Minister van volksgezondheid Dr. Philipp Rösler beroep op het publiek om de intrekking van het vaccin goedkeuringen

Minister Rösler heeft nu een rechte ruggengraat bewijzen Nieuwsbrief | de-kleine-uitgever | 20.01.2011

Dr. rer. nat. Stefan Lanka heeft, is een gevolg van de kleine-kleine activiteiten, die veel hebben bijgedragen, de Federale Minister van volksgezondheid (beter Federale Minister ziekte) Dr. med. Philip Rösler openlijk voor de onmiddellijke intrekking van de toelating van onwettige goedgekeurd vaccin in de BRD gevraagd.

De aanleiding voor deze oproep is een van de ons nu pas bekend geworden reactie van de Staatssecretaris Dr. Klaus Theo Schröder van 22. In juli 2009 is hij als gevolg van een verzoek van het Parlement Henry Nitzsche gaf voor de duitse Bondsdag. In volledige Overeenstemming met de instructies van klein-klein, de Federale overheid voor de duitse Bondsdag het feit dat een vaccin te ontwikkelen, de ziekteverwekker moet eerst bekend worden, en dus, het bewijs van het Bestaan van de ziekteverwekker is niet nodig.

Het doel van deze open brief is het niet, hoe wijs zou worden-kleine. Het doel van deze open brief is om te helpen de lezers van de nieuwsbrief te genieten, hoe slecht het allemaal is. Het doel van de open brief en de verspreiding van deze brief zal worden overgenomen door iedereen als een instrument om het Overwinnen van de staat gesteunde misdaden in de pathogene gezondheid van de Federale Republiek van Duitsland en gebruikt.

Iedereen kan stuur een kopie van deze brief aan de openbare gezondheid, de ambtenaren, de leden van de Bondsdag en de nationale autoriteiten, enz., met het verzoek om advies. Natuurlijk, deze Nieuwsbrief kan worden doorgestuurd naar mensen die een belang bij ervoor te zorgen dat de zieke gezondheidszorg in de BRD om een gezond maken van de gezondheid. Rond mails van de persoonlijke en de bescherming van de gegevens van de ontvanger van het e-mailbericht naar andere ontvangers wilt sturen, obscure redenen.

Bovendien, u kunt ook van elke burger, bijvoorbeeld bij een korte brief aan de Federale Minister van volksgezondheid Dr. med. Rösler zal worden gezonden, waarin hij vertelde dat de open brief werd genomen om hem voor de kennis, en de één kijkt ernaar uit om als burger met een grote interesse in zijn reactie in het openbaar.

Voor de kleine-kleine beweging van je Christoph Hubert Hannemann ‘ en Karl Krafeld

Geef een reactie