In het begin was het licht – Een Film over licht voedsel

Het wordt tijd dat er een film komt in de bioscoop, ik had niet gedacht dat tot voor Kort. Maar we leven in een uiterst spannende tijden en die wel open is, is het toegestaan om de vele verbazingwekkende ontdekkingen. Hij leert dingen die voorheen ondenkbaar waren.

Wat onmogelijk is? Wat mag niet? Paradigm shift! Een mens kan leven zonder eten en drinken? De mens is in staat om alleen te leven door het licht?

Dit is voor bijna ieder mens op deze wereld is gewoon ondenkbaar. Om snel een paar weken kunnen we stellen ons enkel nog, met de absorptie van water. Wat verder gaat dan dat, wij geloven niet, of houd het voor een wonder.

De Film “in het begin was het licht” door P. A. Straubinger (We Feed The World), van 17. was Te zien in September in de bioscopen in Oostenrijk en 28. Oktober, ook in Duitsland, kon uitbreiding van de grenzen van Uw ideeën. U zult versteld staan van wat de mens in staat is. Je zal leren dat, uiteindelijk, is de geest over het lichaam en de materie kan beïnvloeden.

amanfangwardaslicht.aan Het begin van een fascinerende reis, de P. A. natuurkundigen Straubinger te yogi ‘ s en Quantum, bijna artsen en de school, artsen, psychiaters en bewustzijn onderzoekers Qigong-Meesters, Huisvrouwen en kunstenaars, om het leren van de dezelfde wetenschap, en leidt tot mystici over de hele Wereld, van een ontmoeting met een Heilige van de Katholieke Kerk. Een TV-documentaire over Nicolaas van Flüe, uit historische bronnen melden dat hij zou kunnen leven zonder te eten en zonder drinken, zet de Oostenrijkse filmmaker op een simpele vraag die moet hem bezig houden voor tien jaar: Hoe is dat mogelijk?

In HET BEGIN HET LICHT WAS in een nauwkeurig Onderzoek, een fenomeen dat wordt ontslagen in de Westerse wereld, in het algemeen aangeduid als een Humbug, of esoterische onzin. De dramatische kracht van de Film heeft betrekking op de nieuwsgierigheid van de Directeur, de detective, de nieuwsgierigheid, voor het onderzoeken van een fenomeen dat is niet de bedoeling te zijn, maar er zijn zoveel aanwijzingen dat “u hoeft niet te driekwart dood”, zoals David Albert van Columbia University, zegt, “voor het om interessant te zijn.”

Op Basis van onweerlegbare ervaring, stick rapporten, diepte-Interviews en wetenschappelijk vastgelegd laboratorium experimenten, de Film van het fenomeen “licht voedsel”, het ongelooflijke klinkende feit dat er mensen zijn, en blijkbaar is het altijd geweest, de nood is geen voedsel in de klassieke zin van het woord zei. P. A. Straubinger werkte nauw genoeg met het onderwerp te geloven. Een Discipel is, is hij niet. Net zo klein als de Regisseur van de film, en zijn voedsel is om de toekomst van de zon, noch zijn Film zal de drang van mensen om te eten vanaf nu niets meer. Dat zou een grove misvatting, en gevaarlijk.

In HET BEGIN HET LICHT WAS niet snel guide, er is ook een school van het leven. Maar een succesvolle poging om aan te geven dat zelfs in onze verlichte Westerse wereld, het bewustzijn kunnen beïnvloeden kwestie. De natuurlijke wetenschap wordt geconfronteerd met een puzzel. En het is blijkbaar ongelooflijk moeilijk om toe te geven.

“We beginnen aan een spannend en intrigerend reist op zoek over de hele wereld, de nieuwste modellen van de verklaring van de kwantum fysica omvat hetzelfde met hoe de Kennis van de Oosterse spirituele Traditie. Tot slot, de Film wordt gedacht aan het stimuleert de heersende mechanistisch-materialistische wereldbeeld.”

P. A. Straubinger, maakt het de kijker makkelijk en moeilijk tegelijkertijd. Gemakkelijk, want hij is een boeiend verteller en de ingewikkelde situaties in HET BEGIN WAS HET LICHT komt in een ongelooflijk leuke manier. Moeilijk, omdat je niet langer de vragen, die kristalliseert in de film-makers van 200 uur van de grondstoffen, gewoon uit het hoofd. En sommige van de antwoorden.

Video link: https://youtu.be/s36JoehC0Os

“In India, er is een hele Traditie van mensen die leven zonder voedsel. Het heeft geen zin, dingen, alleen maar omdat wij niet kunnen begrijpen, om te negeren.” Dr. med. Ruediger Dahlke, Bijna Een Arts, Een Best-Selling Auteur

“Sceptici heb ik een kalme reactie. Sommige willen verwijzen naar mij als een leugenaar of een charlatan – maar ik kan je niet kwalijk, als je bewustzijn is simpelweg nog niet klaar. Maar het is een feit en is het levende bewijs is hier zit in de voorkant van je…” Zinaida Baranova, bijna een wonder van Rusland

“Dit Experiment niet direct van invloed op de mensen die niets te eten, maar het laat zien dat er in het eten van iets dat over het hoofd is gezien door de wetenschap nog niet. Als u denkt dat de Hele zaak consequent zou zijn, zou het heel wel denkbaar dat iemand wordt alleen door de Intentie-alles van de omgeving wat hij nodig heeft om te leven.” Phd. Msc. Dean Radin-bewustzijn onderzoeker, Petaluma, Verenigde Staten

“Het is een triest feit dat bepaalde onderzoeksgebieden, telekinese of telepathie, zijn slechts voorbeelden van de wetenschap als een misleiding, of onzin worden afgedaan. Zodra dat gebeurt, echter, niet alle van de gepubliceerde bewijs, geen bullshit, en dat is de reden waarom mensen blijven geloven dat alles een illusie is.” Prof. Brian Josephson, winnaar van de Nobelprijs voor de natuurkunde in Cambridge

Voor meer info over de Film Homepage: amanfangwardaslicht.in

Aan het begin van het licht – de Talk – ORF 6. 3. 2013

Onder de titel “Aan het begin van het licht van het Praten was” Christoph Feurstein is gelegen aan de kant van de Bestuurder, Straubing, Duitsland, van de wiskundige en felle criticus van de volgelingen van het licht vasten, Ulrich Berger; daarnaast Ruediger Dahlke, een arts, auteur, bijna een specialist en esoterische, in het licht van het vasten voor mogelijk houdt, en Ulrike Schiesser, psycholoog en deskundige op esoterie in het Federale bureau voor sektarische vragen. Straubinger haren tegen beschuldigingen van gerenommeerde wetenschappers, de Film is pseudo-wetenschappelijke, onbetrouwbaar en manipulatief, en laat cruciale Details met de bedoeling van onder de tafel.

Video link: https://youtu.be/EejvC745_QA

Geef een reactie