Branchevereniging voor suiker

De massa ‘ s van mensen duwen door de kraampjes volle zalen. Bij veel stands zijn er broodjes worst, blokjes kaas en zoete wafels te bietsen zelden, soms een Appel, en te kopen van vele producten.

Het is weer de tijd voor de “Groene week”!

Veel Sterren, zoals onze heerlijke Minister van landbouw, Ilse Aigner, kunt u genieten van Johann Lafer samen in een kookprogramma van dichtbij. Ze kookt met een gen-gemodificeerd zetmeel aardappel? Wie vraagt? Niemand vraagt dat. Omdat alleen de Toon telt. Geweldig! De heer Lafer zei: “als u uw Baan verliest, zou ik u huren als kok”, zo gevleid Lafer kort tegen het einde van de Show.

De green week is als een soort van Self-vieren met gelijktijdige Steady-state-op de traditionele opvattingen. Hoeveel alternatieven (bijvoorbeeld vegetarisch of veganistisch) gerechten kan je houden van? Niet veel, dat is zeker. Maar je hebt om een voorproefje te krijgen van de primitieve aanleg voor de lucht, de toon is meer dan alleen maar voedsel en Saufens. De voorbeeldige beursbezoekers ook houdt met de provinciale toezichthouders en leest een paar interessante hand-outs, natuurlijk, de hele tijd genieten van zijn duim dik met poedersuiker bestrooid Gratis wafel en een glas wijn. Belangrijk, natuurlijk, moet op zulke momenten is er ook de Overweging van hoe om zich te ontdoen van zijn geld energie in uw portemonnee tot de avond effectief.

Een waardevolle Flyer, van de ene industrie-suiker-groep, die oorspronkelijk werd gegeven door de CMA om de druk in orde is, (zoals de getapete opdruk onthult op de achterkant) moet echt niet worden geweigerd!!! Een Flyer die lijkt te zijn echt de ware waarheid verhuurd, met de prachtige titel:

“Suiker in de discussie” (noot van de redactie: De witte, geraffineerde suiker)

met veel kleurrijke foto ‘ s van gezond, lachen en sporten mensen in een rij-finish. De vragen en antwoorden worden ondersteund met korte verklarende teksten, die dogmatisch lijken de stellingen onoverwinnelijk te zijn, onder de muren:

1.Vraag:zijn wij eten vandaag, meer suiker dan in het verleden?Antwoord:nee, de consumptie van suiker (sacharose) voor 30 jaar min of meer ongewijzigd.2.Vraag:doet de suiker vet?Antwoord:nee, de bewering dat suiker was verantwoordelijk voor Obesitas, is niet populair, maar mis!3.Vraag:Is suiker de oorzaak van ziekten?Antwoord:nee, suiker is niet een oorzaak van ziekten!4.Vraag:moet je doen zonder in het verliezen van gewicht in suiker?Antwoord:nee, als een zoete verwennerij is toegestaan, zorgt ervoor dat de lange-termijn succes!5.Vraag:Is suiker consumptie is de enige oorzaak van cariës?Antwoord:nee, een schone Tand blijft gezond Gebit!6.Vraag:Is suiker een kunstmatige industriële product?Antwoord:nee, suiker is een natuurproduct.7.Vraag:suiker Is een voedingsstof overvaller?Antwoord:nee, de oude sprookjes veilig kan worden begraven.8.Vraag:heeft suiker suiker ziek?Antwoord:nee, de oorzaak is erfelijkheid en Obesitas!9.Vraag:Is suiker uitsluitend gebruikt voor het Zoet?Antwoord:nee, want suiker is meer dan zoet!10.Vraag:Is suiker om gezond te leven, moderne mensen?Antwoord:Ja, de suiker zorgt voor plezier en energie als onderdeel van een moderne dieet, het is een balsem voor de ziel!

Eigenlijk, ik moet onthouden van een cynische opmerking, maar denk aan de goed geformuleerde stellingen en na te denken wat hij kan, omdat je het toch, uitstekend geschikt voor…

“MAAR VOOR MIJ KRIEBELT HET IN JE VINGERS!”

Alleen rekening houden met de vraag van 6: suiker is een natuurlijk product, dat De natuurlijke product (suikerbieten) spreekt uitsluitend in de aard van de productie: wassen, knippen de tent, dan uitgeput. Kalk is toegevoegd voor de zuivering van het suikergehalte in het sap. Neerslag (In het geval van de reactie bijna vernietigd alle vitaminen door middel van een alkalische reactie). In de met Ongebluste kalk gemengd met vloeibare kooldioxide is uitgevoerd om te Vullen van de kalk. De verzadigde vloeistof is in de filter gepompt te persen, te scheiden van de suiker sap uit. Daarna is een behandeling met calcium sulfiet, verkleuringen van het sap met zwavelzuur plaatsvindt, terwijl je kookt de dunne sap te dik sap in vacuüm tot kristallisatie. De volgende Spin scheidt de massa in siroop en ruwe suiker. Deze ruwe suiker in suikerraffinaderijen, opnieuw, “schoongemaakt”: de toevoeging van kalk, koolzuur, herhaald Bleken met zwavelzuur en Filtratie door bot en houtskool.

In de Flyer wordt genoemd, maar alleen het proces (en niet de materialen), en dat van de raap, opgeslagen suiker is gewijzigd.

Ik wil niet te kieskeurig, maar u bent de schuld ook, opnieuw, de vraag 1 neem een kijkje: En begrijpen waar is de vangst?…. Als u denkt dat “vroeger” alleen tot 1971, ongeveer wat is de lengte schatting lijkt aan de horizon van de grens debiele Dwaas, die is ontworpen op basis van uw grillen in deze Flyer, als hij betaalt om te geloven dat deze verklaringen serieus.

In het geval van de 2. De vraag moet echter geven deze Flyer om duidelijk te begrijpen dat de suiker is een lichte verslaving aan een stof, en daarom minderwaardig voedsel en vooral de zeer hoge-vet Convenience Food producten door over-stimulatie van de smaakpapillen standaard, onder andere dingen, met veel suiker “” opgewaardeerd. Duidelijk de suiker is niet te dik, maar door het toxine van de opslag van de additieven in het vet depots van het lichaam, wat kan leiden tot het vasthouden van water en dus zwelling. Schoon alleen als het lichaam maakt en die te verlichten.

Vraag 4: Bij het verliezen van gewicht, moet u voorkomen dat de suiker. Aangezien de enige manier om gewicht te verliezen op de lange termijn, met het vertrouwen in het omzetten van voedsel, oefening en denken gewoonten begint. Het is de snel in een rustige omgeving wordt aanbevolen. Dat is zeker een verzaking van suiker in de periode en een verminderde Vraag van de consument te wijten aan minder dan.

Voor vraag 7 en 8: suiker in de spijsvertering, waardoor in het proces een zure omgeving. De buik spreichel klier vereist een alkalische omgeving om te werken. (Als dit niet een lange periode van tijd haalbaar, u bent niet geslaagd voor je dienst tot aan de tijd van basic Regeneratie) kortom, voedingsstoffen worden verteerd, vooral baseert die katalytisch neutraliseren de zuren. Bron van fundamentele voedingsstoffen in het geval van een tekort, de cellen van de haarwortel, de botten en de tanden. Wat blijft in de neutralisatie van links, is een slag in de volksmond genoemd.

Vraag 9: Het was geschreven in de verklarende Tekst: [“Is genomen in de vervaardiging van een beetje suiker – in het geval van storingen volgens het traditionele recept van 1 deel suiker op 1 deel fruit – ofwel een chemisch conserveermiddel moet worden gebruikt, of de storing is kwetsbaar en bederft snel.”[…] –>Nogmaals te herhalen: suiker is een chemisch conserveringsmiddel, IS bewust te zijn van en voor microben gezoete producten lijken te zijn een beetje giftig, anders zouden ze bederven aanzienlijk sneller over de aanval en de producten zoals, bijvoorbeeld, een ongekoelde gesneden pruimen.

Vraag 10: Zou een gezonde, moderne mensen, dat is, als er mensen zijn in deze combinatie, maar eet zoveel als je nodig hebt suiker! Iedereen is de smid van zijn eigen geluk. In deze zin: Gelukkig Maken!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *