Full-body-scanners kan schade aan de menselijke DNA

De nieuwe naked scanners zijn om gebruikt te worden in de vs, de vlucht, de jurken wet van scheuren van het lichaam, geven terahertz fotonen, d.w.z. een hoge frequentie energie”deeltjes”. Deze energie van de”deeltjes” doordringen kleding en het lichaam weefsel.

De fabrikanten van deze apparaten beweren dat deze zijn veilig en niet schadelijk voor de gezondheid, maar een studie van Boian S. Alexandrov (en collega ‘ s) bij het Centrum voor Niet-lineaire Studies in het Los Alamos National Laboratory in New Mexico, toont ons iets anders:

“Deze terahertz-golven kunnen scheuren open de double-stranded DNA en luchtbellen in de dubbele strengen van oorzaak, dat zou een belemmering vormen voor de uitdrukking van het genotype (genexpressie) en DNA-replicatie in belangrijke mate.”

“Op basis van onze resultaten, we beweren dat een bepaalde belasting met terahertz-straling kan de aanval van de natuurlijke dynamiek van het DNA, in aanzienlijke mate, als gevolg van een ingewikkelde moleculaire processen betrokken bij de expressie van genen en DNA-replicatie.”

Link naar dit onderzoek: http://arxiv.org/abs/0910.5294

Heel eenvoudig gezegd: Deze apparaten zijn schadelijk voor de gezondheid, ze kunnen uw DNA beschadigen.

Tot dusver was er van deze naked scanner is geen onafhankelijke studies op lange termijn, geen klinische Studies die hebben aangetoond dat de veiligheid van deze apparaten. Er is niet eens een openbare toelating voor deze apparaten.

[Bron: technologyreview.com]

Geef een reactie