Het licht van de eeuwigheid – genezing door middel van bewustwording

Deze documentaire film, “het licht van De eeuwigheid” werd gerealiseerd in Rusland in het jaar 2005 van het Arcadie Petrov Stichting.

Zie je wetenschappers, Artsen, helderzienden, en patiënten vertellen over hun (bewustzijn) en over de resultaten.

De persoon is in staat te laten organen en tanden regenereren?

De restauratie van een perfecte gezondheid is ieder mens mogelijk. Er zijn geen ongeneeslijke ziekten.

Een beproefde en te leren Bio-informatief methode maakt het mogelijk de natuurlijke orde in het lichaam door zijn eigen Zelf-genezing-krachten en de geestelijke.

Dankzij het onderzoek uitgevoerd door de academicus Grigori Petrovitsj Grabovoi, Arcady Petrov en Igor Arepjev in Rusland voor decennia, kunnen regenereren is ontwikkeld met unieke methoden die de gezondheid te herstellen, zelfs als het is totaal hopeloos diagnoses, en zelfs organen van het menselijk lichaam. Honderden gevallen van Regeneratie van organen, die werden uitgevoerd in het centrum “Noosfera”, bevestigde de handelingen van de gestandaardiseerde geneesmiddel door middel van diagnostiek en officieel gecertificeerd.

Terwijl er in Rusland, in de tussentijd, van verschillende instituten en scholen aan de hand van deze methode, zoals de school van Arkadi Petrov, de nieuwe inzichten, de wereld is nog niet bekend, omdat er nauwelijks literatuur in de duitse of engelse taal over dit onderwerp. [Bron: pro-bios.org]

Het is een documentaire over de verschillende methoden van genezing door middel van het bewustzijn. Het is gebleken dat iedereen heeft verborgen krachten en vaardigheden die hij kan gebruiken voor zichzelf en voor anderen, als hij weet hoe hij om deze te openen.

De man is omgeven door een veld, waarin de Blauwdruk van het lichaam in de “oorspronkelijke staat” is opgenomen.

Mentale blokkades bemoeien met dit veld en het resultaat van de interferentie op het biologische niveau. De Blokkade veroorzaakt een scheiding tussen het Plan en het Orgel. Deze Blokkade is opgeheven, het lichaam terug naar de Blauwdruk. De opheffing van de Blokkade is uitgevoerd door speciale visualisatie-technieken met de Kennis van de structuur van het veld.

De Basis van dit werk is de wetenschappelijk erkende feit dat de geest regelt de materie.

“De nieuwe Kennis voor de new age – harmonie van de schepping,” De eeuwige fontein van de jeugd – de Russen laten organen en tanden hergroei:

Deel 1: video-link: https://youtu.be/b4mBYaImrUo

Deel 2: video link: https://youtu.be/x6EJFjU_T2g

Deel 3: de video-link: https://youtu.be/4vs9T3UKagc

Deel 4: de video-link: https://youtu.be/od3sGfDCMgg

Deel 5: de video-link: https://youtu.be/ZJe_mj-9qkk

De Academy PRO BIOS Hans-Joachim König en het centrum, SVET Svetlana Smirnova ontwikkeld seminars voor het duitstalige gebied.

Oefening ’s avonds voor de gebruikers van de methoden in het Noorden van Duitsland, seminars en’ s avonds een lezing over quantum healing, en de russische methoden www.MariellaM.de

Meer info op:

  • http://www.svet-centre.eu/
  • http://www.mariellam.de/

Deze documentatie op DVD, te bestellen: http://www.petrovfond.de/lehrmaterial.html

Geef een reactie