Snijdt in de bonussen en salarisverhogingen voor het ziekenhuis medewerkers, de mexicaanse griep vaccin weigeren

Meer en meer ziekenhuizen en klinieken, om de H1N1-vaccinatie verplicht

Steve Watson Infowars.net 30. September 2009 [Vertaald door Hagbud voor Infokrieg.tv]

Medewerkers van een ziekenhuis in Ohio kregen te horen dat hun bonus zal worden verminderd met betalingen en hun salarissen bevroren, als u weigert tegen de gewone griep en voor het H1N1-Virus vaccinatie. De Nationwide Children ‘ s Hospital in Columbus, Ohio, de vaccinatie is gegeven alle medewerkers tot en met het einde van oktober in orde is. De dreiging van loonsverlagingen kwam in een ziekenhuis Memo vermeld dat de werknemers kan weigeren, in principe, voor medische of religieuze redenen; die geweigerd de behandeling, echter, neemt toe, geen loon of bonus. Dennis Cunningham, een geneesheer van het ziekenhuis, verwierp de beschuldigingen dat het programma was zeer. Hij probeerde tegen te gaan naast de angst dat het vaccin kwik, in de Vorm van Thiomersal-een conserveermiddel bevat. Cunningham vorderingen:

“Ampullen, blikjes met Meerdere … tracks worden opgenomen. Het wordt gebruikt als conserveermiddel. Er zijn geen bacteriën en is steriel. Het bedrag is zo laag dat er geen schade aan de gezondheid bij de mens.”

Het Institute of Medicine, echter, in 2001, in een aanbeveling tegen de procedure, te leveren vaccins met Thimerosal. Studies hebben aangetoond dat er een direct verband tussen kwik in de kinder vaccinaties en autisme. Verdere studies hebben aangetoond dat na de eliminatie van Thimerosal bevattende vaccins eindigt mentale ontwikkeling aandoeningen gedaald.

Dit bewaarmiddel is al verboden in Europa, Japan, Engeland en Rusland. Daarnaast zijn er geen meldingen van autisme in religieuze groepen, zoals de Amish gemeenschap en zeer weinig meldingen van gevallen in de derde wereld. Een paar decennia geleden, autisme is een vrijwel onbekende ziekte, maar vandaag de dag ziek één van de 150 kinderen. Kwik is uranium dat is de meest giftige metalen bekend bij de mensheid. Thimerosal in vaccins, want het is goed voor ons, maar alleen omdat het voorkomt besmetting. Niettemin, het werd ondervraagd waarom Thimerosal in vaccins wordt gebruikt om te voorkomen dat hoewel er zijn natuurlijk een veiligere Alternatieven voor onzuiverheden. Velen geloven dat het alleen daarom opgenomen in vaccins, omdat dit leidt tot aanzienlijke besparingen voor de farmaceutische bedrijven. Daarnaast blijft de vraag open hoe deze bedrijven onderzoeken van de vaccins zal uitvoeren en hoe de overheid regelt. In andere Staten de limiet voor kwik als conserveermiddel in H1N1 werd ingetrokken vaccins voor kinderen en zwangere vrouwen worden geleverd met de negatieve Plannen van een massa-vaccinatie van de bevolking.

 

Vorige week berichtten we over een soortgelijk verhaal uit Albany in New York, waar een dag verpleegkundige Noordoosten van de Gezondheid was geschokt om te leren van je Baas dat je ontslagen worden als je weigert om zich te laten in plaats van tegen seizoensgebonden en varkens griep vaccinatie.

Hoewel New York is een focal point met nieuwe Federale wetgeving die vereist dat wij sinds kort een verplichte vaccinatie voor de gezondheidszorg werknemers, heeft verspreid, is dit scenario, in de tussentijd, over het hele Land, met medewerkers in de gezondheidszorg, het protest tegen het feit dat meer en meer ziekenhuizen en klinieken implementeren van een gedwongen vaccinatie beleid.

[Bron: infokrieg.tv]

Geef een reactie