Mazelen Virus: 100.000 Euro Beloning!

Nieuwsbrief | de-kleine-uitgever | 24.11.2011

Het Mazelen Virus Van € 100.000, – Beloning! WILDE De diameter

 

De Achtergrond van de huidige reclame-wave voor het idee dat de mazelen wordt veroorzaakt door een Virus en vaccin moet worden geïmplanteerd, is het feit dat in September, de uitgaven aan vaccins daalde met 19% ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar.

Omdat in de uitvoer van de sterkste deel van de markt, de griepvaccins, de mate van achteruitgang is zelfs nog lager, op 29%, want het is hier dat de mexicaanse griep is nog steeds een negatieve impact op de verkoop van persen, heeft besloten de Federale overheid, het verbinden van de reclame roeren de trom voor de mazelen.

Ten eerste, ze overspoeld van de bevolking met honderdduizenden brochures “Vaccinaties voor het hele gezin”, in de eerste plaats voor de mazelen vaccinatie wordt bevorderd met het Argument dat het Virus is dodelijk, en de hersenen-definitie.

Onmiddellijk na de verspreiding van de brochure, de DIE, gestart met het mazelen-reclame en de vordering van 26.000 gevallen bevestigen sinds 01.01.2011 in 53 landen, waaronder 14.000 in Frankrijk. Dus, de angst van een rechtstreeks uit Frankrijk verloop van de pandemie werd opgestookt.

Het Prijzengeld

Na dat, de Federale overheid, verdeeld in begin November dat het vaccin autoriteit, het Paul-Ehrlich-Institut (PEI), in geslaagd om te laten bewijzen dat zou verspreiden het mazelen Virus via de lucht in de buis. Daarnaast is het gepland om het gebruik van verzwakte mazelen virussen in de behandeling van kanker, omdat de “deeltjes kan verkleinen tumoren.”

Op 09.11. er werd gesteld, dat elk jaar, resulterend in 164,000 mensen sterven aan mazelen, en 55 miljoen zal worden geïnfecteerd. Medio November werd beweerd, is verdubbeld in Berlijn mazelen gevallen en ernstig verlopen zou optreden.

Toen de Berlijnse gezondheid van de Senaat mazelen-sloeg Alarm: “De huidige Situatie vereist, vooral in het geval van verlichte mensen, het Beoordelen van hun eerdere scepsis over vaccinaties,” zei waarnemend Minister van Volksgezondheid Katrin Lompscher (Links).

Als er dus een aantal duitse onderzoekers virussen werken in opdracht van de Federale regering met mazelen, moet er een documentatie van dit onderzoek, in het bijzonder van deze virussen in het vaccin zijn gemaakt, en deze deeltjes zijn om te worden gebruikt in het onderzoek naar kanker. Het is gemakkelijk om te zien dat als de eerste wetenschappelijke criterium voor de diameter van deze virussen is bekend.

100.000 €

Aangezien we niet weten dat er sprake is van het mazelen Virus en in de kennis van de biologie en de geneeskunde ook niet kan geven, en we weten dat de echte oorzaken van mazelen precies, maar de angst groeit meer (“Niet-vaccineren kindermishandeling is”, “is het niet om te Sterven, maar een Deal”, “Het mazelen virus vernietigen die over een langere periode van tijd, het brein van de geïnfecteerde kind”), willen we met het prijzengeld,

 • de mensen op te voeden en
 • de verlichte mensen helpen de niet-verlichte en
 • de Verlichte, in de zin van de wet op de acteurs op te treden.
 • Het is namelijk verboden om te liegen, te verwonden, de Waardigheid van de mensen en om de schade op deze Basis, door middel van vaccinatie van de fysieke integriteit en het recht op leven.

  In Duitsland, de Federale regering heeft in opdracht van Dr. Mankertz, om te werken in het kader van de wet, dus de basis van de wet en de duitse infectie wet bescherming persoonsgegevens (IfSG), zelf-onderzoek van de oorzaken van de mazelen. Omdat je zelf beweerde dat het fokken van mazelen virus, moet de diameter van het mazelen Virus is bekend. Op zijn minst moet je weten waar het is.

  Op de vraag van de diameter van het mazelen Virus moet worden gemaakt, als het is voor het mazelen Virus. Adres:

  PD Dr. Annette Mankertz Robert Koch Instituut, het nationaal referentiecentrum voor mazelen, Bof, rubella North shore 20, 13353 Berlin Tel: 030 / 18754-2516 of -2315, Fax: 030 / 18754-2598 E-mail: [email protected]

  Het prijzengeld zal worden betaald, als een wetenschappelijke publicatie is gepresenteerd, waarin het bestaan van het mazelen Virus beweerden niet alleen dat, maar ook bewezen, en onder andere, de diameter wordt bepaald.

   

  De prijs van geld is niet betaald, indien de bepaling van de diameter van het mazelen Virus alleen met modellen of tekeningen, zoals deze:

  This thin-section transmission electron micrograph (TEM) revealed the ultrastructural appearance of a single virus particle, or ???virion???, of measles virus. The measles virus is a paramyxovirus, genus Morbillivirus. It is 100-200 nm in diameter, with a core of single-stranded RNA, and is closely related to the rinderpest and canine distemper viruses. Two membrane envelope proteins are important in pathogenesis. They are the F (fusion) protein, which is responsible for fusion of virus and host cell membranes, viral penetration, and hemolysis, and the H (hemagglutinin) protein, which is responsible for adsorption of virus to cells There is only one antigenic type of measles virus. Although studies have documented changes in the H glycoprotein, these changes do not appear to be epidemiologically important (i.e., no change in vaccine efficacy has been observe- --- Image by © Centers for Disease Control - digital version copyright Science Faction/Science Faction/CorbisAfbeelding © Centers for Disease Control in een digitale versie copyright Science Faction/Science Faction/Corbis

  “De diameter van het mazelen virus? Een oude hoed! Daar is het.”

  Zelfs als deze tekening is van een geachte lezer van ons, en om te begrijpen, natuurlijk, zo leuk als een reactie op onze vorige Nieuwsbrief, hebben wij te zeggen, echter, dat de kern van de officiële wetenschap, waar alle beroepen, werkt veel in de wetenschappelijke. Alleen uw tekeningen en modellen voor de leken, iets wetenschappelijke, die vaak het hele verschil.

  Het verdere verloop van de actie

  Als het blijkt dat Dr. Mankertz mazelen-beweerde virus, zonder wetenschappelijk bewijs voor hun bestaan, mag niet worden toegestaan om hun gedrag – alsof er een mazelen Virus.

  Haar leidinggevende, dan is Dr Mankertz geklaagd moet worden, indien zij geen bewijs is

  Prof. Dr. Martin Mielke, hoofd van de Afdeling toegepaste infectie en de hygiëne in ziekenhuizen, Robert Koch-Instituut van de North shore 20, 13353 Berlijn, Duitsland Tel.: +49 / (0)30 / 454 722 33 Fax: +49 / (0)30 / 454 734 19 E-Mail: [email protected]

  Als blijkt dat Prof. Mielke weten dat Dr. Mankertz werken zonder de noodzaak van wetenschappelijke en juridische basis moet worden geklaagd bij het beheer van de RKI, de RKI-President Prof. Dr. Reinhard Burger.

  Prof. Dr. Reinhard Burger President, Robert Koch-Instituut Van De North Shore 20, 13353 Berlijn, Duitsland Tel.: +49 (0)30 – 18754-2001 Fax: +49 (0)30 – 18754-2610 E-Mail: [email protected]

  Als blijkt dat Prof. Burger weet dat Dr. Mankertz werken zonder de noodzaak van wetenschappelijke en juridische basis, en ik weet dat Prof. Mielke werkt in relatie tot het mazelen-Viurs en zonder wetenschappelijke en wettelijke basis, dient een klacht in bij de verantwoordelijke Persoon in het Federale Ministerie van volksgezondheid Prof. Burger.

  Stuur mij uw vragen en reacties kunnen we publiceren, om effectief te zijn.

  Oorzaak, de preventie en de behandeling van mazelen

  Als u wilt weten, zoals mazelen ontstaan in de Details, en is behandeld, voorkomen, die ons boek aanbevolen op het onderwerp van mazelen.

  In deze zin is de beste! Dr. Stefan Lanka

  Geef een reactie