Het risico van vergiftiging op het vliegtuig maatschappijen vrezen voor een debat op de cabine lucht

Aerotoxisches syndroom – een soort van een beroepsziekte van piloten en stewardessen, veroorzaakt door giftige dampen in de Cockpit en de vlucht cabine. In veel moderne vliegtuigen is er de “Grand oplossing” die de lucht uit de motoren wordt getekend. Als gevolg daarvan is het risico dat de Olie dampen en stoffen, zoals TCP (een neurotoxine) in de adem van de lucht, het inademen van niet alleen de piloten en stewardessen, maar ook de passagiers. De gevolgen kunnen zeer ongemakkelijk… maar de airlines wilt weten over het eerder niets.

spiegel.de – “Het gif Geest met een fly”:

Maakt vliegen ziek? Dit is een vraag die in de recente tijd, meer en meer stewardessen en piloten. De Achtergrond: honderden van hen melden van ernstige ziekten aan de arbeidsongeschiktheid. De schuld-voer Olie dampen in de cabine van het vliegtuig. Een Probleem dat wordt ook gesproken door de duitse luchtvaartmaatschappij zo ver kleine. Nu, echter, is een vertrouwelijk document, NDR Info, het laat zien hoe de Luchtvaartmaatschappijen echt aan het denken.

Regina Eckholt, maar niet voor de jaar – ze is ziek. De 33-Jaar-oude en werkte vele jaren als Stewardess bij Condor, vloog de Boeing 757. “Voor mij was het een kwestie met hoofdpijn, hartkloppingen, Misselijkheid en extreme duizeligheid,” zegt ze. “Toen kwam ik in het ziekenhuis. Er werd gevonden dat er sprake is van een ontsteking in het zenuwstelsel.” Wat heeft u ziek, gelooft Regina weten Eckholt – de lucht in het vliegtuig. Het zal worden benut in het geval van de moderne vliegtuigmotoren. Het is aangetoond dat, onder bepaalde omstandigheden, Olie, dampen, en met hen verontreinigende stoffen, zoals het zenuwstelsel TCP gif zou kunnen worden in de cabine.

Lees meer…

Video link: https://youtu.be/YJss1ijq-Uc

Geef een reactie