Geen bewijs van het Bestaan voor het mazelen Virus – RKI in overtreding van de wet

Nieuwsbrief | kennis maakt plus | 08.02.2012

Door Dr. Stefan Lanka

In verhouding tot de €100 000-mazelen-Virus-proof vraag naar de RKI van 24.11.2011 wat gedaan heeft!

De aangevraagde en in Duitsland voor het mazelen Virus is de verantwoordelijke officier is een wetenschapper PD Dr. Annette Mankertz (Robert Koch-Institut, nationaal referentiecentrum voor mazelen, Bof, rode hond. De North Shore 20, 13353 Berlijn, Duitsland. Tel: 030 / 18754-2516 of -2315, Fax: 030 / 18754-2598 E-Mail: [email protected]) heeft beantwoord zelf, maar op 24.01.2012, een journalist antwoorden:

“Geachte Heer XYZ, in het kader van het beantwoorden van particuliere aanvragen, we kunnen het zich niet veroorloven een review van de Literatuur. Mazelen virus show als de andere paramyxovirus geen precieze omvang geen nauwkeurige diameter: meten van 120-400 nm in diameter en bevatten vaak ook ribosomen in hun interieur. In aanvulling, wij moeten ons antwoord is niets.”

Hoewel ambtenaren zijn verplicht om vragen van burgers, en weigert Dr. Mankertz aanwijzen van een specifieke publicatie, die de basis moet zijn van uw werk, als u zou doen hun werk legaal. Het bestaan van een dergelijke publicatie zou nemen minder tijd om te schrijven dan een onbewezen beschuldigingen, en om te praten zijn weg uit de literatuur gezocht voor prive-zaken.

De weigering om de naam van de specifieke publicatie, hoewel, § 3 en § 4 van de infectie wet bescherming persoonsgegevens (IfSG) vereist Dr. Mankertz, expliciet, om het Publiek te informeren, is het bewijs dat er geen bewijs is voor het bestaan van het mazelen Virus. Het bewijst ook dat Dr. Mankertz en hun werknemers zijn niet aansprakelijk voor ten minste grove schuld aan de massa van het lichaam betrokken bij letsel als gevolg van de vaccinaties en bug-behandelingen als gevolg van de waarheid in strijd met het mazelen Virus-claims.

De diameter van het mazelen Virus

Door de onbewezen bewering van de journalist Judith Petschelt in de orde van Dr. Mankertz, dat het mazelen Virus had een diameter van 120 tot 400 nm, zijn twee dingen bewezen:

  • die zijn er niet als eerste van alle, de mazelen Virus, en
  • ten tweede, dat het in de bubbels van de als mazelen Virus van de output van de typische cel van haar eigen, of kunstmatig geproduceerde deeltjes.

De erkenning dat het mazelen virus “ribosomen”, dat wil zeggen dat de bestanddelen van het lichaam, cellen, blijkt ook dat het nooit geïsoleerd en gekarakteriseerd deeltjes, die worden uitgegeven als mazelen virus onderdelen van cellen.

Dergelijke deeltjes van verschillende grootte en samenstelling worden gebruikt om de cel tijdens het Transport of ze ontstaan wanneer cellen worden vernietigd en geschud sterk. Zoals bubbels, dus de Laatste zijn nooit geïsoleerd, biochemisch gekarakteriseerd, of zelfs in een man gezien, omdat ze ontstaan alleen door de experimentele set-up zich in een reageerbuis.

De Vordering van de bubbels in de reageerbuis, als een bewijs van het Bestaan van een Virus, zonder dat de foto ‘ s publiceren in een wetenschappelijk, niet voldoen aan de wetenschappelijke criteria van een Virus-proof. Omdat in een wetenschappelijke publicatie van een belangrijke hand-beweging heeft gedocumenteerd worden, en de auteurs door middel van een handtekening om te bevestigen dat u niet bedrogen, er zijn geen wetenschappelijk gepubliceerde foto ‘ s van de mazelen of andere ziekte-veroorzakende Virus.

In het echte biologie, is er geen strijd en oorlog, omdat de basis van alle leven, de symbiose van veel verschillende bacteriën. Dus, er kunnen geen ziekte-veroorzakende virussen. Het is dus begrijpelijk dat Dr. Mankertz was een vraag voor de pers antwoorden dat, hoewel er een foto van een mazelen Virus dat zou zelfs al in de RKI zelf gemaakt, maar dat zou slechts dienen voor interne doeleinden en worden dus ook niet wetenschappelijk, maar alleen in de brochure van het Instituut advertentie op pagina 27 werd gepubliceerd.

Vaccinaties

De Betrokken partijen zouden geloven in hun eigen Immuun-hypothesen die u waarschuwt voor elke vaccinatie, in de zin van het immuunsysteem, vaccinaties, Auto-Immuun reacties moeten worden geactiveerd, want als een Virus-de onderdelen van de lichaamseigen eiwitten (ribosomen, enz.) worden gebruikt.

De werkelijke gevaarlijkheid van de vaccins is een gevolg van de vaccins opgenomen giftige stoffen, verbeteren van het effect van vaccinatie en het land in de hersenen, omdat er geen bloed-hersenen barrière en door de vaccinatie wet zelf, want het wordt een existentiële schok voor de verschijnselen van groei van de tumor, verlammingen, convulsies, Mislukking van alle soorten, problemen, en de dood van de Huid.

Het vaccin opgenomen bedrag van zenuw-toxine, die trivialized als “hulpstoffen”, of “Adjuvante” is genoeg om een volwassen mens doden ter plaatse, als het gif is niet zo gebruikelijk in de spier gestort, maar in de ader wordt geïnjecteerd. Het idee van een geschiedenis van de infectie hypothesen, de virussen, de vaccins, antilichamen en wat is “anti-lichamen” zijn, in werkelijkheid, ik heb beschreven in onze twee maandelijkse tijdschrift van het probleem niet. 4/2008.

Bedankt

Op dit punt, zou ik graag vraag ik alle medewerkers, en de 100.000-€-prijs wilde geld hebben. De prijs kan niet worden betaald, omdat een wetenschappelijke publicatie gepresenteerd kan worden over het bestaan en de diameter van de vermeende mazelen Virus, omdat er niet een dergelijke publicatie, omdat het mazelen Virus en in de kennis van de biologie en de Nieuwe geneeskunde niet kan geven. Van de beschuldigingen die zijn gemaakt in verband met het mazelen Virus, was het niet tekenen van een wetenschappelijke, transparante en controleerbare publicatie bezet.

Lees dan verder. Gelieve een klacht indienen bij de superieuren van Dr. Mankertz, dat dit niet heeft geantwoord heeft en de druk op kantoor die in strijd zijn met de wet, door een vrouw Judith, Petschelt weigert aanwijzen van een specifieke mazelen-Virus-publicatie (zie ook “acties” in de komende editie nr 2/2012 van kennis creëert plus).

Blijf op de hoogte. Het is uw leven.

In deze zin! Dr. Stefan Lanka

Geef een reactie