuw Tijdperk van telecommunicatie. Met de ontwikkelde G-Element taal kan worden stationaire zwaartekracht golven worden beïnvloed door de universe als een Medium flood. Deze compleet nieuwe technologie hoeft niet te schreeuwen, alleen progressieve golven met behulp van een groot aantal masten genereren (en dus de ongezonde electro-magnetische velden), waardoor de telecommunicatie, maar u gebruikt de in de natuur bestaande, staande gravitatiegolven. Als deze golven spelen van het geheel van het universum, door overstroming, G-Com, noch afstanden (ruimte), noch de tijd een rol spelen. De telecommunicatie zal plaatsvinden op hetzelfde moment, ongeacht of het gaat om een Station op de maan, een satelliet-Station, of een locatie op de aarde.

De eerste historische Experiment van dit type van telecommunicatie vond plaats op zaterdag, 27.Oktober 2001, om 16.30 uur in het stadsdeelkantoor Bad Tölz voor het publiek, en beter beheerd dan wordt dit bekend gemaakt en werd verwacht! Het was een demonstratie van een voice-communicatie tussen Bad Tölz en St. Petersburg zonder de zender. Dit was een eerste vermelding in de leeftijd van telecommunicatie zonder electro-smog. De technologie staat nog in de kinderschoenen, maar het Instituut voor ruimte-energie-onderzoek werkt samen met fysici en wiskundigen van de Universiteit van St. Petersburg, met een hoge druk op de verdere ontwikkeling en vervolmaking van het G – Com technologie.

Een algemeen begrijpelijke samenvatting van het fundamenteel onderzoek (ruimte-energy research/Global Scaling), de nieuwe G-Com technologie is gebaseerd, Dr. rer. nat. Hartmut Müller op vrijdag, 26.Oktober om 16.15 UUR in de kleine vergaderzaal van het district office Bad Tölz. Het is vooral russische wetenschappers die onderzocht samen met Dr. Müller voor tientallen jaren in de voormalige Sovjet-Unie, de fundamenten van een Nieuwe fysica. Al deze wetenschappers onderzoek betrokken moest worden 1989, toen de Sovjet-Unie in elkaar stortte, verbinden zich ertoe om stil te zijn voor tien jaar. Sinds 1999, het grotendeels sensationele resultaten van onderzoek worden exclusief gepubliceerd in het tijdschrift ruimte&tijd die wordt weergegeven in Wolfratshausen.

De G-Com technologie is waarschijnlijk die van bijzonder belang zijn voor de mobiele vijanden, want zij zijn het best geïnformeerd over de schadelijke effecten van telecommunicatie door middel van progressieve, kunstmatig opgewekte golven.

De Internationale vereniging voor electrosmog-onderzoek IGEF prijs feliciteert aan dit Nobel-band uitvinding, en heeft aangeboden de samenwerking op de markt realisatie en het Overwinnen van de verwachte obstakels.

Over Dr. rer. nat. Hartmut Müller:

Hartmut Müller, Dr. rer. nat., Directeur van het Instituut voor ruimte-energie-onderzoek GmbH, München, werd in 1954 geboren in een Boswachter familie in de südthüringischen Hildburghausen.

Hij studeerde van 1973 tot 1979 aan de Universiteit van St. Petersburg in de wiskunde, natuurkunde en filosofie en doctor in de Toegepaste wiskunde. Tot 1991, Dr. Müller, als docent en onderzoeker aan universiteiten en hogescholen van Rusland, alsook de instellingen van de Academie van Wetenschappen van Rusland en ontwikkelde de Global Scaling theorie. Voor zijn wetenschappelijke prestatie, met de inter-universitaire Associatie kreeg hij in Moskou in 2004, de hoogste onderscheiding, de Vernadski ster van de Eerste graad.

Gerelateerde Links:

http://www.nexus-magazin.de/artikel/lesen/der-quantenphysikalische-informationspool

http://www.global-scaling-institute.de/

Literatuur over het onderwerp:

Geef een reactie