Het succes van chemotherapie

“Veelbelovend”: De chemotherapie brengt in een winst van 2,2 procent (succes = 5 jaar overleving tijd)

In de journal of Clinical Oncology, een artikel van drie Australische professoren met de titel: De Bijdrage van Cytotoxische naar 5-jaars Overleving bij Volwassen Maligniteiten werd gepubliceerd in het jaar 2004.

De gegevens zijn onderzocht in klinische onderzoeken met chemotherapie in de laatste 20 jaar in Australië en de verenigde staten. Het resultaat is, op zijn zachtst gezegd verschrikkelijk. Hoewel in Australië met slechts 2,3% en in de VS nog slechts 2,1% van alle patiënten hebben baat bij chemotherapie, in termen van de 5-jaar Overleving, echter, patiënten met kanker zijn nog steeds aangeraden om deze therapieën.

Kortom, de gegevens van 72.964 patiënten in Australië en 154.971 patiënten in de verenigde staten werden geëvalueerd, alle van wie chemotherapie. Hier kan niemand beweren nu dat dit slechts de gegevens van een aantal patiënten en dus niet relevant.

De auteurs vraag hoe het mogelijk is dat een therapie die zoveel heeft bijgedragen weinig aan de Overleving van patiënten in de laatste 20 jaar, op hetzelfde moment kan zo succesvol in de verkoop statistieken. Echt moeilijk is vooral als je bepaalde vormen van kanker, en de successen van de afgelopen 20 jaar om naar te kijken. Een aantal soorten werden gemaakt in de verenigde staten, sinds 1985, na kanker precies 0% vooruitgang:

> Alvleesklierkanker > Eierstokkanker > Blaaskanker > Nieren, Weke Delen Sarcoom > Prostaat > Hersenkanker > Melanoom > Kanker > Multipel Myeloom

In het geval van prostaatkanker geanalyseerd werden, bijvoorbeeld, in de verenigde staten alleen al meer dan 23.000 patiënten. Maar zelfs met het “succes percentage” kan je bang maken: In het geval van borstkanker 1,4%, in het geval van kanker van de dikke darm 1,0% en in het geval van maagkanker was 0,7% en na 20 jaar intensief onderzoek op het gebied van de chemotherapie en het gebruik van miljarden onderzoek – en donaties aan de grote kanker organisaties. Elk zou logisch gedwongen het denken van de mens is nu te heroverwegen. Maar wat voor reactie kunt verwachten we dat nu? Zeker precies het tegenovergestelde. Het zal in de toekomst meer “moeite” om te bewijzen dat je hebt gedaan in de laatste paar decennia als gevolg van het verlies van gezicht anders zou worden verwoestende.

Reactie: Nogmaals, voor alle duidelijkheid: Met chemotherapie, de Kans om te verslaan voor de patiënten van de kanker stijgt naar 2 procent (van de totale gemiddelde). En zonder chemotherapie?

Studies tonen aan dat patiënten die chemotherapie hebben gehad, hebben een grotere kans om te Overleven, [noot van de redactie: als zonder chemotherapie] werden nooit uitgevoerd. Voor alle chemotherapie studie, alleen nieuwe cel giftige stoffen zijn vergeleken met de oude. Epidemologe Ulrich Abel van de cancer research center in Heidelberg zegt.

Na meer dan 20 jaar intensief onderzoek en geld-gebruik van de vele miljarden van dit is de “baanbrekende” het succes van de u kunt de Kanker. Vanuit een kosten-baten oogpunt, de farmaceutische industrie, maar dat is helemaal fijn. Als u denkt over wat een chemotherapie van geld, geld, geld…, ……..

Vragen die u als Patiënt, uw huisarts volgens de documenten, waaruit blijkt hoe hoog de kans op Overleven met of zonder chemotherapie. Je maakt het, indien nodig, in deze studie de aandacht.

Door de manier, het merendeel van de Artsen, gereageerd op dit thema, zou zelf nooit een chemotherapie. Waarom denk je dat?

Aanbevolen boeken over kanker:

Gerelateerde Links: http://www.nlnv.de/front_content.php?idart=139 http://www.spiegel.de/spiegel/print/d-32362278.html

[Bronnen: patientenbund.org]

Geef een reactie