Gregg Braden: leven in harmonie met de Goddelijke Matrix

“In overeenstemming met de Goddelijke Matrix” – Een lezing door Gregg Braden, Milaan 2008

De fascinerende essentie van de boodschap van Gregg Braden is een openbaring: Door middel van een explosieve synergie tussen de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen en de grootste van de oude, spirituele wijsheid dat leek eeuwen te zijn gegaan, geeft hij ons een inzicht in het gebied van de goddelijke Matrix (Max Planck ‘ s “oergrond van de materie”) en van de eindeloze mogelijkheden.

Met een uitzonderlijke helderheid en diepte, hij toont ons de geheime technieken en tools om te begrijpen van de taal van het universum en van het leven, en de zuiverste verlangens van ons hart in de concrete werkelijkheid. In plaats van vijandige Opvattingen, leven, vreugde, liefde, harmonie en vrede zal bewegen in ons leven en onze wereld te genezen …

Gregg Braden is in de Verenigde Staten als één van de meest briljante onderzoekers op het gebied van ‘Nieuwe bewustzijn’. Hij is geoloog, was een NASA-wetenschappers en Computer netwerk technici. Twee bijna-dood-ervaringen en zijn werk als een reisgids naar heilige plaatsen over de hele wereld leidde hem om de tempel te verkennen, records, mythen en tradities, en te associëren met zijn wetenschappelijke kennis.

Deel 1: video-link: https://youtu.be/zlzoJTLn9d4

Deel 2: video link: https://youtu.be/EULFxWqrR7Q

Deel 3: de video-link: https://youtu.be/TznD346-fFM

 

Gregg Braden over de keuzes die we moeten maken, Gregg Braden legt in het kort hoe, op basis van wat astronomisch grote veranderingen op de aarde relaties aan ons voor. Deze veranderingen moeten leiden dat we maar vrees niet. Integendeel, zij vertegenwoordigen een grote Kans voor de mensheid om een aantal beslissingen te nemen die van invloed zijn op onze hele toekomst.

Video link: http://youtu.be/qqLGWt3D_J8

Gregg Braden in het bijzonder over het jaar 2012 video link: https://youtu.be/2B1e6isiMmQ

Geef een reactie