Het mazelen Virus proces: Dr. Stefan Lanka wint in 2. Aanleg

Het oberlandesgericht in Stuttgart heeft besloten op 16.02.2016: De virologist Dr. Stefan Lanka moet betalen van 100.000 euro naar de dokter, Dr. David Bardens.

Dr. Stefan Lanka beloofd had in februari 2011 dat een beloning in het bedrag van 100.000 Euro, dat kan een wetenschappelijke publicatie waarin het bestaan van het mazelen Virus beweerden niet alleen dat, maar ook bewezen, en onder andere, de diameter wordt bepaald. Zie Mazelen Virus: Een 100.000 Euro Beloning

De arts, Dr. Bardens had geprobeerd te bewijzen van het bestaan van het mazelen Virus aan de hand van zes publicaties ingediend. De beoordelaars 1. Hoorzitting voor de rechtbank van Ravensburg had beweerd dat de vereiste bestaan bewijs bestaat in de combinatie van alle 6 publicaties. (Zie mazelen Virus proces: Wie goed is, is altijd goed!)

In de behandeling van het beroep bij het oberlandesgericht in Stuttgart, het hof kwam tot het oordeel dat het vereiste bewijs niet kon worden gepresenteerd in Een publicatie. Dr. Bardens de kosten van de twee rechter moet betalen van de onderhandelingen en niet voor de 100.000 euro!

Voor de conventionele geneeskunde is het geen Probleem om te voorzien in een interne publicatie van het wetenschappelijk bewijs voor het bestaan van het mazelen Virus. Op voorwaarde, natuurlijk, het bestaan van een mazelen Virus zou meer worden dan alleen een verklaring ter rechtvaardiging van de business met de vaccinatie.

Blijkbaar heeft de rechtbank moest trek de handrem, om te voorkomen dat eventuele risico ‘ s van de wereld schandaal …

Impfkritik.de schrijft:

Voor dit doel, het volgende boek van aanbeveling:

Der-Masern-BetrugHet Mazelen-Fraude. Het mazelen vaccin, SSPE, school uitsluitingen, verplichte vaccinatie. De ziekte mazelen is vanuit het oogpunt van de Nieuwe geneeskunde en homeopathie

Is mazelen het wat er wordt uitgegeven en wat er achter de mazelen echt? Hoe gevaarlijk is de mazelen? Er zijn manieren, mazelen beperken of zelfs voorkomen? Kan de bescherming van de mazelen vaccinatie voor mazelen ziekte?

Waarom, zo wordt beweerd dat niet-gevaccineerde kinderen zijn vermoedelijk een gevaar voor de gevaccineerde kinderen, maar de vaccins belofte van bescherming? De overheid handelt in de handhaving van de vaccinatie op een wetenschappelijke Basis? Wat is er achter de mazelen uitbraak in Noord-Rijnland-Westfalen en andere grote epidemieën? We worden gevaccineerd snel gedwongen tegen mazelen? Te verwachten impfkritische Artsen met professionele juridische stappen?

Deze en vele andere vragen ontstaan wanneer iemand zich bezighoudt met de mazelen en de mazelen vaccinatie. Dit boek over de mazelen-fraude deskundige antwoorden en biedt een Schat aan interessante informatie, naast de gebruikelijke Propaganda, waaruit blijkt dat zowel de mazelen ziekte de mazelen vaccinatie is te zien in een heel ander licht.

In detail, het richt zich ook op de gevaarlijke SSPE is een ziekte van de hersenen oplost en wordt gebruikt door de leiders voor het doorgeven van het mazelen vaccinatie. Het is echt veroorzaakt door de mazelen-en vaatziekten? Of is het in werkelijkheid een uiterst gevaarlijke Impffolge?

Het boek toont de achtergrond van deze vraag. De feiten zijn grondig gerenoveerd en tot in detail beschreven, zodat elke verantwoordelijke burger is in een positie om een volledig beeld over de ware aard van de ziekte mazelen en mazelen vaccinatie.

Die wil maken van een weloverwogen vaccinatie besluitvorming en die willen worden opgesteld in geval van mazelen ziekte van zijn kind, wel, u kunt niet voorbij aan dit boek.

amazon

Geef een reactie