Het bewijs voor een verband tussen de toenemende autisme bij kinderen en vaccins

Door F. William Engdahl op de Kopp Verlag

De wereld gezondheid organisatie (who) en de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC versterken van de psychologische Manipulatie van het Publiek en het stimuleren van hysterie en paniek over een vermeende “Virus” H1N1 Influenza A, alias de mexicaanse griep, waarvan de symptomen lijken zo veel op die van een verkoudheid. Veel wetenschappers waarschuwen vandaag aan dat het vaccin, de gezondheid kan leiden tot meer schade, mogelijk zelfs de dood, als de vermeende mexicaanse griep.

Voor enige tijd, een verbinding tussen de sterke toename van autisme bij kinderen en jonge kinderen en de grote routine wordt verdacht te worden beoefend matig, soms uren na de geboorte van meerdere vaccinatie van zuigelingen en jonge kinderen. Voor een dergelijke verbinding, er zijn overtuigend en schokkende bewijs. U moet een robuuste lichaamsbouw, dan niet verder lezen, misschien is het beter.

Volgens een nieuwe studie, een directe verbinding tussen de standaard, kinderen toegediende BMR-vaccins en autisme, is weergegeven met een AAP-achtige symptomen. De wetenschappelijk Directeur van de studie, Dr. Laura Hewitson van de Universiteit van Pittsburgh, gepresenteerd op de Internationale conferentie over autisme onderzoek in een Abstracte nog niet verschenen alarmerende resultaten. De samenvatting is in het science conferenties in Londen en Seattle zijn gepresenteerd.

In het geval van de studie van de gevaccineerde makaken werden vergeleken met niet-gevaccineerde makaken. Geen van de aanwezige wetenschappers is uitgevallen voor een ernstige fout in de uitvoering van het onderzoek. Onder de vaccins in de huidige BMR-vaccins. In de studie werd een significante toename in het “gen-expressie in het weefsel van het maag-darmkanaal” evenals “Ontsteking van weefsel” in de gevaccineerde apen. Deze symptomen zijn kenmerkend voor kinderen met regressivem autisme.

Bovendien significante veranderingen in het gedrag en de verschillen in de ontwikkeling tussen de gevaccineerde en niet-gevaccineerde apen opgetreden in de studie. “In vergelijking met niet-blootgestelde dieren, aanzienlijke verschillen in de Neuro toonde de blootgestelde ontwikkeling en overleving reflexen Testen van Kleur discriminatie en leervermogen,” meldden de auteurs van de studie. “Gedrag verschillen waren zowel in de vergelijking tussen blootgestelde en niet-blootgestelde dieren en in de blootgestelde groep voor en na de BMR vaccinatie.”

Eigenlijk zou begin dit jaar door de AMERIKAANSE overheid en georganiseerd door het Congres goedgekeurd onderzoeksproject, maar in het begin van januari de fondsen werden verwijderd. Vanwege een vermeende “tegenstrijdig belang” ten gevolge van de lopende gerechtelijke procedures, is gestopt met de gezondheidsdienst CDC, die zich inzet voor een Lange tijd, vaccinatie bij zuigelingen, de voorgestelde onderzoeksproject.

Het meest bang van deze vragen, dat is het nu gangbare praktijk, uiteraard ondersteund door een zeer agressieve reclame van de farmaceutische industrie, vaak letterlijk binnen enkele uren na de geboorte, meerdere vaccinatie, hoewel tot nu toe geen onderzoek op alle het is een totaal van ongeveer 30 kinderen in de Verenigde Staten en groot-Brittannië de toegediende vaccin serie. Ook in Duitsland en andere EU-landen in de afgelopen tien jaar meerdere vaccinatie van pasgeborenen. Opmerkelijk, werd ontdekt in de laatste tien jaar, een significante toename van autisme bij pasgeborenen en kleine kinderen – precies in de periode dat het meerdere is uitgegroeid tot vaccinatie van pasgeborenen en jonge kinderen tot de Routine.

De AMERIKAANSE overheid gedekt

Het is bijna oproep tragisch, precies, de Amerikaanse overheidsinstantie die is eigenlijk bedoeld voor de bescherming van de gezondheid, de drug regelgevende instantie Food and Drug Administration (FDA), alsmede in het geval van gevaren voor de gezondheid omwille van Gen-voedsel, zelfs in het geval van duidelijke bewijs voor een verband tussen autisme en vaccins opgenomen hulpstoffen, de argumenten van de grote en politiek invloedrijke farmaceutische bedrijven, zonder kritiek.

Velen geloven dat het risico van ernstige bijwerkingen als gevolg van hulpstoffen in de vaccins tegen de mexicaanse griep voor groter dan het gevaar van de mexicaanse griep zelf.

Volgens de FDA de vaccins veilig zijn, maar op dezelfde manier als in het geval van de Gen-voedsel, heeft geen onderzoek naar de effecten van meerdere vaccinaties uit te voeren, uitgevoerd sinds 1990 bij kinderen in eerste instantie in de verenigde staten, en later in het verenigd koninkrijk en nu in alle EU-landen.

In de visie van Robert F. Kennedy Jr., de zoon van de voormalige AMERIKAANSE Minister van justitie, een advocaat tegen de gevaren van kwik (Thimerosal; ik gebruik hier in de VS-taal common name, in het duits heet Thiomersal), en andere eventueel giftig ingrediënten in vaccins naar het veld trekt, verklaarde onlangs: “… want van het autisme, maar eerder een verandering van gedrag dan een precies gedefinieerde biologische letsel, epidemiologische studies, van cruciaal belang voor de oorzaak. De grootste bron van epidemiologische gegevens en Vaccin Veiligheid Datalink (VSD), maar het bevat de autoriteiten aanwezig zijn van informatie over de gezondheid van honderdduizenden gevaccineerde kinderen, om te leren van de het Ministerie van volksgezondheid, advocaten voor de eiser, en de onafhankelijke wetenschap permanente toegang geweigerd … Zonder twijfel, de VSD verzameld uit de oorspronkelijke gegevens in de daartoe vereiste epidemiologische informatie te begrijpen van het verband tussen vaccins en autisme. Aangezien deze studies zijn niet beschikbaar, de rechters een Licht, de aanklagers beschuldigen dat u geen voldoende bewijs is voor de oorzaken.”

Autisme was pas in 1943 vrijwel onbekend. Op dat moment, de ziekte is gediagnosticeerd en beschreven elf maanden nadat Thimerosal, kwik-bevattende aanvullende (“adjuvante”), voor het eerst in de Verenigde Staten de vaccins voor baby ‘ s zijn toegevoegd, samen met diverse aluminium onderdelen. Thimerosal wordt vaak gebruikt om te voorkomen dat de vaccins zijn besmet met schimmels en bacteriën, hoewel de materiële bewijzen van de verschijning van een neuro-toxisch. Door de resultaten van onafhankelijke studies van Thimerosal in Rusland, Japan, Oostenrijk, Denemarken, Zweden en het Verenigd Koninkrijk kunnen vaccins voor kinderen zal niet meer worden toegevoegd. In Duitsland, is er een overeenkomstig verbod. Het Toxine is ontwikkeld in 1930 door Eli Lilly. Het is tragisch dat een vaccinatie aanbevolen voor dezelfde AMERIKAANSE gezondheidsdienst CDC, de Stokes op het moment, de hysterie over de niet-bewezen gevaar van de mexicaanse griep virus, in tegenstelling tot het overweldigende Bewijs van de schadelijkheid, jonge kinderen met kwikhoudende vaccins tegen Hepapitis B – in sommige gevallen, al binnen de eerste 24 uur na de geboorte en op de leeftijd van twee maanden tegen difterie-Tetanus-Pertussis (kinkhoest).

Tot in 1989, Amerikaanse kinderen ontvangen in de voorschoolse leeftijd van elf vaccinaties – voor Polio, difterie-Tetanus-Pertussis (DTP), mazelen-Bof-rubella (MMR). Op basis van de aanbevelingen van het CDC, het aantal vaccinaties voorafgaand aan de school was de in 1999 vermelding op 22. Parallel aan deze drastische toename van vaccinaties in de Verenigde Staten, het aandeel van autistische kinderen is toegenomen, volgens Kennedy. In de staat Iowa is een toename van autisme bij kinderen is gemeld sinds de jaren 1990, in Iowa, zoals in Californië, kwikhoudende vaccins worden verboden. Alle deze Bewijzen Ondanks toegestaan de Amerikaanse FDA en de farmaceutische fabrikanten, nog steeds, veel voorgeschreven geneesmiddelen, steroïden, en injecteerbare collageen Thimerosal moet worden toegevoegd. De AMERIKAANSE regering stuurt met Thimerosal bewaard gebleven vaccins in verschillende ontwikkelingslanden, die in sommige gevallen ook een dramatische toename in autisme is gemeld. In China, waar autisme geheel onbekend was voor de Amerikaanse fabrikanten in 1999 geïntroduceerd Thimerosal, er zijn nu, volgens de pers, bijna twee miljoen autistische kinderen.

Het aantal autisme en kinderen in Amerika door sprongen en grenzen, zoals in de jaren 1990 ongeveer 40 miljoen kinderen met Thimerosal bevattende vaccins gevaccineerd, wat leidde tot een enorme concentratie van het giftige kwik in de ontwikkeling van de hersenen van een cruciale fase van de ontwikkeling. Het aandeel van de ethyl-kwik in een vaccin dat werd vervolgens toegediend aan twee-maanden oude kinderen groter dan dat van de AMERIKAANSE autoriteiten van de aanbevolen dagelijkse inname voor de 99 Keer. Op hetzelfde moment, de WHO uitgeroepen tot een pandemie alert voor de H1N1 varkensgriep, zittend in de Impfbeirat van de CDC harder wetenschappers die hebben nauwe banden met de farmaceutische industrie. Dr. Sam Katz, van de Voorzitter van de Raad van Advies, was een betaalde consultant voor de meeste van de farmaceutische fabrikanten van vaccins hij “aanbevolen”.

 

Het gevaar van Aluminium blijft

In de verenigde staten, er zijn nu vaccins zonder Thimerosal (50 procent kwik), maar bijna alle vaccins bevatten aluminium, die wordt geassocieerd met neurologische ontwikkelingsachterstand bij kinderen. Aluminium is niet een vervanging voor Thimerosal als conserveermiddel in vaccins, het is eerder gebruikt in vaccins.

In de afgelopen tijd de meeste Amerikaanse kinderen werden blootgesteld aan het op hetzelfde moment Thimerosal en aluminium, en in het geval van vaccinatie tegen Hepatitis B, Hib (Haemophilus inflenzae), DTP en pneumokokken. In combinatie met aluminium, om de kans dat het kwik leidt tot de beschadiging van het weefsel toeneemt.

Een recent rapport van de Amerikaanse chemicus Michael Wagnitz, “op dit moment acht vaccins voor kinderen 125 850 microgram (mcg) van aluminium. Deze vaccins worden toegediend in de loop van de eerste 18 maanden van het leven, 17 Keer, in vergelijking met het vaccinatie-schema in de jaren 1980, betekent dit dat bijna een zes-voudige toename.”

Wagnitz vervolgt: “Volgens de informatie van de American society for Parenteral and Enteral nutrition met betrekking tot het ik. v. voedingsoplossingen, een kind moet krijgen van een dagelijks tot een maximum van 5 mcg aluminium per kilo lichaamsgewicht. Voor een kind van elf kilo lichaamsgewicht dus een maximum van 25 mcg per dag. Op basis van een in de New England Journal of Medicine een studie gepubliceerd met de titel van neuro-toxiciteit van Aluminium in intraveneus gevoed zuigelingen, dit bedrag wordt beschouwd als een van de veiligheid te beperken.”

De bij de geboorte, die een Hepatitis B-vaccin bevat 250 mcg.

In de in 1996 gepubliceerde Verklaring over de toxiciteit van aluminium bij zuigelingen en kinderen van de Vereniging van Amerikaanse kinderartsen zegt: “aluminium kan leiden tot neurologische schade. Bij mensen met een nierziekte, waarin het Aluminium-gehalte in het bloed van ongeveer 100 mcg per Liter aan het ontwikkelen zijn, is er het risico van toxiciteit. De Toxische drempel van aluminium in het bloed maar wel onder de 100 mcg per Liter.” Hoe hoog is de toxiciteit van aluminium in vaccins in de routine van de franse, duitse en andere kinderen in de EU toegediend, is niet bekend. Ik denk dat het tijd wordt dat het Openbaar oproepen tot het vrijgeven van dergelijke informatie, voordat de regeringen massale vaccinatie begint met het niet-geteste vaccins tegen een onbewezen dreiging van een H1N1 varkensgriep.

© Het Auteursrecht van dit artikel ligt bij de Kopp Verlag, Rottenburg

Geef een reactie