Foltering kliniek voor kinderen

Een AMERIKAANSE kliniek beoefend “slechte behandeling” met een speciaal ontworpen electro-shock-apparaten en andere repressieve maatregelen, een rapport beschuldigd van het nu van foltering

Ongelooflijk “methoden van onderwijs” is gebleken dat de internationale handicap hulporganisatie Mentale Handicap Rights International (MDRI) in een ziekenhuis voor ernstig gestoorde patiënten. Volgens de [TEL.] rapport, de bewoner van de werknemers van de [EXT] Rechter Rotenberg Center in Massachusetts te worden behandeld zodat de Organisatie heeft geschreven aan de speciale VN-gezant voor marteling. Niet behandeld, maar letterlijk een marteling voor de kinderen en volwassenen, dus de beschuldiging zou worden onderworpen.

De organisatie legt, in het centrum, kinderen en volwassenen niet verplicht zou zijn om stoelen, strak en geketend, maar ook geïsoleerd en met elektrische schokken, geslagen, te dwingen een verandering in het gedrag, de zogenaamde Behavioral Research Lessen. De oprichter en Directeur van de Matthew L. Israël heeft nog niet geleerd, behaviorists Skinner en de [TEL.] methode van Airconditioning in de mens blijkbaar “geraffineerde” om het centrum een Versie van “Walden”, maar eerder aan een soort van Abu Ghraib. Ongeveer 190 “patiënten”, dus je kan hier zeggen, echt, hier zijn er ongeveer 800 medewerkers. Een jaar residentie van de kosten van 220.000 dollar.

Lees meer op heise.de

Die is hier echt gestoord Gedrag? Dit is de genezing in de medische zin?

Geef een reactie