Het varken is niet dood

De detectie van het mexicaanse griep virus kan nu gebruikt worden in het laboratorium in Mexico. Het aantal binnenkomende patiënten met ernstige griep symptomen is afgenomen, volgens de informatie van de Mexicaanse overheid voor bijna een kwart in vergelijking met 20. In April.

Zo ver was, waren er volgens de officiële gegevens door de mexicaanse griep wereldwijd, 12 Doden – alle van Mexico. In de Verenigde Staten het overleden kind uit Mexico kwam, die had gebracht voor behandeling in de Verenigde Staten.

De autoriteiten in Duitsland en het Robert-Koch-Instituut van de inwijding van de pandemie Fase 6 van de WHO.

In de “us Army Medical Research Institute of Infectious Diseases” het AMERIKAANSE Leger in Fort Detrick, het AMERIKAANSE Leger, vermist sinds 22. April drie flacons van virus stammen, die uit uw lokale het Centrum van high-security wapens lab ontbreekt. De ontbrekende drie tanks zijn te bevatten, volgens het Leger onderzoek autoriteit, de verwekker van de Venezolaanse equine virus dat kan worden overgedragen via muggen op de mens, en in één van de 100 gevallen fataal. De laatste uitbraak van dit Virus in de verenigde staten werd uitgevoerd volgens militaire figuren in 1971.

Bronnen: radio-utopie.de , alles-schallundrauch.de

Geef een reactie